43

37

преди 3 седмици

Оценка:- Working to middle class. (97%)- Income Range: 20 000-40 000 USD- IQ range 88 - 101. N.B.- Political views: Left leaning - believes in equality of outcome.- Personal Credit Score: 3/10.- Recommended credit: up to $1000.NLP-то скора ти е също е 3/10, като trust factor-a ти е 2/10Да ти го преведа - ужасно е. На едно ниво над бездомник си.

42

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 37 Айде пак 100 реда обяснения. Не е нужно, казах ти вече. Ясен си ми напълно. Секцията за коментари на този сайт е пълен с такива като теб.

41

Анонимен

преди 3 седмици

Да ги остави без работа- не. ИИ само може да ПОМАГА на квалифицираните хора да си вършат работата. Лекари, зъболекари, ИТ специалисти, архитекти. Виж на бачкотещия бачкер работата му е 10001% заменима от ИИ. То дете 3ти клас може да я върши, еле пък ИИ. Така че, бачкери, гответе се за НОВ световен ред. Нали бачкерите русофили и без това бленувате за него и си мислите, че кой знае какво ще ви донесе. Въпрос на избор. Учи, маме, да не ти вземе ИИ Работата.

40

ХаХа

преди 3 седмици

До 38, Има и един клип един чешит де държи стоп знак на блузата си и дето се появи ИИ спира,

39

Юуп

преди 3 седмици

А кой ще държи скалпела? Да нема после кръц топките щот имало токов удар

38

Анонимен

преди 3 седмици

До 24 В САЩ има много катастрофи при коли с ИИ но 99% са причина другите шофиори които са хора. ИИ е без грешка.

37

Анонимен

преди 3 седмици

До 34 - Аз правя пари, а ти ми приписваш сосбтвените си проблеми, че и ме съветваш. Когаот бъда атакуван, се защитавам, това е. Тревожност имам, защото икономиката се променя псотоянно. Депресията е ЛЪЖА и е за коупиум за слабите хора. Агресивните ми реакции са нужни, за да защитавам интерестите си. За мен са важни печалбите и сосбтвенотом и благополучие. Всичко останало е второстепенно и ненунжно. А за теб нашият LLM, който ползваме, за да даваме рейтинг на индивиди ми каза ...

36

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 27 При ИИ не е проблем моделите и данните а че не са добри сензорите. Там само трябва да се подобри но затова са нужни много ценни метали които ги има само в Русия. с моделите и даннките всичко е вече на много високо ниво.

35

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 27 В някои случаи, такива прояви могат да бъдат свързани с психични разстройства като личностни разстройства, тревожност или депресия. За точна оценка и диагностика е необходимо консултиране с квалифициран психолог или психиатър. Това ми каза ИИ за теб. А моят съвет е да не чакаш много много за психиатъра :D

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 27 Сега ти пуснах коментара в chat gpt 4o и го помолих да ти постави диагноза.Копвам ти я безплатно - Проблеми с гнева и емоционалната регулация: Хората, които имат трудности с контролиране на гнева, често реагират агресивно на провокации. Ниско самочувствие и несигурност: Агресивните реакции могат да бъдат начин да се защити уязвимото его.Психични разстройства: В някои случа

33

Анонимен

преди 3 седмици

До 24 Мерцедес има такъв модел в САЩ. Хенс фри и е на автопилот. Можеш да лежиш и се возиш.Не ти трябва кормило.

32

Анонимен

преди 3 седмици

И.И. не се прави, за да помага на хората, а за да генерира приходи. Всичко останало са глупсоти и всеки, който вярва в него, сигорно си мисли, че има дядо коледа, фея на зъбчетата и великденски заек ...

31

Анонимен

преди 3 седмици

До 23 - Докато едни искат, да са трансексуални (да горят в ада за вечни времена), друи се борят за трансхуманизъм. Кървел е прав! След време ще сме светлини в облака! Ще сме технологичен организъм, разпростиращ се сред галаткиката и вселената! Учеще се, обогатяващ се!

30

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 22 - И какво по-дяволите трябва да означава това? Някакво заяждане ли е? Докаот няма решение на проблема с остаряването, ще е така. Дотогава, висчки са просто купчина въглехидрати, които или са полезни или са пречка, за постигане на целите на индивида. Това е.

29

Тези, които сега

преди 3 седмици

стават лекари - да - ще ги издуха като едното нищо. Който взел образование преди първите образователни реформи в демокрацията, взел. 35 години деградация на образованието, а от там и деградация на всичко.

28

24

преди 3 седмици

Един пример! ЕДИН БЕ! КАЖИ БЕ! АЙДЕ!

27

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 23 - А единственото което ти залужаваш е, да се прибереш тази вече и да видиш, че смеейстовот ти са те изоставили и никога повече, няма да бъдеш обичан. От 2014 съм във Fintech индутирята, а работя с "A.I.", когато *** го бръкаха с Big Data. Да болен и да не ивееш дълго, това ти желая, щом си такова гнусно същество! Продавам кредитни рейтнинги, като моделът ни е с 97% точност и постоянно дава по-точни резултати от 99% от анализаторите. А ти от какво правиш пари?

26

Анонимен

преди 3 седмици

До do 8 Проблема е че САЩ крият и не дават ИИ, че Русия и Китай ще ги насочат срешу САЩ.)

25

Анонимен

преди 3 седмици

Дано ИИ да реши проблема с недостига лекари! Повече имам доверие на робот, отколкото на bg GP. Поне не си купуват дипломите.

24

Анонимен

преди 3 седмици

До 21 - Дай ми пример за тези безполитни коли, които не изксват да са прилепени до бордюра и няма оператор, който чака да поеме контрола в някоя зала, в случай че има кашон на пътя ...