138

Анонимен

преди 3 седмици

Наш Радев беше избран първият път, защото трябваше да се избира между него и Цецка и само БСП-то отиде да гласува под строй и песен. Другите бяха за гъби. Вторият път с още по-ниска избирателна активност го избраха, защото решиха, че е безобиден и само така си приказва. И сега, като няма какво да губи, си показа истинското лице на нищожество. От цялата работа намазаха ЕнтЕлЕктуалците от инициативния му комитет: на Орлин Горанов например му дадоха цяло предаване в БНТ. Веднага. Щото е държавна .

137

Анонимен

преди 3 седмици

Сащ ги чака или гражданска война или ядрена с такива оглупели

136

Анонимен

преди 3 седмици

Опоркаджия Ердоган купи руски ракети, кво нато, къв представител, хващай си глупостите и се махай.

135

Анонимен

преди 3 седмици

Да не би Радев да е в час? Стана единствен представител на Русия в НАТО, свестните държави го канят само в краен случай, постоянен обект е на вицове от чужди държавници, посланиците ни се червят заради което, лъже като разпран, разединява ни и също не блести с акъл, няма чувство за хумор. Най- кофти вариантът.

134

Анонимен

преди 3 седмици

тази неадекватна мумия ще изгори света!

133

Анонимен

преди 3 седмици

Има си хас: да си от КГБ и да не ти дадат черен колан. Съперниците на Путин нарочно са падали от него, за да не изчезнат безследно. Черен колан на кагебеец не значи нищо.

132

Анонимен

преди 3 седмици

Путин пък лъже яко още от дете. Затова съучениците му често са го ступвали и му се налага да спортува джудо. Комплексиран слаб ученик по успех. Дневниците на класа му са унищожени, но съучениците му помнят... Запушиха им устите (засега) с много пари, обаче двама руски емигранти в ЮАР неволно се изтърваха... ))) И Радев не е бил отличник. Влязъл е с връзки, по шорти и с добра физическа и подмазваческа подготовка. Извод: спортувайте за президенти, ако не ставате за друго.

131

Анонимен

преди 3 седмици

гн ясажии, шорошоидната сатана ще ви дърпа ушите, не сте "политкоректни", козяците ще ви отнемат "лиценза" за продажност.

130

Анонимен

преди 3 седмици

Опоркаджията, как въобще ще сравняш бидона с руският призидент. Путин има черен колан, играе хокей, язди кон, изнася реч на парада на победата всяка година , говори на интервюта и пресконференции и даже в началото на мандата *** бидона знаеше какво става с него и му пожела здраве.

129

Ха-ха

преди 3 седмици

Че той от самото начало си е такъв! Дедо Сорос нарочно слага такива хора на ръководни постове, за да не му се пречкат със собствено мнение. Па вижте и нашите со*ро*со*и*ди какви са перковци-Ленче кремче, Монката Пасито, Роско Плевнята...

128

Анонимен

преди 3 седмици

Радев е най-зле. Подкрепя Раша, без тя да го е канила за което.

127

Дедовци

преди 3 седмици

Ми другия да не е цвете - руското джудже е ударило и то седемдесетака - безизразното и подпухнало лице загатва за дефицит - самия факт че не го е.бе за бъдещето на Р.усия и затрива народът и и тоя на Украйна заради фиксации показва як умствен дефицит - требва си пенсиониране на дедовците

126

И този

преди 3 седмици

Не нормалник праща оръжия в окрайна, прави пари чрез смърта на хиляди...

125

Анонимен

преди 3 седмици

Да припомним - черните бутнаха няколко американски президенти от "бащите" защото са имали роби, скандали кенеди уотъргейт в по-ново време още по-зле, клинтън излъга под клетва, буш излъга, обама излъга че не е наредил да подслушват меркел, тръмп излъга че ще вкара хилари в затвора и сега него се опитват да го вкарат, байдън дори не помни и всичко това комбинирано с постоянни войни. Е да ама не, никой няма да ви трае вече олигофрениите американски.

124

Анонимен

преди 3 седмици

Радев хептен не става.

123

До 129

преди 3 седмици

КопейкоНасрана, твоето мнение е без значение защото е субективно и пристрастно..

122

Анонимен

преди 3 седмици

Подготвя се за втори мандат. Наш Киро пък убива хора на пътя демонстративно.

121

Анонимен

преди 3 седмици

126 ами като гледам теб съветниците му са също толкова неадекватни като него да наемат наркоман да дриска опорки на грант по медиите.

120

Бардаклия

преди 3 седмици

123 Кой беше тоя Радев бе?Познат ми е от някъде да не е от местният бардак в МОСКФА ?

119

Анонимен

преди 3 седмици

120 ти първо обясни защо Блумбърг като кандидат за президент на предните избори се е загрижил да има медия в България. Второ обясни това не е ли влияние и конфликт на интереси.