94

Ха ха ха

преди 3 седмици

Хегемонът е на предсмэртния си одър. Извинява се с надеждата да бъдат опростени греховете му, че затри украинската нация.

93

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Приресняваме се *** козяк да не спечели Тръмп, но ще въртим , както винаги е било

92

Анонимен

преди 3 седмици

да отстъпва поста на председателя на парламента както е по конституция, да върви в някоя офшорна страна и да престане да ни занимава с изпълненията си

91

Cpt. William Lynch

преди 3 седмици

Сашко Попчето подложката на Галка от посолството днес е на стероиди да бълва жалки словоблудства по поръчка! Платили са му предизборно!

90

Анонимен

преди 3 седмици

И кво му е казал, ох ама извинявай, че те онодах.

89

Анонимен

преди 3 седмици

НСе е легитимен. За това си има конституция и един от тарасовците-адвокат го обясни много конкретно и ясно. Конституцията не може да се тълкув произволно. Зеля, ти не си президент, обърнал ли си се към конституционния съд да се произнесе? Кой си ти, всъщност в момента? Дори вие имате конституционен съд при цялото си беззаконие.

88

ТРЪМП 2024

преди 3 седмици

Евролиберастията приключва тази година!

87

Цикъл

преди 3 седмици

Байдън се извини, после се напъна и напълни памперса, после пак се извини, после започна отначало!

86

Анонимен

преди 3 седмици

Той се извинил,ама знае ли кой,е къде е Украйна или е чел текста ,който са му дали.А дали Зеленски е легитимен президент при положение,че отмени изборите още преди да му изтече мандата.Обаче видиш ли в тоталитарна Русия поне ,както ни я представят избори имаше ,а в Украйна,която уж се бори за демокрацията такива нямаше.Май има нещо сбъркано в тая демокрация дето ни я представят или някой не знае значението,кое е демокрация

85

Деменцията Байдън

преди 3 седмици

стана президент на САЩ с манипулации и измами...............истинският президент на САЩ е Доналд Тръмп!!!

84

да бе

преди 3 седмици

Путин е избран от руския народ, а на зеления наркоман Зеленски му изтече мандата и той си ена поста президент, без избори!!

83

дай

преди 3 седмици

Както казват по нашия край на такива стиснати старчета - дърта пенюга

82

Анонимен

преди 3 седмици

225 млн му се откъснали от сърцето на Байдън. За такава непростима обида, трябват много повече извинения.

81

Анонимен

преди 3 седмици

до 22, ама Украйна окупирана ли е, Киев или Лвов, дори Одеса не е окупирана, така че не ги сравнявай с окупирана от хитлеристите Полша или Франция, в окупираните райони бяха проведени избори, защо зеленски не се кандидатира там да се пребори с Путин, то не бяха урни заливани с боя за анулиране на бюлетините, опожаряване на секции, но избори бяха проведени, кой му пречи на зеленски, в Киев няма руски войски, спокойно си идват на посещение разни делегации и политици от висшия ешелон на властта

80

Анонимен

преди 3 седмици

Нито Байдън е легитимен, нито Зеленски. На изборите с победител Байдън бяха "гласували" и от оня свят, доказано. Фалшификациите бяха в огромно мащаби.

79

Българин

преди 3 седмици

Това е западната "демокрация". Когато над 70 процента от хората са гласували за Владимир Путин, това не е демократично. Когато един диктатор отмени изборите и наруши конституцията на държавата си, това е демократично. Както беше казал един американски политик - "Демокрация не означава волята на народа, а волята на американския народ".

78

Бирата

преди 3 седмици

Путин е избран от 87% при 75% избирателна активност,което прави одобрение от 65,25%,а Великият Зеленски при 0% избирателна активност е одобрен от 100% .Математиката в случая не е вярна,тъй като според нея всяко число умножено по нула е нула.Вярно е написаното,че Зеленски е подкрепен от цялото население,Путин само от себе си Ха,ха,ха!

77

Анонимен

преди 3 седмици

Майната и на Демокрацията,щом е срещу интересите нu.И Байдън се увлече по Нюлънд.(Майната и на Украйна)

76

Анонимен

преди 3 седмици

Къде му е " бронежилетката " на тоя Циркаджия??-:)Или цирка е към краят си?!-:)

75

Анонимен

преди 3 седмици

Доживяхме хегемона да се извинява на просрочен нелегитимник. Байдън да седне....във въздуха. Гледахте ли как се нагъзи да търси стол и доктор Джил изпадна в ужас и нещо му деуднеше през шепичка-недей така,скъпи. Няма стол, ще паднеш.