357

Христо Христов

преди 3 седмици

До 357 "Европейците отминаваха с пълно безразличие." - е какво? Да ходят и де да налагат полицаите ли?

356

Анонимен

преди 3 седмици

Да бе, за това като кажа на холандските ми приятели къде и няколко места съм пътувал тази година ме гледат със зяпнала уста и се чудят откъде мога да си го позволя, докато на тях половината доходи им отиват за наем и сметки, докато живеят в споделен апартамент на 30. Но нищо, нека си четат такива измислени статийки, за да си коупват, че живеят в няй яката държава хахаха

355

анонимен

преди 3 седмици

Няма как да се живее добре в страна, дето повечето считат за виновна убитата с кол тези дни. Вчерашният форум твърди това. По принцип се обввинява масово жертвата тук, това мислене е патологично, това е валидно и за други сфери.

354

Хейт

преди 3 седмици

Само някой, който никога не е живял в тези държави, може да повярва на подобна класация.

353

Анонимен

преди 3 седмици

"Холандия се учи от кака си Англия по отношение на кораби, плаване, пиратство-който владее" - Малко обратното, ама карай ...

352

Анонимен

преди 3 седмици

До Журналист - Преди 20 години ... може би. Сега вадят телефоните, снимат и плачат, защот злите полицай, повалили добрият и мъдър представител на религията на мира, който псото искал да им покажа, какъв нож си е купил.

351

Айша от Сливен

преди 3 седмици

Айша, има ли живот на Луната ? На Луната не знам, ама у Сливен и Булгария нема

350

Анонимен

преди 3 седмици

Всички тези класации само потвърждават теориите на Хитлер. Всичко, което не е добра раса, е плява.

349

158

преди 3 седмици

Преди 10 години бях в Хърватия. Живееха най-добре от бившия соц. Сега като влезнаха в Еврозоната , нали уж бяха цъфнали и вързали?!

348

Журналист

преди 3 седмици

Трезво оценявам нещата, но когато отидох в Брюксел, бях впечатлен. Пътувах с ж.п. за поевтино и посигурно. На перона арабки пиеха чай. След излизане от гарата полицай и полицайка се бореха със здрав мюслим на тротоара. Европейците отминаваха с пълно безразличие.

347

.....

преди 3 седмици

Ние сме най-зле от към заплащане и всичко,а гърците си играят сиртакито и не им дреме,нали им опростиха 50 мрд. евро!

346

Украйна се разви мно

преди 3 седмици

България е завладяна за 500 г. и спира всякакво развитие.

345

Най-добре съм живял

преди 3 седмици

При баба и дядо. По време на комунизма.

344

Анонимен

преди 3 седмици

Най-лесно ще се ориентирате защо е така, като прочетете малко история. Напр. списъка на изброените държави и тяхното състояние през 14 век. България е завладяна за 500 г. и спира всякакво развитие. Хърватия е под влияние на Венецианското царство. Испания и Португалия са изгонили маврите, но запазват цялото наследство от архитектура, кулинария и оръжейно майсторство. Холандия се учи от кака си Англия по отношение на кораби, плаване, пиратство-който владее морето, владее света. Политика, хора.

343

Христо Христов

преди 3 седмици

До qwerty/299 "До нас има 3-4 болници, с дежурни лекари. Звъниш казваш какво ти има и те преценят колко е спешно, дават ти час за същата вечер" - убедено мога да твърдя, че лъжеш. Като почнем с "До нас има 3-4 болници" и стигнем до "дават ти час за същата вечер".

342

Расисти преди Хитлер

преди 3 седмици

Някой пита ли се защо Хитлер не е окупирал Швеция. Далеч преди Хитлер в Швеция приемат закон за кастрация на умствено непълноценните възрастни и деца, както и кастрация на саамите живеещи в Лапландия. В Швеция в средните векове се е практикувало кръвосмешение за да не се губят имоти от фамилиите. Нация от генетични девианти и затова днес крадат чужди деца.

341

Христо Христов

преди 3 седмици

До Само истината/330 "Защото сме избрали свободния пазар и свободата на личната инициатива пред планирания икономически провал. Защото сме избрали нашата съдба да зависи от самите нас, а не от благоволението на някакви самозвани диктаторчета!" - началниците в брюксел ли ти наредиха да ръсищ тези опорки срещу МРЗ, или си си наистина изключително про'с'т?

340

Христо Христов

преди 3 седмици

До Анонимен/342 "... израел ще получи до 28 година 25броя Ф35 за 3 милиарда долара" - но без електрониката. Пътрво, че нямат доверие на янките и второ - Ф-35 с израелска електроника летяха на бойни мисии 2 години по-рано от тези с американската (дето освен това след всеки полет трябваше да рестартират системите).

339

Гадно и влажно

преди 3 седмици

Равно , скучно,тъмно,влажно и мокро. Няма синьо небе.Да им пикам на благосъстоянието. В емигрантските квартали е гадно.

338

Анонимен

преди 3 седмици

Няколко дни преди изборите, партийна медия на варненска групировка ме убеждава, че в Хърватия живеели по- зле от нас! Ми добре, вярвам ви!