74

Анонимен

преди 4 седмици

Чакаме експертите по философия и социални науки да направят дискусия по проблема и да го решат най-скоро.

73

Анонимен

преди 4 седмици

Aбе нашите милицонери са уникални бе - насилника успял да им избяга, после те не си направили труда да го потърсят, примерно на адреса му, после никой не се заинтересувал дали тая жена не е в опасност, че на края даже не става ясно все пак насилника най-после арестуван ли е, или още се крие някъде, и съответно представлява опасност за целия район там! Абе уникално некадърни милицонери

72

Анонимен

преди 4 седмици

Сега очакваме някой експерт към нещо си и отнякъде си да напраи сравнение с това, какво ще се случи сега на насилника, спрамо онова, което би му се случило преди.... Предииии, пък сегааааа ....! Прилича на скълъпен "случай", за да ви "повеселят", щото имате нужда от емоции, пък и нещо трябва да се пише, да избухне една вЪлнЪ, и срещу *** може, върши рабта на всякакви безидейници в предизборно време.

71

Анонимен

преди 4 седмици

Поне за такива *** си свършете работата и ги вкарайте където им е мястото

70

Анонимен

преди 4 седмици

Във враца всички гласуват за герб и евроатлантиците, на последните избори стария-нов кмет спечели с над 80%, явно са доволни от евроатлантическия "рай".

69

Анонимен

преди 4 седмици

Eдва ли е ром ... по-скоро е български селянин, което е по-лошо от ром.

68

Манго и джери

преди 4 седмици

Тоя е от ония интегрираните, ама за това си е виновен ***, който е много наведен и тих и спокоен. Онези си правят каквото поискат с години- Турски, КТБ Боташ- това са национални предатели, но *** си мълчи и си трайка. Закривай

67

Бойка калдаръм кадън

преди 4 седмици

Няма да арестувате братчеда от маалата, той е виден симпатизант и кандидат дупедат от ОПГ Герб, това е *** фалшификация с цел очерняне авторитета му за пред народа. Да защитим невинният гербер.

66

Бгмъш

преди 4 седмици

Едни от най-големите такива мъжетурки са тия дето са живяли на гърба на жената. И бие ли му тя шута, откачат. Няма вече кой да им носи манджата вкъщи и да им плаща сметките докато те мъжкареят с хазарт, алкохол и дрога. Който е минал през това, знае за какво говоря. Бас държа, че и тоя е такъв. Мъж с акъл и здрава психика не върши такива неща.

65

Гризел

преди 4 седмици

Отдавна ни е ясно,че в България всичко е просто новина и статистика.Щом няма наказани,значи случаят просто се отбелязва,след което се забравя.

64

Анонимен

преди 4 седмици

Милицията работи ли? Плащате им още заплати от данъците си, а те дебелеят

63

Писна ми

преди 4 седмици

Защо не е арестуван след сигнал, че е нарушил ограничителната заповед???!!!!!Полицията също да се подведе под отговорност за индиректното си съучастие в това тежко престъпление!

62

Анонимен

преди 4 седмици

До 61, 100% e поредната комплексирана копейка, който се има за големия мачо и знае че "Расиа е велика", но не може да разбере защо никоя жена не го иска!

61

Анонимен

преди 4 седмици

100% е от любимците на евроатлантиците и америка за България, като малък е бил дискриминиран и не е имал достъп до образование.

60

X

преди 4 седмици

До 57 аз лично няма и това, но има мноооого редки случаи, в които има нужда да я върнеш на земята. Предполагам просто искаше да ме нагрубиш, но аз да кажа. :D

59

Анонимен

преди 4 седмици

типичен възрожденец

58

До 50 и 53

преди 4 седмици

Приятел, няма смисъл. Нивото им е толкова ниско, че само си губиш времето. Тая държава отдавна умря. Простаците я убиха.

57

Анонимен

преди 4 седмици

До Х, и един шамар нямаш право да удари, *** ло у м нико!

56

До пияница мистик

преди 4 седмици

Колко точно си се описало

55

пияница мистик

преди 4 седмици

Истински образец за подражание. 100% фен на кремълската Джоржанка. Във Враца всички гласуват за БСП, сега за Възраждане. Носител на семейни ценности и православен християнин. Също така и славянин със смугла кожа, 2 пръста чело, черна коса и очи и с лица като на Кубрат Пулев. Вечерта когато жената се е прибрала, виждайки чашата с алкохол този вече сигурно е бил на литър. Също българска национална черта с която много се гордеем. Ако не удариш поне половинка вечер не си никакъв патриот и пyтинoфил