13

ЕВАЛЛА НА ГЛАВЧЕВ

преди 4 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯ БГ ПРЕМИЕР КОЙТО ПОКАЗА ЧЕ ИМА ТОПКИ

12

ПростГлавАнаак

преди 4 месеца

Нали туриста ще катери Околчица?!

11

Ислямисти=Терористи

преди 4 месеца

Няма геноцид в Сребреница, а просто убити ислямисти по време на война, които всъщност са в основата на всички масови кланета, погроми, умишлен геноцид на евреи, християни( арменци българи...кюрди и до днес, а не невинни жертви както лъжливо изкарват чрез корумпирани, незаконно свързан с ислямски терористи ООН Международен Съд в Хага, който и сега извратено съди невинните жертви Израел за престъпленията на ислямски терористи срещу Израел, но всички ислямисти и про-ислямисти служат на дявола

10

Анонимен

преди 4 месеца

Този на снимката е резултатът от конституципнните промени на Х. Иванов. Заради това той трябваше да се откаже от политиката, но за съжаление не го направи и сега пак ни досажда.

9

ПОДКРЕПЯМ ГЛАВЧЕВ

преди 4 месеца

И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ВЪРШИЛИ УБИЙСТВА . И НАЙ-ВЕЧЕ МЮСЮЛМАНИТЕ > затова позицията ни трябва да е "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ "

8

Сретан Йосич

преди 4 месеца

Споко Главчо знаеме че не си виновен друг ти ги диктува тия неща.

7

тъп пепеец/дебеец

преди 4 месеца

Ко стаа с Айзенхауер и големия дрон за 15000000?

6

МЮСЛИТЕ В СРЕБРЕНИЦА

преди 4 месеца

СА ИЗБИЛИ ЗВЕРСКИ МНОГО СЪРБИ, ВКЛ. СА ГИ НАБИВАЛИ НА КОЛ И ЖИВИ СА ГИ ГОРЕЛИ > и когато сърбите са се върнали в Сребреница е започнало ОТМЪЩЕНИЕТО > това е пълната История, а не това което ви поднасят

5

Анонимен

преди 4 месеца

Когато евреите избиват мюсюлмани в Палестина, това е демокрация и трябва да сте твърдо за. Но когато сърбите избиват мюсюлмани в Сребреница, това е комунизъм и трябва да сте твърдо против. Съобразявайте се с двойният стандарт на еврейската демокрация.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Абе и тоя ли НСО ще го охранява 4 години само защото е бил спуснат за премиер.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Катастрофата в БДЖ, закъсненията, пълното отсъствие на Външно министерство, лупингите с болницата, заемите и дълговете които тегли, непрестанните проблеми в МВР. Трябва ли още нещо да стане?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Не да го изслушва, а направо да му гласуват оставките! Този човек взима заплата и се води още шеф на Сметната палата. Как в момента работи на 3 места ?

1

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

секретарката с екстри на граб защо се опитва да мисли ?