392

Бай Дрън

преди 3 седмици

А относно Путин, евала. Българите сме с Путин, статистиката го показва и то не наша, а на евроатлантическите пропагандатори. Точка. Кои са алтернативите на Путин? Зеленски, узурпирал властта? Или Байдън, вкарал съперника си за президентския пост в затвора? А може би Урсула, откраднала милиарди от псевдоваксините на мъжа си? Кой от тия да ни е пример? Може би Меркел, признала за алабалата при Минските споразумения? Кой да ни е пример, кой?

391

Бай Дрън

преди 3 седмици

Кои сте вие, че да обещавате? Обещават други Байдън, посланика, Урсула...Справка обещанията и на Меркел. Обещанието не е като завещанието.Особено евроатлантическото.

390

Анонимен

преди 3 седмици

Наглеца путин е леко нагъл, с претенции кой да ходи в чужда нему държава, а той самият се е самопоканил неканен! Той ще предяви претенции и по въпроса кои армии да му гостуват в русия, но вече е изгубил уважение и никой нема да га пита! Не трябваше да разбутва европейската мечка!

389

Бай Дрън

преди 3 седмици

Предизборно обещаваме, че няма да пращаме войски. След изборно ще видим.

388

Бай Дрън

преди 3 седмици

Една лъжа повторена 10 пъти, става истина. Не, няма да пращаме войски, те ще отиват по собствено желание.

387

Анонимен

преди 3 седмици

Можете да опитате. Да видим колцина ще са тези, които ще тръгнат на смърт "за честта" и забогатяването на провалени, продажни и алчни политици.

386

Анонимен

преди 3 седмици

Путин докара някои поробени малки нацийки в РФ до ръба на изчезването! Те са готови на саможертва не от голем патриотизъм, а защото в цивилния живот вадят по няколко долара на ден! Путинчу си знает работата. Бедността ги прай зависими. Голод и мор, за да слушкат! За неколко долара повече и на обратната страна на лунътъ жъ идът! Накрай да са преброят оцелелите, ако могат, за да си пресметнат далаверата!

385

Анонимен

преди 3 седмици

И аз също само минавам по същия проблем!

384

Анонимен

преди 3 седмици

Сваряване на жабата.

383

Юлиян

преди 3 седмици

Точно такива"едноклетъчни"екземпляри като"Сатъра"и компания докараха Украйна до ръба на изчезването.По"прякорите"им ще ги познаете.

382

Юлиян

преди 3 седмици

Интересно,когато поискат от нас да изпратим военен контингент в Украйна,нашите управляващи дали ще имат време да "съберат" и да попитат Народното събрание?

381

Юлиян

преди 3 седмици

"Тренировъчна мисия на ЕС за подпомагане на Украйна"!!!Прозира!За миг може да се превърне в "подготвителна мисия за намеса"."Меняй формулировку"!

380

Засега

преди 3 седмици

Засега няма да пращат

379

Анонимен

преди 3 седмици

И сто пъти да повтаряте ,на всички е ясно че сте кукли на конци.Утре като заповяда натовците, не войски ами и жените и дъщерите си ще пратите.

378

Анонимен

преди 3 седмици

Това е лесно почти както аз да обрщая на жена ми, че няма да пиша на Жизел Бюндхен за Свети Валентин. По две причини- не ми е в табиета да си искам така, и защото знам че няма да ме огрее. Нашите са наясно, че никой няма да успеят да пратят и с лекота го съобщават че няма да го направят. Просто е.

377

ZOV

преди 3 седмици

Победата ще е за нас! Долу НАТО!

376

До 394

преди 3 седмици

Ами като гледам ,са все по-малко единни щото в САЩ най-вероятно Тръмп ще спечели и ще резне кинтите за Украйна.Мурсулата все повече я игнорират и я е страх та даже се изказва за Вазраждане щото и е трудно да каже "Ъ" и има за какво Възраждане ще влязат с много депутати в ЕП,а имат много съмишленици,които ги е страх да се изкажат директно за това,което мислят,а Възраждане не ги е страх и такива евтини изказвания по техен адрес са даже смешни

375

Анонимен

преди 3 седмици

Да обобщим! Войната отново тръгна в правилната посока, и това е необратимо, защото демокрациите сега са по единни от всякога относно подкрепата на Украина за справедлив и красив завършек! Хероям слава!

374

До Сатъра

преди 3 седмици

Не бе чета всички,но не мога да отговоря на всички особено на тия дето си пишат евтини лозунги и си мислят,че тук е като на запад и хората нямат глави на раменете и можеш лесно да ги манипулираш .Е тук е България и хората могат и да мислят и такива смешни лозунги не вървят и ,ако си мислят ,че правят нещо жестоко се лъжат .Бежанци млад мъж във военна възраст качил се в скъпата кола нацвъкал се с татуировки като селска спирка с некролози.Тоя ли е бежанец та и за помощи се реди.

373

Вярвате ли в призрак

преди 3 седмици

Министерствата на несуверените държави, каквито са повечето в ЕС не решават, а само изпълняват. Съвременна България е НИКОЙ в световната политика.