162

Аз имам също!

преди 3 седмици

Аз имам 5 условия за Възраждане също. 1) заведете вожда си на психиатър 2) следете дали си пие лекарствата 3) върнете се за повишаване на тройките си по икономика във Винса 4) научете английски 5) отидете на курс по маниери и даже 6) купете на вожда си по-широки дънки и костюми, че изглежда нелепо

161

НИКОГА ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 седмици

ЗА ВСЕКИ ДРУГ Е ПО-ДОБРЕ

160

567

преди 3 седмици

Какви условия ще поставяш ти бе, кой нормален човек те смята за не що.За вас гласуват само неу ките хора и с пълна ка ша в главата.Сам си вкара автогол с номинирането на тали бана волгин

159

Анонимен

преди 3 седмици

До Браво ! - Излизаме от НАТО и НАТО-вска Македония ни напада. Какво правим? Вдигаме бялото знаме и им даваме София ли? Това ли според теб е най-хубавото за България? Явно да. Ако не си българин бих те разбрал. Ако си българин и за теб това е най-хубавото, значи си пре_дател на род и родина.

158

Анонимен

преди 3 седмици

Не разбрах, какво му е лошото на лева? Защо, когато сме в НАТО, сме се отказали от армията си и постоянно каним други войски у нас? Защо т.н еврофондове не са за развитие на нови производства, а отиват по проекти, свързани с потребление на чужди стоки и услуги? Има ли процедура по която американският посланик трябва задължително да присъства в законодателноте и изпълнителните оргпни на държавата? С какво помощта за Украйна укрепва сигурността ни?

157

Браво !

преди 3 седмици

Ето това са най-добрите условия за България! После как да не гласуваш за тях !!!

156

Условия за лудница

преди 3 седмици

Ако някой изпълни условията на възраждането той директно може да бъде пратен в лудница.

155

Копейка-плоскоземец

преди 3 седмици

Плоско-земците копейки бързо и масово налазват всяка новина свързана с вожда!

154

аз

преди 3 седмици

До Един денКога, как и от кого? Чакаме всички!

153

БАХАХАХАХХ

преди 3 седмици

Тия даже и за чистачи на кенеfi не става имали условия за преговаряне. Ей оправихте ми деня честно, много добър виц.

152

Анонимен

преди 3 седмици

Европейски държави, които не са в НАТО и в които е имало конфликти - Армения, Грузия, Украйна, Сърбия и Кипър. А в европейски държави, които са в НАТО, военни конфликти е нямало. Ако България излезе от НАТО е много вероятно да изчезне от картата или най-малкото да ни вкарат във война я с НАТО-вска Македония, я с НАТО-вска Турция. При всички положения ще изгубим и мечтата на хората от Възраждане България да изчезне от картата или да бъде смачкана ще се осъществи. Мислете!!!

151

Анонимен

преди 3 седмици

Хрен недохренен, какви условия ще поставяш ти? Някой да те заведе на психиатър и да видим каква диагноза ще ти поставят на тебе. Жал ми е за електората ти, честно

150

Диагноза българин

преди 3 седмици

Бл яд опиянчен. Това, че продавачки на чорапогащи в мола, таксиметрови шофьори и спидаджии/еконтаджии са ти в електората не значи, че ставаш.

149

Един ден

преди 3 седмици

ще има съд за националните предатели....................а те са много и са от различни партии!!!

148

България

преди 3 седмици

е в НАТО незаконно, без референдум, там ни вкара един евреин-ционист и антибългарин Соломон Исак Паси..................той ревеше като жена при влизането ни в НАТО и се фукаше с един стар Трабант...........смотания *** и ***!!!

147

да

преди 3 седмици

Гласувайте за "Възраждане"............Костадинов е готин и е патриот,но не е измислил нищо ново, а повтаря това, което Волен Сидеров говорешепреди 20 години!!!

146

Анонимен

преди 3 седмици

До къде стигнахме, варненският индус да ни определе бъдещето .

145

...

преди 3 седмици

Мр*сен руски агент и национален предател!! Тоя ако има власт ще ни превърне в руска губерния за нула време..

144

Анонимен

преди 3 седмици

Никакви преговори с фашизоиди!

143

Ганьо Цончев

преди 3 седмици

Какви условия имат тия руски kyчku? Ей, нискочели копейки марш в Сибир, това да не ви е блатната мацква? След изборите започва трепане на руски шпиони :))))