97

Анонимен

преди 3 седмици

Накрая ще издялат на камък. Руснаците използваха ядрено оръжие без предупреждение .

96

Пак е препушило

преди 3 седмици

с махорка това, Късото. Ако продължава в тоя дух, един Медведев само ще му остане верен. Пажовете му повтарят, каквото им диктува диктаторчето, но вече и на тях им писна. Тоя им прибира парите на олигарсите, за да си чеше наполеонската крЯста. Не може да го изтърпят дълго. Щом едната му дъщеря вече се прави, че не го познава, смятай! И сладурчето Захарова се напи яко от мъка, че я карат да плямпа кво да е, ската се, но я върнаха с два-три шамара на "подиума".

95

Юлиян до 117

преди 3 седмици

Давай,"продължавай да лежиш на тая кълка"!Няма да посмее!!!Ако разчиташ само на "шестото си чувство",откажи се.Не ти работи.Така и зелето няма да дочакаш да ти втаса.С тоя "тънък" усет на носорог,все ще се въргаляш в калта.

94

ароматния пръч

преди 3 седмици

Скоро ще разберем.Преди два дни Украйна писмоно поиска от Запада инструктори на нейна територия.Такива дадоха фира на 29.05 на полигона край Льов длед удар с ракета Кинжал на който е имало такива с 300 местни военни.Украйна призна за над 100 убити,според местните никой не е излязъл на собствен ход.Такива и наемниците са приоритетни цели за руснаците изглежда.

93

Юлиян до 113

преди 3 седмици

Без да искаш си познал.Светът наистина се върти около Путин.А ти да беше следил по-внимателно какво говори.Щеше да знаеш,че има една наистина лоша черта в характера си.Винаги си изпълнява заканите.

92

Анонимен

преди 3 седмици

Няма да посмее, на кого му пука за изцепките на Джуджо! За разлика от него, екипът му не е толкова изтрещял. Знаят, че ако посмеят, Раша няма да я има на картата. Бъзливаите русофили само му вярват. Сме-ш-ник!

91

Юлиян до 114

преди 3 седмици

"Специално"за теб:Касае те и още как!Даже не можеш да си представиш колко те касае!"Левандула" безмозъчна.

90

Юлиян до

преди 3 седмици

от 111до114:Вие война,освен на компютърните игри и по телевизора виждали ли сте?А атомна бомба?Много сте смели в коментарите.В живота едва ли.На вашето джафкане отговорът е кратък:Няма дълго да чакате.

89

Анонимен

преди 3 седмици

ВъООПще не ме касае какво било казало това с мъничките очички и свитите устенца - резултат от свиркане на ислямистки флейти. Главният му мозък не бачка на човеко. Само метаболизмът му е у ред. Съдира се да се ос.и..ра!

88

Сополивият дикта

преди 3 седмици

тор си вярва, че около него се върти светът. То бива самозабравяне, ама...

87

Анонимен

преди 3 седмици

Това му е около стотната заплаха. Ами използвай го бе, дребнавец комплексарски грандомански, че да се самоприключиш веднъж завинаги, *** смо..н, да ти такова такованката безродна!

86

Анонимен

преди 3 седмици

Вие се радвайте само, че Русия е ядрена сила, защото ние като пълноправна членка на НАТО отдавна щяхме да бъдем вкарани във война с Русия. Едни от първите щяха да ни пратят като пушечно месо.

85

Фокстрот

преди 3 седмици

Президентът Путин не заплашва, а повтаря за 100тен път написаното в руската ядрена доктрина. Истинската заплаха ще се случи след броени седмици. Хавана се готви да приеме руски ВМФ и авиация за съвместни учения. Русия ще демонстрира своите завръщащи се способности за глобална демонстрация на своята сила.

84

Анонимен

преди 3 седмици

Това не е заплаха, а предупреждение към западните оси да не налитат на Русия и да не прекрачват червената линия, защото Русия е напълно в състояние да се защити. И вэобще, ако нещо възпира запада да навлезе директно във война с Русия, то са тъкмо ядрените оръжия.

83

афроденс

преди 3 седмици

Путинокио: "Нямаме никакво желание да нападаме НАТО"

82

Путлерюгент

преди 3 седмици

Знаем я тая песен. Смени плочата.

81

Анонимен

преди 3 седмици

"Ти сеа...мен уважаваш ли маааА..щот ей сеа ши видиш"Нагледен пример е как преялият с власт и ресурси кремълския режим е абсолютно вреден- доказано с десетилетия първо за собствената си държава и народ - а сега със "СВО"- и в световен мащаб - земята им е тясна Тия сите са загубили отдавна мярка и реална представа с психичните си отклонения - дет са се помислили за господ- и да решават кой да живее..кой да умре..да има или да няма държави,националности..Само че и те са смъртни- въпреки всичко

80

Анонимен

преди 3 седмици

Путин е терорист. Дори споменаването на ядрено оръжие е доказателство за това.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Малко му кръвта на руснаци и украинци..иска още ..и още .. дано се задави ...

78

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен НАТО що зимаха Тракия и излаза на бг на море.