28

жорето

преди 3 месеца

Е как да обичам калинчо стоянов

27

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО:Трябват ни И шопари за стена , на фронта в Тайван !

26

Анонимен

преди 3 месеца

тия шишканяци които позорят полицията трябва да се уволнят и да се разкарат - това не е свинеферма, а полиция

25

Анонимен

преди 3 месеца

Ми време е значи да почнат да правят бронирани жилетки за леко затлъстели, а защо не и за силно затлъстели! Каква е тая дискриминация към тлъстичките!

24

dl

преди 3 месеца

Вие се шегувате.Подобре в критериите за полицаи да напишатвисок 1.60,тегло над 150 кг,ИТМ40 или 50!Чудничко!Просто красота!И тогава какво да очаквашслед 10 крачки пръхти,не може дъх да си поеме.На такива бронежилетки не им трябват.

23

Бау

преди 3 месеца

Все пак не назначавате гимнастик, клоун или бръмбазък, а полицай! Каква полза от някое, което се върти на лоста като вентилатор, но тежи 45 кг при ръст 149 сантима!? А бай Христо старшината в един момента положи усилия да отслабва и спадна до 149 килограма! За тичане и акробатика не го търсете, но като застане на пътя - респект! После, има длъжности, които сега май не са 1 категория, но защо ви е да тича, ако отговаря за компютрите в дирекцията, комуникации, автомобили!?

22

Доктор

преди 3 месеца

"Досега човек с наднормено тегло не е отслабнал в системата." Странно, защото други хора на други места извън системата, все пак се случва да отслабнат - я с тренировки, я с диета, я и с двете заедно. Тая вашата система ще да е много добра.На анорексичките ще почна да давам направления за системата да се излекуват там :D

21

Анонимен

преди 3 месеца

6, 'Един мъж ако не може да направи поне 30 лицеви опори и 10 набирания на лост значи е доста зле физически' -- значи не е безмозъчна татуирана мутра като тебе

20

Иван

преди 3 месеца

Тате от много нерви напълня в полицията и заради високо кръвно и диабет го пенсионираха на 40 години с 20 заплати. После веднага му намериха работа в канцелария, та да взима заплата и да си помага с нея финансово, че пенията му е ниска, само 1800 лева. Отдаде си 20 години на тази неблагодарна полиция. Влязъл 65 килограма, а на 40 вече тежеше 170 килограма.

19

Нямат и нужда

преди 3 месеца

Куршума ше се стопи в излишните мазнини

18

Анонимен

преди 3 месеца

Едно от задлъженията на полицая е да тренира за да свали кг. Като влезне в МВР ще трябва д отслабне до нормата и тогава ще му дават заплата. Кой е дебел излиза неплатена отпуска и се уволнява.

17

Бау

преди 3 месеца

Бронежелетки няма, но пенсия и заплата има за тюмбели! Бау мисли, че има полицаи айляци, без много физическо и психическо натоварване, които си карат смяната рахат-рахат и имат време, спокойствие и нагласа за флирт и фитнес! Обратното-има толкова претоварени, обездвижени на бюро, които вие наричате ,,чантажии", подложени на институционален и психически тормоз и стрес! Няма време за спорт! Хващат болести и при първа възможност се пенсионират и напускат, а айляците стоят до 60 на пенсия и заплата!

16

Men

преди 3 месеца

Реших че е виц, а то бе било, тъжна картинка

15

Анонимен

преди 3 месеца

Теста за американската армия е 42 лицеви опори, 53 клякания и бягане 2 мили за 16 минути.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 4 - Спира дръжки ...

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 2 - Тея са 160-те кла мазнинки, ако легна, може и да не станат повече ...

12

АЗ

преди 3 месеца

А , какво да правят с тези , които са затлъстели след постъпване на служба ( има бая такива )?!

11

Бай Дрън

преди 3 месеца

Какви огради да прескачаме бе? Направо през оградата минаваме :p. Аз докато прескоча оградата...току вуж ми се закачил църрвуула като на Левски. И да, Левски като е бил рекордьор на дълъг скок, не се ли е закачил църрввула му за оградата и не са ли го хванали заптиетата?

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 11 - Това е бат ти бойко на 60 и кусур години. Ай де ти докарам бат ти бойко между 19 и 35, дето са повечето кандидати, па да си поговорим. Каквото и да е, определено си беше биче.

9

Анонимен

преди 3 месеца

търкулни полицаи дремят по пътищата и все на по-широко преместват двуметровия си колан на корема, пръхтят като диви глигани по улиците