151

Стефан

преди 3 седмици

Само да споделя, че коментарите ви се цензурират - неприятните за Калин и МВР се премахват. Написах няколко по-злобно иронични/саркастични и вече не ги виждам.

150

Калин Стоянов

преди 3 седмици

Уважаеми коментиращи. Моля, престанете със злобните коментари. Това, което Националната полиция се опитва да осъществи с този проект за обновяване на автомобилния автопарк е превенция срещу драстичните пътни нарушения и жертвите във "войната на пътя". Апелирам към всички Вас за повече доблест и разум. Ние в МВР сме наясно, че всички Вие не ни харесвате и понякога дори мразите, заради упражняването на контрол по пътя. Помнете: Спазаването на правилата ни отличава от животинските видове на Земята!

149

Анонимен

преди 3 седмици

След "демократичните" рромени имаше едни хора, които репетират хората за да си купуват БМВ-та. А, то и сега ги имало, значи още сме "демокрация"

148

Нервен съм

преди 3 седмици

Поредната тъпня. Тези автомобили трябва да имат ролбари и да могат да притискат или избутват. А така са безполезни. Ще сложат радарите и щи чакат някой отвеян да се навиже.В заключение МВР то е най-реформираната структура, но с всяка следваща нещата стават зле. Б.Б и Цв са основните виновници.

147

Varies

преди 3 седмици

До Анонимен "...при управление на МПС с несъобразена скорост и без отчитане на особеностите на пътната обстановка"

146

иво

преди 3 седмици

И то не е 2.0дизел a 4.0i xdrove 340коня... честито

145

Varies

преди 3 седмици

До AlexЕ, той "Хазарта" го изпя много точно: "Т'ва е една мистерия - как успя да го поемеш целия едновременно и на дългия, и на дебелия?"

144

Анонимен

преди 3 седмици

В първата дупка като удари и скъса биалетки ще го отчетат като грешка.

143

Varies

преди 3 седмици

Организирам безплатни курсове за управление на BMW... за полицаи в БГ. Ползвал съм коли разни от тази марка, от далечната 1998-***. Никога не съм "яхвал" трамвайните линии, та затова. Малко поднасят на завоите, но... т'ва си е BMW. Да не пишат дилетанти от МВР, че нямам време за профани. Само безразсъдни герои ми трябват, за да ги обуча как да ползват тези коли.

142

Alex

преди 3 седмици

Изберете Божеството от Банкя и Шопара пак да асфалтират и релсите!

141

Alex

преди 3 седмици

КОГА БОЯДИСАХА ВЕЕМВЕТО НА ОНЯ *** ОТ СОФЕТО? МУШАМАТА ЛИ, ХИНДЖАБА ЛИ БЕШЕ?

140

Съмнения

преди 3 седмици

Отново цветът е избран перфектно.И в най спокойния и най гадният ден ще ни напомнят за Укрите!Няма спасение!

139

Varies

преди 3 седмици

Е, к'во се чудите? Тя, "родната милиция" е... малко бедна... на квалифицирани кадри. Купиха им те нови BMWта, но кадрите им са излезли току-що от... клозета. Ще гонят те бандити разни, но все така усилията им ще са напразни. И т'ва е защото всички тия профани са "на коня капака и миришат на пердето във влака".

138

Анонимен

преди 3 седмици

Калин Стоянов е Калинка от ГЕРБ-ДПС. От там и името Калин = Калинка

137

Анонимен

преди 3 седмици

Кухи,кухи милиционери!

136

Анонимен

преди 3 седмици

Милиционери сър, забавляват се. Апропо Народната Милиция, която не беше реформирана 1989 и си остана милиция, заслужава москвич и жигули. За друго не са изработили пари!

135

В България не карам

преди 3 седмици

бързо, защото не може! Допълнение

134

Колите са високоскор

преди 3 седмици

На моя километраж стои 340 км/ч. Ще ме стигнат ли за посттерминала? Не е немска щайга, но има sim карта в нея 8 скорости! Ще пизнаете ли каква е!

133

Реджо

преди 3 седмици

До 136 ти. Колкото повече глоби,толкова повече нови,скъпи и ненужна парадност по разбитите ни пътища! Щели да гонят джигитите,ще хванат михаля,че чак ще го арестуват! Жалко,тъжно и смешно! Колко такива коли конфискувахте, от пияни и надрусани!

132

Реджо

преди 3 седмици

Заслужава ли българското МВР, полиция скъпите BMW -та,закупени от глоби и хранилки?Всеки втори шофьор ги псува и се радва,че не е просто полицай!Коли от глоби на хранилка,а кой ще плаща поддръжката на скъпия Баварец и обслужването , Калинчо! Назначавате на работа нови 462 щатни полицай със заплата и униформа и всичко за чисто,просто!