26

Анонимен

преди 3 седмици

2023 г. е станала рекондна за франция по банкрути. 55500 фирми са прекратили съществуването си. Това включва не само фирми от малкия и средния бизнес но и големи фирми. Русия ви скъса шушоните. Предавайте се евроджендерляци и евронацяги, предавайте се плъhoVe мирижливи!!!

25

ген. Лукова главичка

преди 3 седмици

Оня футболния хулиган суетльо нацягата, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в държавата урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

23

Анонимен

преди 3 седмици

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

22

Степан Бандера

преди 3 седмици

Хахаха, скоро ще разберем какво Не са ударили дроновете

21

Анонимен

преди 3 седмици

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

20

Харков е руски!

преди 3 седмици

Воят и сълзите на русофобите и еврогеiците е приятна музика за ушите ми!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

18

Олимпик

преди 3 седмици

Драг куйн и траvерс Minima Geste ще носи олимпийския огън при откриване на олимпийските игри в Париж. Муахахаха, русофобите ще гледат с течащи лиги. Русофоби геiропейци вие осъзнавате ли, че ние сме в съюз с иZвратеняци?

17

Слава на Русия

преди 3 седмици

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Русия тепърва започва да загравя. Имате само 2 шанса русофоби.Либо сдатся либо сдохнуть!!!

15

Фют

преди 3 седмици

Виждам тук една чебурашка много активирана. Ще вземе да получи инфаркт от драскане подпубликацията. Пълен игнор на чебурашките:)))

14

Анонимен

преди 3 седмици

Така и не разбраха хохлите...колкото повече ескалират толкова по малко територия ще остане. Гл упав народ са тия украинци

13

Анонимен

преди 3 седмици

Мъжете живеещи в новите територии на Русия, ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон могат да си ходят където пожелаят, а мъжете в така наречената украйна не могат да ходят никъде, освен на фронта и да умрат за Зелената гнида и Бай Дрън Деменцията къде си 4ишка в крачолите. Вашата демокрация се провали русофобчета, вие сами се иzдрискахте на нея хахахахаха

12

Наглостан

преди 3 седмици

Англия вече е Англостан. Англия е мини държава без колонии. Не могат вече да паразитират. Англия се доближава до рецесията. Иконоимиката и е пред колапс. Върви по пътя на германия и швеция, които вече са втора година в рецесия. Западния kиндзеф се разпада, дупката се напълни с Fекалии. И да виете русофобчета, това е положението.

11

Путин е Велик!

преди 3 седмици

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

9

Краварски к0пт0р

преди 3 седмици

Само укропитек може да свали 40 ракети и дрона от 20 изтеляни муаахахаха

8

Анонимен

преди 3 седмици

Кви са тия фолксфагени-костенурки с които атакуват руснаците? Да не обиждам легендарните фолксфагени костенурки. бръм бръм, но вървяха на 6

7

Анонимен

преди 3 седмици

За производството на военна техника, снаряди и всичко останало са необходими ресурси. Русия има всичко, всякакви ресурси, а Geйропа има една гола dупара.