16

до зеления политик

преди 4 седмици

Прав си най много комунисти има в ГЕРБ и ДПС после в ПП и ДБ второто звено са наследници на комунисти и агенти на ДС. Абсолютно си прав инквизиция и конфискация на бизнеса браво.

15

Черноризец храбър

преди 4 седмици

18 се казва

14

Черноризец Хлабав

преди 4 седмици

Господин Радев, хайде вече да си ходите към Славяново, т.к. почнахте да се изказвате по всякакви въпроси където няма и грам компетентност, да правите внушения и да създавате смут в обществото.

13

Зеленият политик

преди 4 седмици

13 Европа се нуждае от инквизиция за дърти комунисти.Но най много България И конфискация на всичките им бизнеси и активи.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Както винаги, Радев работи единствено за Русия. Зелената политика е смъpп за силно изостаналата в миналото Русия.

11

Импийчмънт

преди 4 седмици

И какво сега?Държавата купи за милиони луксозни Бмвта за чингетата а ние да събираме капачки за бъдеще.

10

РундЬо и аз съм

преди 4 седмици

Човек и на мен ми се кара Порше.

9

123

преди 4 седмици

Абе каква икономика, добре че компании от Турция, Германия, Гърция, Канада са инвестирали в България, че да има къде да работим

8

И поредния циг ойнер

преди 4 седмици

С Е60 дизеляк което хвърля огромни черни облаци което благодарение на корумпираните гтпта минава преглед също смята че зелената сделка е за балъците.

7

Зелената политика

преди 4 седмици

Е необходима защото отровихте въздуха в България и го направихте на г ъ з плебеи

6

Ямболски цървуль

преди 4 седмици

Не зелена политика,а зелена мафия и лъжа!...И браво на шараните,които си купуват ел.коли,за чийто производство се замърсява природата с години напред!

5

Зозо

преди 4 седмици

Хахааааа. Тя Зелената сделка не е за Зелен руски чорап. :))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 4 седмици

Абе, като Германия иска да зеленее, да си зеленее, що кара и другите. Нема да стане. И без това вече е ЗСВ. Какви зелени сделки, освен Зелю нещо да не е клекнал. Под зелна сделка, освен зелени танкове, да разбират, че зелени гъбки няма. А,Германия е лицемер. Хем зелена сделка иска, хем война. Това са несъвместими неща.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Ква зелена сделка ? Ами напускаме ЕС и готово . Няма зелена сделка . Това не е проблем а избор . Затова Турция подава документи за Брикс . Щото няма да е поробена като в ЕС . В ЕС дори Англия не можеше да си защити интереса а как малка България ще го защити ? В Брикс няма зелена сделка война с Русия само скъпи германски електрички . Тогава за кво ни е ЕС ? Задлъжняване обезлюдяване и деиндустриализация . Това предлага ЕС .

2

Красимир

преди 4 седмици

Нещо им няма на децата. Ходете там където са мините. Умират на по 15 години от рак. Ама и без това ще станат обикновени бачкатори, от които обществото няма нужда и ще ги хрантути. Едва ли ще станат програмисти, така че да умират още в детска възраст.

1

Зеления Чорап

преди 4 седмици

Радев има бръмбър в ухото който говори постоянно говори на руски и той затова понякога се бърка в превода и забавя изказванията си, а той между другото е идеален за войната в Украйна, защото кара самолета и прави лицеви опори.