239

Само да питам:

преди 3 месеца

Що за човек ,да жи не е човек сигурно, би налагало на цяла Европа да си набие отро вите на фазера пълни с графен и да спи спокойно??? Казах ви,тези същества са черни душици! Незнам дали Бог ще прости толкова грях на такива! Как спят ,знаейки че тези игли носят болка на хората?! Това са ***! Ама нанайси вече нанотека,дгд!

238

Ааа,не

преди 3 месеца

Не е Верно, п.суваха ги, ама беха докарали рейсове с платени бабички и дядковци до им викат победа,победа. Типично за пред медиите,а вие да ги окрасите че са много убави. Нема вяра в Бога вече,всички са човекоу би йци за интереси и пари,и то заличители на човеци и свободи в огромни размири.

237

коментар

преди 3 месеца

Имам преки наблюдения от събитието което си беше жив фарс. Напълно вярно е казаното от коментатора по- долу.Лаинерката беше освиркана от пловдивчани и добре, че я пазеха доста копои, за да не пострада. А "победа" викаха доказаните платени гербаджии.

236

Кухи лейки

преди 3 месеца

Пловдивчани освиркаха минд.илит.е, но Администрацията от София , Пловдив, Варна и Бургас е бяха докарали да ръкопляска , Все пак са ГЕрБаджии

235

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко Борисов е харизматичен мъж

234

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кои хора са обеднели и огладнели. Живея в краен квартал на областен български град. Наоколо има много кръчми. Вечер всички са пълни с хора, които очевидно не са обеднели и огладнели. Музика и пиянски викове се чуват до късно през нощта, до малките часове. Фойерверките са ежедневие- има ги всяка вечер. Обеднелите и огладнелите не ходят по кръчми, а и цените не са никак ниски.

233

BG цъфнал и вързал

преди 3 месеца

Прости пловдивчани. Добре че са само тези платените

232

Дам...

преди 3 месеца

Ако чекмеджанът и групировката му спечелят, се гответе за сглобка2! Тези заедно с турците и шарлатаните представляват партиите на войната! Ще слушате ежедневно лакърдии единствено за Украйна, за оръжие, за война и разбира се за ограничения на българите в интерес и полза на Украйна!

231

Мен

преди 3 месеца

Какво очаквате от хора избрали Урсула пред Ботев с цел личното си благополучие. Не народ а *** сме както е казал поета.

230

Анонимен

преди 3 месеца

И двамата са олицетворение за корупция, и двамата са сребролюбци!

229

Все тая...

преди 3 месеца

Хората са толкова обеднели и огледнели че за 5 лева ще посрещат и ще викат "Победаааа..." и "Ураааа..." дори и за селския пръчч.

228

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Поредното доказателство, че " селските терикати " и " децата на социализма " са подкрепяни от САЩ , Великобритания и всички останали държави членки на ЕС .

227

Галя

преди 3 месеца

Не го разбирам тоя мазохизъм. Да скандираш за хора дето унищожиха града ти.

226

Анонимен

преди 3 месеца

явно чичко паричко е раздавал пачките като карти, за да крещят полезните и д и о ти във възторг.

225

вгз

преди 3 месеца

Трябвало е да викат: "VGZ". Бойко и Урсула си знаят защо.

224

Анонимен

преди 3 месеца

България е мощна страна, ще има седем двуетажни влака!

223

Радослав

преди 3 месеца

Както навремето Тодор Живков си имаше комсомолци и политически секретари да му лъскат имиджа пред хората, така китайската му реплика Бай Тиквон има няколко платени драскача които се опитват да спасят жалките остатъци от имиджа му и да го изкарат като по малкото зло. Платените слуги на Севда ПР, дано си заслужават тия ваши 30 сребърника когато родата на Бойко от маалата ви почукат на вратата да ви сурвакат!

222

Радослав

преди 3 месеца

Как няма да дойде Урсул? Държавният *** се отчита пред началника, той пред партията, партията пред вожда, а вожда пред ЕНП. 50% от откраднатото от европарите са за ЕНП, 30% за Боко, 15% за партията, 5% за служителите които се разписват. Затова Урсул го пази, защото е златна кокошка.

221

Анонимен

преди 3 месеца

Образовайте се невежи преди да драскате не мога да повярвам колко простотия има

220

Анонимен

преди 3 месеца

Невероятни глупости от невежи злобари