71

МНОГО ПРАВИЛНО!

преди 4 месеца

НО КОМЕНТ!!!!

70

Анонимен

преди 4 месеца

Сегашното правителство отчяно се опитва ю, да си запази рейтинга. Направиха бойковия номер - хвърлиха оставка, докато още имаха преимущество и си удължиха властта с две години. Сега прокарват "десни политики" ама ако не стана "десни" сами те, няма да им се получи.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Европа бавно и полека израства за окончателно решение с ислямистите.

68

Анонимен

преди 4 месеца

А кой ще сложи най-накрая край на гетото Шопия???

67

у германия съм

преди 4 месеца

правя доставки понякога с камиона по строителни обекти у германия ,но досега не съм видел амуджа по строежите ,българи ,румънци,поляци ,унгарци се гърчат на строежа арабелата афган седи на входа в кабинката с климатик секюрити,и ми иска лична карта да влеза с доставката е тва е западната демокрация

66

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

Ще ги разселят.Който се е интегрирал ще си го запазят за тях.Който нищо не става от него ще ни го пратят у нас

65

Глей ся,

преди 4 месеца

датчаните са си в тяхната държава и ще правят каквото е добре за тях и никой гък не може им каза. Да му мислят онези дето не са. Или със закона или силен шут отзад. Когато си в Рим, правиш каквото правят в Рим.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Навлеците на шампун. Хем останалите ще са чистички и умитички, хем няма навлек няма проблем. А иначе имам иракски датчанин за клиент. И почва жена му и тя екс-иракчанка, в нашия език(разбирай датския) туй и тук... ами вий си джарите на вашия камиларския език в къщи и с децата си къф датски, бре, кукло. Поне як бачч им дръпват и само 2 седмици на година отпуск. И децата твърдо на училище да свикват на инструктаж и баччч и те. Робббиии.

63

Въпрос

преди 4 месеца

Между другото Нигерия, Бангладеш, Индонезия, Пакистан, Мексико са нарастнали по населеиние с 30-40 процента за 10 години, тези какво ще ги правят, ако се юрнат в ЕС или някъде другаде.

62

Анонимен

преди 4 месеца

В Дания допускат огромна грешка. Като ги разселят, вместо едно гето в Дания ще получат много гета, които скоро ще станат огромни като това, което са разселили. За съжаление изход няма, а само ще става по-зле. Вариантът е да върнат тези хора по държавите, от които са дошли, но това няма да стане

61

Анонимен

преди 4 месеца

Ще берат ядове. Да бяха питали нас.

60

Анонимен

преди 4 месеца

""Срамота! Това, че моята родина Дания въобще прие такъв дискриминиращ закон срещу граждани като мен, е наистина много разочароващо", казва възрастният мъж, който е роден в Пакистан."---------------Дания е родината на родения в Пакистан мъж?

59

Така се прави

преди 4 месеца

Ако изритат и терористите, шапка им свалям. Само така!

58

Антифашист

преди 4 месеца

Това са датски расисти

57

Сълза и смях

преди 4 месеца

Скоро и трудови лагери.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Децата ви да тичат от вашия двор в нашия не ги щем. Много са, шумни са, мърсят и унищожават пейзажа. Може да извадиш муслемчето от гетото, но немойш изкара гетото от муслемчето

55

Чичкото

преди 4 месеца

с мустачките, чичкото....къде е? Намерете го, ще ви е нужен скоро.

54

Анонимен

преди 4 месеца

С нашите индийци: 1. Едномесечно предупреждение, че ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ПОМОЩИ ЗА ЗДАВИ ХОРА ПОД 65 г. ЩЕ БЪДАТ СПРАНИ и че в стрнатаса нежелани безделници, които нямат законен източникна доходи. Не започне ли работа - екстрадация, Индия е обявила, че ги приема. 2. Платено майчинство като сегашното и детски надбавки - само при условие, че и двамата родители имат минимум средно образование. Останалите да си търсят колая и никакви сълзливи мрънканици, че дечицата не били виновни и дай да им ги храним

53

Ясно, лесно и просто

преди 4 месеца

Всеки народ има във фолклора си пословица, аналогична на нашата "Който не работи не трябва да яде!" Еднократно предупреждение и даване на кратък срок да започнат работа най-късно до 1месец. Който не изпълни това условие - екстрадиране. Няма невъзможни неща,нужна е само управленска воля. Народът винаги може да бъде подготвен за един референдум.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Какво стана бре нали ги бЕха интегрирали оти им развалят рахата?