59

баико

преди 3 седмици

за това няма да има полици като хората във бг. закона да се спазва от вси4ки.

58

ТУЛУПА

преди 3 седмици

До ПловдивАйляче!!! Умник ли си ти, Маминото, м!?? ;)

57

Анонимен

преди 3 седмици

Затова ченгел и на земята да лежи,подминаваш и да мре.

56

Анонимен

преди 3 седмици

До 53... били са цивилни с цивилна кола... даже не са се легитимирали..

55

Анонимен

преди 3 седмици

4ма самозабравили се келлеши от МВР толкова изтрещяли и безделни избиват комплекси на улицата. Сега трябва да ги осъдят и уволнят всички и ходят карат такси в Бяла Слатина.

54

Анонимен

преди 3 седмици

Това е само началото на на агресията на хората на Пеевски. Вземаха им и БМВ'та, за да имат желания и хъс да го пазят.

53

от КАНАДА

преди 3 седмици

АКО ДОБЛИЖИШ ПОЛИЦАЙ НА 1 МЕТЪР, ИМА ПРАВО ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯ

52

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да вземат правата на сички куки от групичката.

51

от САЩ

преди 3 седмици

ПРЕДИ ГОДИНИ ГЛЕДАХ ВИДЕО > ТАКАВА КОЛА ОТКАЗА ДА СПРЕ НА ПОЛИЦАИТЕ > ВСЕ ПАК СПРЯХА И СТРЕЛЯХА ПО ЕДИНИЯ ПОЛИЦАЙ > тогава ДВАМАТА ПОЛИЦАИ ЗАСТРЕЛЯХА ВСИЧКИ В КОЛАТА ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ > а третия полицай снимаше от полицейската кола през предното стъкло

50

Сата НАТО

преди 3 седмици

Евати пълния иддийотин, то направо е невероятно... Това в никоя държава по света го нема - такава разпасана полиция.

49

Анонимен

преди 3 седмици

И как така ще спирам на някой, който нито е в полицейска кола, нито е с униформа и то през нощтта? Глупаво обяснение на полицаите. Мало*умници. Това ли измислиха за свое оправдание? И стрелял в колата. Ясно е, че ще улучиш някой от пътуващите. Този полицай е искал да убива.

48

Пловдив

преди 3 седмици

Трагедия,това е всичко,от гербераското управление, всички,искат да приличат на Тулупа,eбatи пропадналата държава,хората не го харесват,и не гласуват за него,но,той винаги печели.Не в големите градове,а от, бюрокрацията.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Винаги когато някой ми се оплаче от системен полицейски тормоз и у мен се появява логичния въпрос - е защо пък все на теб? За 45 години никога не ми се е случвало да имам проблем с полицай. Спирали са ме, и обиск дори са ми правили, но никога не е имало проблем. Може да е защото не съм пласьор или защото не бягам от тях или пък защото не се държа нагло и не се правя на "имам право ..." или пък "ти знаеш ли кой съм", но е факт, че никога не съм имал проблем и затова не вярвам да няма причина.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Няма проблем, че е стреляно и е улучен някакъв хулиган. Полицията по-често трябва да стреля срещу такива.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Полицаите са били цивилни и в извънработно време. Пияни или дрогирани и са се направили на бабаити т.е. "Ти ли ще ми кажеш бе, хлапак. Знаеш ли кой съм аз?" Щом всички са били полицаи, нямаше ли поне един читав от тях, който да озапти безумния си колега? Хората, които трябва да ни пазят и да следят за сигурността ни се оказа, че и при тях има големи дефицити от професионализъм и възпитание. Цялата ни нация е опростачена. Нямам думи.Покажете снимка и име на този полицай. Защо го криете?

44

Анонимен

преди 3 седмици

Сега от рпу-то да платят обезщетение на момчето.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Абе там май само аз не съм бил. Тук е пълно с хора, които знаят, че полицая не е бил на работа, бил е банкет, носил е патрони причиняващи значително по-големи щети макар и да не са виждали такива през живота си, а бе въобще като драскачи на жълтушки с дълъг стаж са.

42

Пурко

преди 3 седмици

Мой приятел разправяше, как на гости в Котел са нахлули у тях и са го карали да пише обяснения, защо е дошъл на гости. Куките и общинарите по малките места са станали васали и тормозят гастарбайтери от големият град или чужбина. Няма да се учудя, ако скоро на някой почтен човек му избухне бушона.

41

НЕ СЕ РАЗБРА

преди 3 седмици

петимата къде са отивали, с каква цел и какво са пренасяли

40

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Куката не е бил на работа.Оръжието му е трябвало да бъде вкъщи.Ако се е разхождал посред нощ е разбираемо, страх го е. Но да ходи на банкет с пистолет е противозаконно и той много добре, знае!!!!