458

Анонимен

преди 3 седмици

Дано час по скоро Украйна бъде освободена от фашистко натовска окупация и се присъедини към Русия.

457

Написано е в bold

преди 3 седмици

Няма как да не е вярно, ако му беше сложил по 2- 3 удивителни накрая щеше още по убедително да е.

456

Каква ще платим ли?

преди 3 седмици

Как мисли автора - каква цена ще платим като страна, подкрепяща Украйна с толкова оръжие и пари?? Ще плащаме с години репарации !! Много пари, дълго време! Да не си мисли, че ей така ще свърши и няма да е така с плащане на репарации!? Победителя взема и после решава какво става !!

455

Анонимен

преди 3 седмици

Европа вече е загубила, всъщност тя постоянно губи и тя е основната мишена, тя е пречката и едновременно стръвта.

454

Минавам

преди 3 седмици

Цената ще огромна,ако ватенкитезагубятЗащо ни е свят без Русия,каза Путин.И откога на Европа и пука за степите на Изток.За последно германците се интересуваха....

453

Аз

преди 3 седмици

Леле майко, каква промивка , какво чудо! Съветското влияние тотално ви е промило рус.офилс.ките мозъци! Като толкова ви кефи Ръша, защо не ходите там да живеете?!? Децата на всички руски политици живеят и учат на Запад? Интересно защо не са в Москва, Пхенян или Пекин? Ама вие нали сте ти тъповати и облъчени, няма как да разсъждавате нормално!!!

452

Тео

преди 3 седмици

Самият факт, че в статията войната се измерва в пари е циничен. Нито един "интервюиран" не говори за човешката мъка и животи. А Русия е лесна. Стигне ли се до конфронтация с НАТО са необходими точно 60 иксандера с ядрени бойни глави, за да направи Русия радиоактивен кордон между нея и запада. Но на кого ще помогне това? А отговорът? Ще кажете! Дали ще има отговор. Защото ако има, няма да има победители.

451

Истината

преди 3 седмици

Гнусните западняци са много корназ, защото не трябва да изпращат техните младежи на смърт.Нищо, Бог забавя, но не забравя. Войната ще дойде и в техните страни, може да не е от североизток, но ще дойде със сигурност!

450

Ахмат

преди 3 седмици

Не давам и една стотинка за гадната война в *** и под диктата на ФАЩ.

449

Анонимен

преди 3 седмици

За да може хората живеещи в капиталистическия свят да са доволни е необходима постоянна експанзия. Липсата на постоянно нови пазари довежда до стагнация и конкуренция за наличните, а това пък довежда до фалити и недоволство. Ето защо на запада му е толкова необходима Украйна - защото без Украйна няма експанзия, а стагнацията вече *** на вратата при практически нулев прогнозен ръст на водещата икономика в ЕС.

448

Анонимен

преди 3 седмици

Нека да победи Русия, че да се сложи край на тази глобалистко-джендърска напаст.

447

Роко

преди 3 седмици

Какъв е този глупав въпрос: ако Украйна изгуби войната ? Украйна отдавна изгуби войната , изгуби населението , млади хора умират за нищо и тези радетели на демокрацията продължават да промиват мозъци колко боло важно Русия да изгуби Господа евроатлантици и други влечуги , не виждате ли че Русия и руснаците няма какво да губят ?!? Те никога няма да изгубят тази война и вие го знаете но дикато едно бостанско плашило е на власт това е темата и политиката война до последния украинец ..

446

Анонимен

преди 3 седмици

Демокрацията на глобалистите е едно голямо нагъзване. Затова усилено налагат хомосексуализЪма. Плебисцити, референдуми и т.н не са демокрация, а популизъм.

445

Doktora

преди 3 седмици

Чудесна статия. Ще ядоса некадърниците, които бачкат на минимална заплата, защото нищо не става от тях. Много им се иска да им удвоят заплатите , вместо да въоръжаваме Украйна, ама никой не ги пита. Бъхтиха се да правят подписка против еврото,на края ние не им ги преброихме даже.

444

ред

преди 3 седмици

Гръцкият референдум показа че Европа не зачита демокрацията и суверенитета , а че повечето държави не спазват собствените си конституции и фискални правила -е отделен въпрос . Та на къде са тръгнали колониалните държави да бранят световното право ....

443

ред

преди 3 седмици

не мога да разбера , как Европа се въвлече доброволно във всички възможни нещастия - зелени сделки , енергиен погром , ковидни простотии ,миграция , ........... а сега се навира във военни действия .

442

НАТО значи смърт

преди 3 седмици

Никаква! За сметка на това плащаме цената за всеки нов ден кръвопролития директно от джоба си

441

Безсмислено

преди 3 седмици

Всяко проучване, за каквото и да е, базирано само на едната страна е безсмислено - "Авторите на проучването базират заключенията си на интервюта с представители на НАТО, Европейската комисия, Европейската служба за външна дейност, Европейската банка за възстановяване и развитие, членове на украинското правителство и парламент, както и политически и икономически експерти от държавите членки на ЕС и НАТО."

440

БГБаламурници

преди 3 седмици

Не е важно каква е цената. Важното кой ще я плати. А сетете се кои ? Бухахаххаааъъ

439

Не точно

преди 3 седмици

Тези европейски ценности, като насилване и преследване на хора за да бъдат завлечени на фронта бихме искали да бъдат налагани и защитавани.