237

Орбане

преди 3 месеца

Знаем знаем и на решетниковияПръзидента е на тва мнение, обаче "късно е либе за китка".Като плашиш с ядерката си през ден от години насам, а Крим и руска територия поемат удари от доста време и червените ти линии стават кафеви, никой не те брои за страшен. То и за мобилизация ни разправяхте, ама тя се случи в Расия, защото нещо се случи с профи армия от февруари 2022г та след Пригожин и пандизчийското загребване през септември императора издаде указ за мобилузация 300 000 и призив 120 000

236

дедо Груйо

преди 3 месеца

А тоя Орбан какво направи, освен че фалира Унгария? И то без война?!? Аман от неcpeтнuци.

235

До Ристо

преди 3 месеца

Аа Ристе само за Възраждане гласуваме!

234

Анонимен

преди 3 месеца

Незнам защо, но евроатлантиците са решели че ако нападат Русия с натовски ракети, Путин ще си пие кафето и няма да отговори! Пък дори да отговори на удара, то бомбите ще ги подминат точно тях ;))

233

Тука гледам има

преди 3 месеца

някакъв много активиран невроатлантик. Интересно, къде бяхте вие моралисти и ценители на свободата, когато САЩ разбомбиха целия среден изток, северна и централна Африка? А конфликтите които пали в Лаос, Мианмар, Тайланд и не на последно място Тайван и Китай? Финансирането на картела в Мексико, цяла Южна Америка им сърба попарата и живее в мизерия заради операции на ЦРУ. Сега когато се намери някой, който отвръща на боя се разпищяхате за морал и демокрация. Моля, прилагайте еднакви стандарти! :D

232

Той

преди 3 месеца

Слава на Орбан, слава , слава.

231

Кво слагаш минуси Бе

преди 3 месеца

Ходи си пиши глупостите във Матушката при другите зомбита !

230

Възхищавате се на Бо

преди 3 месеца

--тевата саможертва ! А оставяте един диктатор да прави всичко каквото си иска със един народ който не иска да е руска колония .... Фалшиви сте никакъв Ботев не ви е във главите страхливци сте и от страх подкрепяте Путин ,каквото и да направи ,а ще ми говорите за Ботев и Левски ,че те са знаели че не могат да победят но са се опитали със ясно съзнание ,а вие ги използвате ,да ама идват времена и вие да сте като тях ,ама не става ,страха убива атома ! И само радиация и ужас са ви пред очите .....

229

Коалиция за мира ня-

преди 3 месеца

--*** ! Има коалиция подкрепяща войната на Русия за превземане на Украйна и поставяне на марионетен руски режим там ! И Няколко заблудени оФце който се надяват да награнят Русля и те да продължат да живуркат като негодници жертвали живота на друг но не и на своя ! Това е постъпка на страхливи негодници !

228

Не съм Орбан

преди 3 месеца

И не ми пука какво ще стане ! Путин ако беше мислил да не беше нападал Украйна сега вече е късно и ако трябва всички ще измрем но на Путин войната няма да доведе до това което тои си е мислел че ще стане и че ще му позволят да направи , Аз съм бедняк Путин да му мисли със всичките богатства който е натрупал той и неговата свита ! Байдан натискай копчето да видим кой е по корав !Хич не ми дреме дето Путин и хората му плашат ,те да се плашат защото са довиждане и сами си го направиха !

227

Анонимен

преди 3 месеца

От 232, Гърция пък е с НАТО и САЩ в случай на конфликт, но категорично е към коалицията на мира в рамките на НАТО и ЕС заедно с Италия, Унгария и Турция и даже се колебае дали и при война би се била с Русия, понеже всъщност Гърция има доста позитивно отношение към Русия, същото важи и за Кипър, където скоро имаше и проруско шествие и то от месни кипърци, а не от руски емигранти или платени.Само ние сме в обичайната разкрачена *** поза тип не знам с кой съм, ама да се продам съм навит де.

226

Анонимен

преди 3 месеца

До 228, не само Италия и Турция, също Словакия, Унгария и ако не бъркам Чехия и Испания и за всеобща изненада САЩ.Коалицията на войната я води Великобритания, следвана от Германия, Франция, Украйна, Полша, Литва, Латвия и сие.Има и такива, които още се чудят на страната на мира ли са или не-като Португалия, Швейцария, Норвегия, Швеция, Финландия, Дания и повечето балкански държави плюс нас.Изключение са само Сърбия и Гърция, Сърбия е еднозначно за мир, но в случай на конфликт-с Русия и Китай.

225

Ако Унгария бе напа-

преди 3 месеца

-- дната ,този предател друга песен щеше да пее ,никой европеец не е искал война НО Путин се е готвил 10 г за нея и е инвестирал освен във оръжия и във много петоколонници . Проектите му се виждат навсякъде защото са активирани по всякакъв начин да помогнат за инвазията ,а един от най лесните е страха ,вижда се и синхрон ,колкото повече плаши Путин толкова повече реват вражеските на ЕС и НАТО елементи и всяват сррах ужас и паника опитват се да да разколебаят единството и смелостта чрез ужас ...

224

Анонимен

преди 3 месеца

Ми сащ това искат ,но европейците спят и помагат на Украйна ,Путин първо да унищожи сащ ,тия постоянно палят войни по целия свят

223

Анонимен

преди 3 месеца

Не точно всички-висшата небинарна лгбти цялата азбука плюс египетските и китайските йероглифи к знаците за движение по жп линиите, ще са духнали отдавна с колелетата и тротинетките към четвърти терминал и оттам към ОАЕ, ЮАР и Южна Америка.А ние тук ще проверяваме може ли да има живот при радиация сто и петдесет пъти над нормата, е ако преди това не са ни хвърлили в месомелачката на конвенционална война, провокирана от международния им расистки егоизъм, видим в Украйна, Палестина и сие.

222

Анонимен

преди 3 месеца

Италия и Турция също се обявиха против това да участват във война срещу Русия и са си натовски държави.Не ни пречи и ние така да заявим въпреки че сме в НАТО.Макарона там да си троши главата...баба Ванга си каза,че в Париж камък върху камък няма да остане и си е на път да стане.

221

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Господ като иска да накаже някого първо му взема акъла .

220

Евроатлантици

преди 3 месеца

Проблема с червените линии е същия като с мините, може да минеш 10 мини и да не експлоадират, но е достатъчно да настъпиш една която да експроадира!

219

До Руя

преди 3 месеца

Същите тея хора, вярват ме ако нападнеш една мечка в бърлогата и тя ще ги покани на кафе ;)Но въпреки това не искат да тестват идеологията си в действителност..а някой друг са пратят в бърлогата на мечката! Лицемери страхливи!

218

До Руя

преди 3 месеца

Незнам защо, но евроатлантиците са решели че ако нападат Русия с натовски ракети, Путин ще си пие кафето и няма да отговори! Пък дори да отговори на удара, то бомбите ще ги подминат точно тях ;))