13

Анонимен

преди 3 седмици

исторически евреите са ги мразили винаги, откак има християнство. Холокоста накара света да ги съжалява, но сега нещата си идват на мястото.

12

какви

преди 3 седмици

копейки те гонят не до клатен еврейн долен ?

11

Анонимен

преди 3 седмици

СпоКойно бре Копейки. Нали олигоффрена Соловьов си призна, че хутите са 'наши' хора. Както и всякви други гнусни адмуджи редом с тях. Така че няма да стихне това само с някава мизерна Палестина, идва ред на Сирия, Ливан, Иран и всякви други диктаторчета. Всички ще паднат като домино, интересно е Китай дали ще вземе решение в крайна сметка какво да бъде - печена кокошка или смирен дракон.

10

е

преди 3 седмици

тази чибурашка на снимката ще изтрие спомена за холохоста и превърне народа му в най мразената нация в света .в това му се силата да убива жени и деца -*** ....

9

Анонимен

преди 3 седмици

Супер са евреите, страхотен народ дал най-много за човешката цивилизация. Ей тия малкопишкови расисти които пишат по коментарите съм сигурен че си пускат някви рийлчета, сторита от цитати на велики евреиски мъже и жени само че са толкоз прости, че не го осъзнават.

8

Анонимен

преди 3 седмици

на евреите други им не трябват. ще убиват, няма да превземат.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Гаден зъл ционист с уши като на прилеп. И прокълнатото племе евреи.

6

А, как, бе?

преди 3 седмици

Нали бай Дън каза да се спират? Защо не се спират?

5

Анонимен

преди 3 седмици

Да видим докъде ще я докарат. По цял свят хората ще накажат произраелските си правителства. Да видим и на САЩ приятелството ще продължи ли вечно. Защото думата им вече пет пари не струва при положение, че се подкрепя явен геноцид.

4

християнин

преди 3 седмици

Трепане до последния арабски терорист.Безмилостно.Заслужиха си го,зверовете арабски.

3

Анонимен

преди 3 седмици

15 хиляди деца само избихте, а ще ви пуснат на олимпиадата да си веете флага! Зеленски иска да върне в Украйна няколкостотин деца, които са живи и здрави, нахранени, гледани като писани яйца в Русия. Думи нямам, които да опиша Запада и неговото лицемерие. 15 000 палестински деца изби тоя Натаняху, а Путин отглежда и спасява украински деца, но Путин е злодея отвлякъл украинските нацистчета и да

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Ливан и Сирия да се готвят за изравняване със земята. Само към днешна дата новопостъплвнията в Израелската Армия са СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ НОВИ САМОЛЕТА ОТ КЛАС "Б". -35. Разбира се, в Израел се концентрира огромно количество амеранска армия. Ливан и Сирия ще бъдат изравнени със земята.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Мачкай Бенямин!