25

Най ниския живот в

преди 3 седмици

Европа след Русия . Кое е общото между двете ? Редовно пиене и пушене ....

24

Да българина все

преди 3 седмици

Търси причинете там дет не са вместо да се погледне в огледалото и да си признае че пуши по кутия цигари на ден и е алкохолик

23

Анонимен

преди 3 седмици

Когато купуваме храна от магазините 1/3 - та от парите за покупката отива за нашето здраве, а 2/3 - ти от дадените пари за поддържане на докторите!

22

Анонимен

преди 3 седмици

5G и GSM антени на мобилните оператори на всеки втори покрив и пред всяко училище и градина! Търсите под вола теле, а отговорът е пред очите на всички!

21

Анонимен

преди 3 седмици

Заради антиваксърите стотици хиляди българи развиха постковид и тепърва ще страдат от дихателни и сърдечни проблеми, много са отключили заради ковида диабет и автоимунни . Така че това е положението! Антиваксърите на съд!

20

е как защо

преди 3 седмици

Знаем защо. Лоша храна. Най-мръсния въздух в Европа. Най-ниската покупателна способност. Стрес. Лоши навици. Крадливи политици.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Да живее световния комунизъм на Шестопръстната Ръка!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Доцент Стресница, живееща на улица Лисица, номер Плесница, лажерна специалистка по отглеждане на животни по кошарите си извади Козият Рог, да боде неизмрелите животни с информация за продължителността на живота, падаща отгоре от Инжекцията Ковид на Шестопръстната Ръка!

17

ХАХАХАХАХАААА

преди 3 седмици

Да живее демокрацията и евроатлантическите ценности

16

До Фин

преди 3 седмици

Колко точно си се описало

15

Анонимен

преди 3 седмици

Защото сме евроатлантици

14

Анонимен

преди 3 седмици

Храната. Българинът е с нула хранителна култура- мега полезни пресолени туршии и сланини, недестилирана пърцуца и свинско месце. Брутално наднормено тегло, особено при жените, никаква устна хигиена. Няма смисъл да продължаваме. Българинът, особено този, живеещ в селото, от столетия е с най-ниска продължителност на живота в Европа. Иначе казано си е стряскащо тъповато парче. Ей ги родителите ми- гонят 90те вече. Здрави, прави, шофьори, обикалят си света, ходят на планина. А са от големия град.

13

Джоан

преди 3 седмици

Както винаги, не отчитат състоянието на здравеопазването. Много от лекарите са некомпетентни, често некадърни. Не могат да диагностицират, не изписват правилната терапия или със закъснение лекуват пациентите. Отношението към пациента е крайно лошо, мързи ги да говорят, организацията на здравната система е изключително слаба. Хората чакат с часове пред кабинетите, отщява им се да ходят на лекар. По-сложните изследвания са скъпи. В ковид си плащахме сами тестовете. Няма и никаква спешна помощ.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Профилактика пара, храна пара, стрес пара и като нема пара умира.

11

Фин

преди 3 седмици

Българите живеят по малко, защото са нещастни, злобни, завистливи и ригидни, без емпатия, а по селата и малките градчета са двойно по такива.

10

Анонимен

преди 3 седмици

До 6 - Абе има и платени, ама си личат по избори основно.

9

Анонимен

преди 3 седмици

До пияница мистик Измреха от демокрацията

8

Бате ви

преди 3 седмици

Нагли, бе! Въртят, сучат, само за да изкарат, че хората не се обръщали към лекар ей тъй, по собствена прищявка.Никой не им иска непосилни суми, просто на тях не им се ще да се самодокладват", че са болни.

7

Тайната рецепта

преди 3 седмици

Всяка вечер ракийка, цигари, мазна пържена храна, постоянно лавиране между заплата и бързи кредити, съботно-неделено лежане по диваните и дебелеене. Добавяме и гледане на телевизия и индивиди като Гала, Брейка и подобни едноклетъчни. Не на последно място е и липсата на желание за живот на много хора.

6

пияница мистик

преди 3 седмици

Тук съм забелязал, че имаше доста пишещи, където вече липсват. И то не само тук, ами и във всички други новинарски сайтове. По стила им на писане и по НИК неймовете си ги знаехме. И понеже е ясно, че повечето пишещи са пенсионери, скучаещи, без пари за кръчма и изоставени от децата и внуците си, така че се налага логическия извод, че просто са умрели, а не пишат под други сайтове. Аз редовно ги чета и следя и пиша. Къде е Гошо...***, дето пишеше ....с многоточия.........:))))