104

до Й. Тролев

преди 4 седмици

"Синът ми е на 17 години, но ако беше в боеспособна" - спокойно, синчето ти скоро ще навърши осемнадесета година, а война най-вероятно още ще има, така че тогава ще ти се сбъдна желанието да го пратиш, ама да е без да му плащаме заплати и каквото и да било друго! Капиш, ти, мазен Тролев такъв?

103

оф яаа

преди 4 седмици

Абе Йорданка Толева не е никаква йорданка толева, а е мъж! При тове най-обикновен тр0лл ;)

102

Анонимен

преди 4 седмици

До Йорданка Толева - Какво си заопявала, ***, прати си децата и внуците на укрофронта, ако изобщо ги имаш, че се съмнявам. Както казва народът, на бодлива крава бог рога не дава. Седнала тук да поучава. Айде Фащай пушкалото и друм, върви да се правиш на украинец до български опълченец.

101

Анонимен

преди 4 седмици

Ако Украйна загуби войната то шовинистка русия ще нападне следващия който е по ред

100

Анонимен

преди 4 седмици

трябва да се помага на украйна. Дъражавата е в беда. Ако видим човек че се дави няма да му помогнем да излезе на брега или само ще му даваме съвети какво прави. Не мога да разбера това не зряло съждение че Украйна трябва да се отбранява само.

99

Анонимен

преди 4 седмици

Какъв отбранителен характер, бе, Запрянов? Хептен за будали вземате хората. Колко ще се отбраняват украинците, както се казва, до последният останал жив украинец? И кой ще е той, Зелника, щот се крие в бункер. Мислете да спасявате украинците, мислете за мирни преговори, не да си изхвърляте в Украйна старите оръжия с благовиден предлог и хората да гинат.

98

Посолството :

преди 4 седмици

"Браво,Главунчо! Добро пуделче!!! Скачай! Претърколи се! Сега седни! Дай лапичка! Браво! Заслужаваш почесване зад ушенцата... Гуууууд догииии! Вери найс,пъпиии! Ю уан кукиийййс? Уеесссс! Гуууууд догииии..."

97

Анонимен

преди 4 седмици

Вади пари от собствения си джоб и помагай на Украйна като ти е толкова мила и те пази от зли очи. Ние с гайдите не искаме. Аре, ще помагал на Украйна с нашите данъци. Хитрец! Мен не ми трябва да се защитавам, теб ако ти трябвай, бъркай у мазния джоб и плащай. Аман вече от тези с "правилното" мислене, да им....такова онаковата. Бяс ме обхваща.

96

Гошо

преди 4 седмици

Г-н Запрянов, дори и Бойко Борисов знае, че пожар не се гаси с лейка с бензин.

95

Анонимен

преди 4 седмици

Дедо и теб ли те бие деменцията ,ква Украйна кви пет лева ))(

94

!!!

преди 4 седмици

Спри се бе Данче, знам че не мислиш така а само дразниш хората!

93

Км

преди 4 седмици

Порошенко каза,че от 2014г. България редовно е снабдявали Украйна с най-- различно оръжие.

92

Анонимен

преди 4 седмици

До Йорданка Толева Данче , не си у ред с главата , хлопа ти дъската .

91

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен За реализиране на убежденията ми , а те са мир , сигурност , предсказуемост , въобще условия за нормален човешки живот играя с две партии , едната за Брюксел , втората за Парламента , естествено със сходни позиции , общо взето те са три . Така смятам , че ще бъдат ограничени във възможностите да се измятат , нещо което непрекъснато го наблюдаваме , пърно доверие никому .

90

Йорданка Толева

преди 4 седмици

Украински войници са се били редом до нашите опълченци на Шипка! Как не ги е срам от военното ни министерство? Толкова младежи имаме, които с плам ще се присъединят към връстниците си на фронта в Украйна. Защо възпирате младежта ни, защо? Във Фейсбук и другите мрежи е пълно с младежки призиви - да бъдат спрени кръволоците от Кремъл! Кога ще изпратите повиквателни на нашите момчета, вие от министерството или сте с Путин!?

89

Анонимен

преди 4 седмици

до 89 В моя 44 годишен живот само веднъж съм гласувал - за Радев когато Тиквата обяви че слага Цецка Цачева за кандидат президент. Втория път ще е след 8 дни, когато ще гласувам за Костадинов!

88

!!!

преди 4 седмици

Никога не съм допускал, че мога да гласувам за "Възраждаве"! Но тези преминаха всякакво приличие дотолкова че дори с неприязън, ще "хвърля" своя глас ЗА "Възраждане". Толкова е огромно отвращението ми от това в което превърнаха РОДИНАТА МИ!!!

87

НАРОДА

преди 4 седмици

като засвистят бомбите за теб има убешище за нас - не! теглите държавата към бездната!жалки, платени продажници!

86

ТАРИФА

преди 4 седмици

На нов Министър на Отбраната Не се Радвайте - те са назначени Директно от Посолството .Тоя е по-проклет от Тагарев - ще изпрати децата ни в Украйна .

85

Анонимен

преди 4 седмици

Това е краен цинизъм. Помагаме на Украйна, за да се отбраняваме от какво? Самите украинци казват, че вече няма украйна откак се отбраняват, но видите ли, те ще отбраняват нас. А, мерси. Политиците ни са и....оти или нас мислят за такива или и двете.