18

До 10-ти коментар

преди 3 месеца

Бай мой, не те знам меринджейче родно ли си, компрадорче на чужда службица ли си, но нека ти кажа следното: в т.н. "Запад", колективен или не, евроатлантически или не, меритокрация няма от поне 40 години насам, нито в частния сектор, да не говорим пък за държавния. Бай мой, специалисте по управление, като залееш зърното с вода, най-отгоре излиза плявата.

17

Анонимен

преди 3 месеца

За опечаление на всички американолюбци, Америка никога не е била високоразвита технологично нация, а ССССР беше, както и в момента Русия. Те в момента изобщо не са прекратили съвместната космическа програма с Русия, че иначе ще видят Космос през крив макарон. Колко совалки им се разбиха? Пребройте. И тук няма санкции. Но за това не се пише, че ще провали американския имидж на ненадмината нация. Няма руснаци-няма видят космос.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Както е видно, не могат да им зпаушат остите. Хипотетично биха успели само с пари и не на 100%. Има хора, които ще откажат парите и ще си тръгнат. Но дори тези кирливи пари им си свидят на Бойнг. Ами тогава да правят като вятъра :)

15

Анонимен

преди 3 месеца

Не ползуват ли тел и чук нищо няма да направят.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ще тропнаи по масата нашите нови ментори и всички дтржави като нашата ще ги купуват като топъл хляб, даже и по скъпо. Справка Ф ките/

13

Анонимен

преди 3 месеца

Да дават на пилотите по една торба свински опашки и да импровизират ремонта на място.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Ще си позволя само едно нещичко да напиша в респект на "проблемите" в Боинг-ови. От едно известно време тази голяма и достойна фирма започна да произвежда "чудовища" ,които ще обслужват както граждански,така и военни полети. Тоест много самолети ще бъдат вече две в едно. Това е и причината да има много спекулации,свързани с Боинг. Освен това, по-старите класически машини се ревизират и ремонтират от в.а.р.в.а.р.и. в третият свят ,където частите им се използуват за байрактарщини безполезни.Това е

11

до 11

преди 3 месеца

До американец и съвест,добре си описал българите дето и добър ден не ти казват безплатно,тръгнал си другите да съдиш

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Точно така! Само преди около две -три минути видях около дузина инжинери от тази най-велика и непобедима технически фирма да притичват ,подскачат и се плезят в състояние на паник атака.Веднага познаха,че съм българин и се сгушиха в мен ридаейки и питайки ме как така и откъде накъде в България се е случило чудото на чудесата "Днес" да бъде цитиран навред ,бидейки тази медия призната за еталон за правдивост. И ме попитаха дали случайно не могат да започнат бачкане на Слънчака,че да релаксират .

9

Анонимен

преди 3 месеца

Кво стаа ве, братя хамериканци...??? Танковите ви се пропукват, самолетите ви падат.....къде ще му излезе края накрая.....???

8

американец и съвест

преди 3 месеца

Вие говорите за война с прашки. Американците се интересуват единствено от пари и печалби.Той като се роди първата му дума не е мама, а аванта.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Тия нещо са зле с мениджърския екип ми се струва. Явно имат добри инженери. Явно имат технически потенциал. Един опитен директор може в такава ситуация да превърне проблема в предимство. Сериозно наблягане на качеството, сами да говорят за всичко, шумна реклама как решават всичките си технически проблеми, да издигнат най-добрите си инженери и т.н. Могат да избият рибата. Ама явно няма кой и само стават за резил.

6

Бирата

преди 3 месеца

Отвори ли си устата срещу компанията може да го съдят за милиони.ВСАЩ почти всеки подписва при постъпване на работа подобен договор.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Как ще приземят авиацията.Те не искат да пътувате и да създавате въглероден отпечатък.Стоите си у дома на безопасно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрация се лее на поразия.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Ако им е мил животът да мълчат.

2

61

преди 3 месеца

Boeing да се преименува на Boink!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Миналата година Боинг глътна 6 милиарда пари на данъкоплатеца уж за разработки на един самолет . Само за сравнение на Мъск Тръмп му даде на два пъти по 2 милиарда за ракети . Тоест Боинг и Еарбъс са на субсидии от мнооого години под различни форми .Затова при Боинг сигурноста не е приоритет щото ако трябва да се изплащат обезщтитения държавата ще ги спасява . Приоритет става да харчат по малко ама от същото неподходящо за реактивен двигател гориво .