24

Факт

преди 3 седмици

До 19 Реалист. Далаверите на ГЕРБ не могат да бъдат доказани поне за сега, заради политическата квота на герб и дпс в съдебната система, няма как сами да си разследват далаверите, нали.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Само като видях името на Б.Бонев, ми стана ясно за какво ще иде реч. Не спря PR акции този посредствен шоумен!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Бонев пари ли ти даде лично за оная услуга

21

Анонимен

преди 3 седмици

Защо точно фес бг е толкова интересен и важен на жендърьете и от сутрин до вечер ръсят злоба какво било преди. Нищо положително не са направили, само злоба и хейт

20

Мдааа

преди 3 седмици

До 16 гледна точка. Без обиди и "шушляци"! Обидите са липса на реални аргументи! Явно се засягаш от истински аргуменги и в бизсилието си ползваш жалки обидни епитети, които всъщност описват теб самия!

19

Реалист

преди 3 седмици

До факт. Факт е, че нищо особено не е доказано за прословутите "далавери" на ГЕРБ. А колко са доволни хората от Промяната и къде са им парите се вижда - дръжте се за четвъртото място, че скоро и то може да е химера.

18

Анонимен

преди 3 седмици

БОНЕВ И КОМПАНИЯ СИ УВЕЛИЧИХА ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ БОНУСИ ЕДНОЛИЧНО ЗА НИКОПРАВЕНЕ СЪТВОРИХА НЕВЕРОЯТНИ ПОРАЗИИ НА ПАТРИАРХА ИЗХАРЧИХА МИЛИОНИ НА СОФИЯНЦИ

17

Мнение

преди 3 седмици

До 13 гербер. Не ми казвай какво да мисля и какво да правя! ГЕРБерите сте всеизвестни манипулатори и схемаджии, рекетьори и мутри!

16

Гледна точка

преди 3 седмици

До мдаааа. Мдаааа, така изглеждат нещата в очите на зомбиран променлив шушляк. Който не иска да види какво казват хората и кой къде е в социологическите проучвания.

15

Анонимен

преди 3 седмици

ЛЕЛЕ С КАКВА ЗЛОБА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НЕВЕЖИТЕ БОНЕВ ЛИ Е ВАШИЯТ КУМИР ЗЛОБАРИ МНОГО МНОГО СТЕ ИЗПАДНАЛИ НЕЗНАМ ЗА ГЕРБ НО ЗА ВАС Е ВИДНО А ЗА БОНЕВ СЪМ В ПОТРЕС НИЩОПРАВЕЩ БЕЗ ПРОФЕСИЯ БЕЗ СТАЖ БЕЗДЕЛНИК МАРГИНАЛ

14

Факт!

преди 3 седмици

При ГЕРБ само Корупция и облагодетелстване на кръговете около тях! При ПП-ДБ парите стигат до всеки българин!

13

Гербер

преди 3 седмици

До мнение. Мнението ти е грешно. Защото променкаджиите се доказаха на всякакво ниво, че са некадърни и само мрънкат, че някой друг им е виновен. Свали си променливите очила и може и да прогледнеш.

12

Мдааа

преди 3 седмици

Далаверите на ГЕРБ, злоупотребите им с власт, незаконните им машинации край нямат! Но те бясно отричат до дупка нищо, че се вадят факти!

11

Ганьо

преди 3 седмици

Тази държава с това племе няма никакво бъдеще. И не случайно си имаме виц за казана.

10

Анонимен

преди 3 седмици

ВМЕСТО ДА ИЗБИРАМЕ МЕЖДУ ЗАМЕРЯЩИТЕ СЕ С ВЗАИМНИ ДАЛАВЕРИ ИЗБИРАМЕ ВАНЯ ГРИГОРОВА И СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ. ЗА ВАС ИЗБОРА Е ДА ОТИДЕТЕ И ДА СЕ ПРЕДАДЕТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА. ЕДНА ЧЕСТНА ПОСТЪПКА В ЖИВОТА ЩЕ ВИ ОТИВА . ЕДНО Е ПОВЕЧЕ ОТ НУЛА. ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО, СТИГА ПОЗОР В ПОЛОТИКАТА.

9

Мнение

преди 3 седмици

ГЕРБ в желанието си за наклевети и злепостави един амбициозен и борбен човек като Васил Терзиев, който иска да промени София към по-добро, та ГЕРБ са готови на всякакви подлости и лъжи, за да не кажат хората:" Ето на ПП-ДБ-СС са по-компетентни и можещи от ГЕРБ!"

8

Анонимен

преди 3 седмици

За да разплетете далаверите на ГЕРБ години няма да ви стигнат.

7

Истината!

преди 3 седмици

ГЕРБ са арогантни нагли и корумпирани лъжци!

6

Разликата

преди 3 седмици

Разликата е, че ПП-ДБ-СС говорят с Факти, а ГЕРБ-СДС говори Клевети, Манипулации и Лъжи, за да се размие Истината и да отвратят хората, които да си кажат, че "всички са еднакви маскари"! Хора, научете се да разграничавате манипулаторите и клеветниците от Истината и Фактите!!!!!

5

gogo

преди 3 седмици

80% са *** ......с *** държава не се прави