59

Анонимен

преди 3 седмици

До бабави, ей това е решението! Високи застраховки! И при всяко провинение още по-високи! Шофирането не е от първа необходимост и е редно да се третира като луксозна стока!

58

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 57, а какво да отнемат на тези без книжки.. Щот и те не са малко на пътя :)

57

Хахахахахахахахахаха

преди 3 седмици

До Да бе, беднякът винаги иска да вземе от богатия.. така бедният си въобразява, че животът му става по-добър. Не става. Беднякът продължава да си рине калта.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Нито глобите, нито отнемането на автомобилите работи! Има и причини за това. Ама тъ пи те държавни чиновници НИКОГА няма да стигнат до същността на въпроса! НИКОГА! И причината е в липсата на интелект в кратуните им. Казаха им ясно и точно: веднага след като започнаха да вземат колите на хората е имало спад на пияните. Сега сме на същите нива както преди "мярката". Що стаа така уе? Ей това е нивото на държавният търкач на столове! Не са виновни политиците! Виновни са ДЪРЖАВНИТЕ КЪРЛЕЖИ!

55

Да бе

преди 3 седмици

Глобите са малки. Плашат само бедните българи. тези със скъпите и мощни коли които по цели нощи пилят гуми по градовете не им дреме от 150 лева глоба. Глобата трябва да е процент от облагаемия доход. Ако каже че няма доход а кара скъпа кола направете му проверка и какви данъци плаща и като ги убодат два три пъти с яки суми ще мирясат. Кучето скача според тоягата.

54

Анонимен

преди 3 седмици

Глоба и отнемане на кола не оправя проблема, защото още същият ден ще се качат на друга кола. Трябва да им се отнемат книжките. Като не можеш да спазваш правилата нямаш място на пътя.

53

БХК

преди 3 седмици

Аааа , ромите си имат книжки , не са ги купувалЕ , купувале са си само дипломите !

52

ало, писачите !

преди 3 седмици

Защо нарушавате спокойствието , на далавераджиите от държаният сектор на герб ?

51

бабави

преди 3 седмици

Застраховката трябва да се вдига астрономически при подобни изпълнения. В някои държави, застрахователните компании направо отказват да сключват застраховки с рискови шофьори. А карането на кола без застраховка да бъде придружено с поне 2-3 години затвор.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Кой е осъден до сега в Бг , за ПРОДАЖБА НА КНИЖКИ ЗА ШОФеРИ ???

49

Анонимен

преди 3 седмици

В Бг няма ОСЪДЕНИ И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ , не било демократично !!! Как баровците ще си вкарат ''работниците'' в затвора , а от къде после ХРАНИЛКА ?

48

Анонимен

преди 3 седмици

Няма затвор , няма и наказания ,... европейски ''ценности'' и американска ''демокрация'' !А после , комунистите пак са виновни . Ето ви ''ЧАСТНИТЕ'' фирми / които ПРОДАВАТ КНИЖКИ , А КУРСОВЕТЕ НЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ / , до къде доведоха народа в Бг .

47

един

преди 3 седмици

В Германия за подобни случаи се използва т.нар. "идиотентест", който използва комплексен подход към подобни същества и значително затруднява живота им.Топлата вода вече е открита - нека да започнем да я използваме и ние.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко може , НО НЕ ИСКАТ , НЯМА ДА-ЛА-ВЕ-РА !Ясно ли е ,--- БЪЛГАРИНО , ИЗМЕТЕТЕ ТИЯ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ ... Защо по времето на СОЦА нямаше ДЖИГИТИ !

45

Анонимен

преди 3 седмици

Голям проблем е , че се ПРОДАВАТ книжки , на РОМИ , КИФЛИ И МЛАДИ ПИЧЛЕМЕТА КОИТО СА БОГАТИ !Някой виждал ли ги е в учебни коли ?

44

Анонимен

преди 3 седмици

Камери навред, налагане на глоби бързо и неизбежно, а не след половин година /тук е голямата слабост на МВР - връчването на ЕФ и НП/, и ако не се платят в определенсрок - сваляне МПС от регистрация за година и/или отнемане в полза на държавата при сериозно нарушение. И, разбира се, отнемане СУМПС за продължителенсрок,а при установено управление на МПС с отнето СУМПС - ефективен затвор. Няма друг начин - бой през ръцете, сериозен бой - винаги и без изключения.

43

Има начин

преди 3 седмици

1. Като им отнемат шофьорските книжки до живот и за целта да се направи международен каталог, в който освен снимка да се качат и други данни за джигита - пръстови отпечатъци, ДНК-проба и т.н. В ерата на интернет това е възможно. 2. След като го вкарат в този каталог, после три години да работи в сферата на строеж и поддръжка на шосетата, като заплащането да бъде колкото да си купува храна. Ако иска още пари, почасово да работи допълнително. Като пропищят стотина такива, останалите ще се поучат.

42

Анонимен

преди 3 седмици

лесно , махнете ограниченията и при катастрофа книжката на трупчета а при причиняване на смърт книжката за винаги

41

Анонимен

преди 3 седмици

Много мъдри анализатори. Имат яки бaджaци.

40

Още може!

преди 3 седмици

"Как да се сложи край, на безумията по пътя..." Този въпрос се задава за 17847 път (по памет) и още отговор няма... Давайте, можем и още броим...