349

Анонимен

преди 3 седмици

Владимир Величков: Здравейте, аз съм копейка и сега ще ви кажа едни опорки...

348

Ах

преди 3 седмици

Крайно време е да спрете да занимавате народа с Украйна,Русия и т.н.Време е да обърнем поглед към собствената си държава и да започнем да си решаваме проблемите сами.Цял свят пропищя от наглите украинци!!!Кой иска да чува и за мюсюлванските навлеци за които впрочем се дават луди пари за издръжката им?!Аз съм Българин и искам всеки български гражданин който спазва законите и си плаща данъците да получи адекватно отношение от държавата.Спрете да ни пробутвате мнението на всякакви самозванци.

347

До 368

преди 3 седмици

Да бе американците са велики,ама сърбите с една ракета за градушка им свалиха навремето супер-дупер стелт самолета Ф117,да си чувал неща повече за него

346

До баба Гошка

преди 3 седмици

Кое не е вярно ли ? И миг 31 и ф-16 са платформи 4то поколение от 70те. Ф-16 които ще получат украинците са сравнително модернизирани версии от 90те. Единствено шо-годе модернизираните версии на миг31 са БМ. И те са доста малко бройки. Ф35 е пето поколение. Руснаците нямат нещо което,дори малко да наподобява И това лъжливо сравнение е още в първите редове. Смятай надолу колко други лъжи има.

345

Анонимен

преди 3 седмици

Джефри Сакс беше казал, че Украйна е купена за да води война с Русия. Държава НАЕМНИК!

344

Как

преди 3 седмици

Празни обещания и продажни политици! Англосаксонска политика в действие за 100 години! Ние имахме 5 годишни планове преди 89г., а сега - открадни парите и бягай!

343

Анонимен

преди 3 седмици

Как принудиха украинците със сладки обещания да станат пушечно месо и да унищожат държавата си! А имаха промишленост, най-големите електроцентрали, плодородна земя!

342

lewskar

преди 3 седмици

Поредният на хонорар при Митрофанова си показва рогата.Защо толкова много , като им харесва Русия и БРИКС ами не се преместят там, а децата им са в Америка (виж Корнела Копейкин и Подлогин), как пък на всички хонорарарджии при Митрофанова децата и родните им учат и живеят в западна Европа и Америка, а не в БРИКС!!!!!

341

Мдааа

преди 3 седмици

Истината е тежка и трудно разбираема от безмозъчните евроатлантически ЛГБТ-та. Ще им дам възможност да се преброят с палче надолу.

340

Анонимен

преди 3 седмици

Краварските фекаломети-фекалояди нещо много превъзбудени.Не се пенете ве оли го френи,днес освен центовете ще имате и по порция пресни фекалии от посолството,пфуууууу....*** и отпадъците

339

Баба Гошка

преди 3 седмици

Я да питам, кое от казаното НЕ е вярно бе, безгръбначни-небинарни, евроатлантици ?!?!? След 09/06/2024, ще има наказателен вот и друго мнозинство в Брюксел, което ще бъде против войната и помощите за Украйна.

338

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо ми подсказва, че тоя нолен мозък има майка рускиня.

337

Аватар

преди 3 седмици

Не знам откъде го извадихте този рептил, но е отявлен Путлерофил. За това лице Величков пишеше, че е уволнен дисциплинарно за взимане на подкупи и фалшифициране на документи. Лицето било на издръжка и при "оръжейния търговец" Гигов и Черепа.

336

Анонимен

преди 3 седмици

Анализа е такъв какъвто е. Важното в случая е , че яко е издразнил трроловете на статуквото така им се пада .

335

Куку

преди 3 седмици

До всички русофаш...и,внимателно четете-няма да има победа!!!Не само,докато е време събирайте партакешите и се изнасайте от Украйна,защото намеси ли се Западният свят пряко в конфликта от Рашка ще остане само сибирските полета!

334

Анонимен

преди 3 седмици

Обикновенно който плаща хората на къра самия той отива на къра да копае и сади за да си вади хляба като честен човек а не като тррол на непео или амбаси

333

Браво

преди 3 седмици

Много точен анализ.

332

Anonymous

преди 3 седмици

Наистина ли подобно недоразумение е бил директор в министерство?Няма как да я бъде ази държава...

331

Анонимен

преди 3 седмици

Какво трябва са стане да се пуска код за мнение. Второ лайковете да работят не само за непеотата и да не се налага да се клика по сто пъти и пак да не се хваща и трето са не е позволено на трроляци да идват с по няколко лайка априори да продължават сами да си слагат.Тава е манипулация .

330

Анонимен

преди 3 седмици

Ако това са ни експертите......