72

Я, па Я

преди 3 седмици

Всички сте големи разбирачи, ама много големи. Геополитиката ви е ясна като на прасе бистра изворна водичка. Обаче ако това е доклад от военно разузнаване то по добре я закривайте тази служба. Аз ще ви напиша къде по добър анализ без пари. Обаче драскачите тука ще кажа, че това не е истинския доклад, това е ала, бала дрън, дрън за обществото. Истинският доклад ще се чете само от който трябва. Така, че забавлявайте се ...

71

Анонимен

преди 3 седмици

Просто Русия краде територии които са богати на редки метали , под земята на източна Украйна лежат богатства на стойност 13 трилиона .Всичко друго е пропаганда за лековерни мозъчета .

70

ВънСатаНАТОотРодинат

преди 3 седмици

Истината за тъй нареченото "международно право" е заключена в следната сентенция: " Там, където краваринът (световните терористи - ФАЩ) изпонасе ре, не се чисти и не се пере.'Аз бих добавил към нея : "Даже и с "Ариел"".

69

Петър

преди 3 седмици

Има ли *** идеология ?

68

Галя от Посолството

преди 3 седмици

Този доклад е продиктуван от козяците на ул. "Козяк".

67

Феминистът.

преди 3 седмици

А ако не заменим думите Русия и САЩ, няма ли пак да бъде всичко вярно? Дори и без тази замяна, всичко пак е вярно. Американците много добре са обучили нашето военно разузнаване да прави обективни анализи.

66

Българин

преди 3 седмици

Кое е международното право? Това което си мълчи, когато Украйна убиваше руско-говорящи и когато Русия влезе да ги защити, осъдиха действията и? Или това право, което си мълчи, когато Израел извърши геноцид над цял народ, убивайки десетки хиляди жени и деца? Ако това е "правото" ... то е време за промяна.

65

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Всичко е вярно ако заменим думите Русия с Сащ .Военното разузнаване под егидата на CIA

64

Не съм юрист

преди 3 седмици

Питам, какво е международно право? Всяка ктрана има своя конституция, която не е международна. Новините стават все по-весели и абсурдни.

63

Анонимен

преди 3 седмици

Най-голямата грешка на САЩ е, че не пусна атомните бомби в масква 1945г. или следващите 10г. когато рашшките хал хабер си нямаха що е това. Щяхме да се оттървем от съветското робство и копейките.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Няма нужда от доклади. Да опънат транспарант "Русия е лоша" на входната врата и токова. И без друго се оказа че по света има само руски шпиони...

61

Феминистът.

преди 3 седмици

Е да де, но Сирия не беше бомбардирана само от Чичо Сам. А първата операция в Ирак се проведе по решение на ООН. И защо мислиш, че сме всички пацифисти?

60

СМЕХ....

преди 3 седмици

РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ---- Е ДУШЕВЕН ОНАНИЗЪМ ЗА ДУШЕВНО БОЛНИ БОЛШЕВИШКИ УБИЙЦИ И ЗВЕРОВЕ!!!!

59

АМИ, ДА....

преди 3 седмици

ВСЕКИ "СОЦИАЛИЗЪМ" И "НАЦИОНАЛ-- СОЦИАЛИЗЪМ" ТРЯБВА ДА УМРЕ....ЗАЩОТО НОСИ ВОЙНА И СМЪРТ!!!!

58

Анонимен

преди 3 седмици

Сега всички мишки станаха пацифисти! - Къде беше вашия пацифизъм кога бомбиха Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Йемен- ах, тоз телешки възторг от чичо Сам!

57

Анонимен

преди 3 седмици

Какво военно разузнаване - той Сокола отдавна разпердушини всякакви разузнавания /оня списък/ в Бг. 🤓

56

СМЕХ....

преди 3 седмици

ДА ПРИЗНАЕШ, ЕДНА СТРАНА КАТО УКРАЙНА, ЗА " НЕЗАВИСИМА" И ПОСЛЕ ВЕРОЛОМНО ДА Я НАПАДНЕШ И ИЗБИВАШ НАРОДА Й---- ТОВА КАКВО " МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО " Е....ХАХАХА....

55

Анонимен

преди 3 седмици

Този текст от източници като интернет ли е набран? Дъщеря ми може да напише нещо по-смислено.

54

Баща на две деца

преди 3 седмици

Какъв доклад е това? Същото може да напише всеки, който има що-годе представа от "официалните новини". Писането на подобни измишльотини стана професия на войнолюбивите слуги на Америка в България. Фактът е че целят запад трепери, виждайки края си неизбежен. Нищо вече не е същото но България трябва да оцелее - това е смисълът на всичко.

53

Иван

преди 3 седмици

Не виждам пуделите на ФАЩ в коментарите !!!