94

Анонимен

преди 4 седмици

Защо докато този нарушител от НСО е карал с над 140 км/ч, Киро не му е казал да не нарушава закона и да на намали скоростта?

93

Човека vs Държавата

преди 4 седмици

Плюя на България среден пръст за тоя държава мутро милиционерска управлявана от комунисти и ДС м1рши!

92

Важното е

преди 4 седмици

Че държавата купи Моного скъпи и луксозни BMWта за Ушев да си прибира началниците от кръчмите по студентски там да е тренда на мутрите и синчетата на олигарсите с скъпите коли а това че няма пари за болници пенсии линейки.Еееее се таа бате Държавата си има приоритети!Чингето е с предимство в чингеджийската държава!

91

Анонимен

преди 4 седмици

66 Киро просто не се прави на недосегаем, той е, несосегаем. И след толкова закононарушения, злоупотреба с власт, прекачване и на моралните граници, лъжи, наглост, алчност и похот, корупция и трафик, няма нито едно обвинение. Позор.

90

Киро Канадския

преди 4 седмици

89 Не е вярно за дрога ми я отнеха

89

До 86

преди 4 седмици

Киро няма книжка. Никога не е имал българска книжка, а канадската му е отнета заради много нарушения с превишена скорост.

88

Имам Въпрос

преди 4 седмици

Шефа на НСО кога ще си входира оставката в деловодството?!

87

Шибани политици

преди 4 седмици

Комунистифатмаци и чингеджии служби и олигарси вие погребахте България!Ще има Revenge от народа!

86

Анонимен

преди 4 седмици

Значи Киро няма свои пари щом чака да го возят,а май и за шофьор не става.

85

Роднина

преди 4 седмици

На убития от НСО !FuckOFF БългарияДържава позор!Убихте чичо ми !И з р у д и и и и мр1снииии!!!!

84

Анонимен

преди 4 седмици

при движение със скоростта на светлината важи теорията на относителността. хем единият виновен, хем другият. с колко се е движил про100 курьо и да му викаме ли вече про200 курьо? затворче ще има ли за убийците от НСО? това не е прецедент за тази служба? чекайте сега да гръмне и АЕЦ козлодуй с американското гориво или хранилището за ядрени отпадъци строено от наши фирми и тогава наистина само анщайн ше може да изчисли щетите...

83

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо е убиецът, убо са му само оръжията, които е използвал.

82

Анонимен

преди 4 седмици

Заглавието няма нищо общо със съдържанието. Четене с разбиране трябва ***....

81

Експертиза

преди 4 седмици

"На базата на направените изводи от страна на нашите експерти, считаме, че вината за инцидента трябва да се разглежда от всички възможни страни. Не бива вината да се прехвърля изцяло на най-удобния виновен, а именно починалия при инцидента водач."

80

Анонимен

преди 4 седмици

Кирцата ще има да разправя на деца и внуци,как е била предизборна битка,на живот и смърт, буквално.

79

Анонимен

преди 4 седмици

Ако са виновни и 2мата, защо шефът на пътното преасфалтира за една вечер за да спасява рецидивиста Кирчо? Джипът на НСО се е движил с 2-3 пъти над ограничението и не е оставил шанс на аудито да го види. Кирил е виновен, защото е бързал и е пришпорвал НСО. Интересно, защо милионерът се вози с НСО за кампанията си? Преди да бъде избран той не е държавен служител, а просто един канадски ***.

78

Анонимен

преди 4 седмици

Има видеоклип от близката бензиностанция, накратко колата на НСО прехвърча със скорост в пъти по висока от останалите коли, чуват се след това как включва сирени явно да предупреди след което спирачки (късно) и сблъсък. Убийство си е това тяхното и те го знаят много добре, но за тях не важат законите както и за тези които са возили.

77

ей мисирки

преди 4 седмици

В доклада никъде не се посочва, че вината е споделена. Напротив - за основен виновник е определен фитипалдито от НСО, а малка вина имала и общината.

76

Особено па тоя

преди 4 седмици

На НСОто

75

Анонимен

преди 4 седмици

до 74, може да го гласят за министър на транспорта след изборите