31

Знам ги тези.

преди 3 седмици

Това е електората на ГЕРБ и Възраждане.

30

Е,няма я

преди 3 седмици

Фандъкова .Тя редовно ги ухажваше.Неслучайно и викаха "ромската" кралица.

29

Чекемджан от Банкя

преди 3 седмици

Много на често станаха изборите и взех да си правя сметката. По-евтино ми е да натопя Киро, за Костя така или иначе гласуват някакви опаки хора без гънки под шапката, ДПС ще прелее гласове на славчо и реално ние си правим правителство и с 29% от римските гласове. Много алчни станаха и за това купувам само колкото ми е необходимо. Вие купувате ли си три "Жипки"? А, така аз и една не си купувам - купува ми ги държавата, а вие гласувате за мен защото си мислите че по-добро нЕма!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Колекционерът Димитър Костов: "Цингурела Божидар Димитров беше казал на една археоложка, че ще я утрепе, ако твърди, че Созопол е Тракийско селище. Според него е Гръцко......

27

Анонимен

преди 3 седмици

Какво общо има Божо Цингурела с Българите да не говорим с Историята? Божо е Малака, в Гръцко му викат Теодосий, в Задунайско е известен като Агент Телериг от ДС и си е 100% крадлив и лъжлив етиопсли Цингурел от тези дето се пишат за гърци и крадат История, Култура, Митове, Легенди и Държавно устройство от Траките(Българите). Божо Цингурела е голям Айдук от Фиромците, краде и лъже като за световно, ама не го барат защото е под закрилата на Гръцката по рождение, Задунайската и Руската по прехран

26

Анонимен

преди 3 седмици

Че те ако почнат партиите директно да ги търсят, тогава го закъсахме. Бароните ги търсят тях, а не директно партиите.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Хем ухажване, хем плащане... и от най-старата професия ще ви кажат, че може само едно от двете.

24

до 22

преди 3 седмици

Добре де, ромски глас по-ценен ли е от моя?Що на мен некой не ми даде 500 лв. да гласувам, а трябва да го правя безплатно?

23

Анонимен

преди 3 седмици

И мен не ме ухажват, ама все ме е...

22

Анонимен

преди 3 седмици

12 милиона са в Европа. Да им дават Украйна да вдигнат високи огради и да си седят там.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Най ги коцкат дпс и герб. 50 на 50.

20

44рфф

преди 3 седмици

До Вожда от Максуда Пробвайте.

19

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 11 - "Това е скандално, веднага им дайте по 100 лева!" И по 5-6 кебапчета с бира .

18

Анонимен

преди 3 седмици

>>>> Какво получи България след 70г. лява политика: 8) Тотално обезличаване на българската история, за сметка на Съветската.... Ми какво искате от Бай Тошо бе? Ми той е син на сингурелката Маруца и народа Български .... толкова години работи за без пари да развъжда на територията на България цингурелството и да ги изхранва за без пари. Но и сега Кво? Ми нищо.... Много са! Размножават се! Спомням си една Лазарца, по врее на Соца, роди 12 момченца и направи футболен отбор! Сега са цял квартал!

17

Public enemies

преди 3 седмици

Боко преди управляваше с ДПС с техен резултат 4 % сега ДПС гони 16 % очевидно е че всички р оми почти гласуват, докато българите не.

16

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Е как? Това са контингента на граб ? Реално никой не гласува за г нойко. Защото с госпожа пеевски доан едно нещо не са направили за Бг. Много неща за козяк и уср.

15

Киро Канадеца

преди 3 седмици

С флашките ни излиза по евтино, няма смисъл да ви даваме пари

14

Анонимен

преди 3 седмици

Какво получи България след 70г. лява политика: 1) Турско-индийска цингурелизация на Арийската държава. 2) Комунистически въоръжен грабеж на частна, плодородна българска земя, превръщането й в текезесарски смрадливи обори, заводи за обслужване на чукчите. 3) Прогонване на земеделските стопани по тесните панелни кутийки. 4) Финансов геноцид: заплатки по 120лв. и пенции по 30! 5) насърчаване на кражбите и безбожието! 6) Избесване на интелигенцията! 7) Избиване на истинските родолюбци! >>>>>

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ромите нямат нужда от ухажване.Вадиш пачката и са твои без да ги ухажваш.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Стига,бе!Веднага им повярвах.