182

Анонимен

преди 4 седмици

Сретан Йосич че го номинира Борисов

181

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 седмици

Не ви щем кадъната, да я номинират за баш баш калдаръм кадъна в харема на Ердоган и да не я пускат от там. Политиката не е за кадъни, значи и Бойка калдаръм кадъна не е за политиката, да си прави там кадънските му работи и да се грижи Ердоган да е плажен както се грижеше за бай Тошко. Цял живот с духане при проправя път тая кадъна.

180

Така е ..

преди 4 седмици

Борисов е единствената ни надежда. Държавник с много опит и добри резултати. Друг няма. Стига експерименти.

179

Ха ха

преди 4 седмици

Цветанка го попита за резулюцията на ООН! Не бил запознат с историческото положение!

178

Анонимен

преди 4 седмици

Лошото е, че новите крадци показаха, че са много по-алчни и ненаситни - за три години нищо видимо не направиха, само скандали и кеширане. Всеки нов ивва само за да папка.

177

Още малко война

преди 4 седмици

И Европа ще клекне! Руснаци и американци ще се прегърнат. Китай и Индия ще завладеят европейския пазар. Балона ЕС ще се спука. Кой крал, крал! Кой не е да е крал. Останалите, персонал в китайски ресторант. И всичко това от лакомия и сбъркано его. Заслужава ли си?

176

Анонимен

преди 4 седмици

Ще се погрижим Герб да спечели , и всичко ще си дойде на мястото

175

Анонимен

преди 4 седмици

До :)):)):)) Никого не са изпрали ППДБ. Мръсното си е мръсно и мирише отдалеч. Само хора с ниски хигиенни критерии могат да мислят, че ББ и ДБ са изпрани.

174

sd

преди 4 седмици

Боко го е страх от Йоца Амстердама, който излиза от затвора. Вучич заплашил Боко че Йоца ще го убие ако БГ подкрепи резолюцията за сръбския геноцид.Боко има и други проблеми ако не е на власт. Парите му не са в негови лични сметки, а в сметките на приятели-бизнесмени, "портмонета", като Сашо Чаушев, които нямат проблем да имат много пари по сметките си. Но ако не е на власт тези портмонета може да решат да не му върнат милионите - и дори по-лошо. Така стана с Луканов, след като загуби властта.

173

Алекс

преди 4 седмици

Желязков е прав.Общоприета практика е лидерът на първата политическа сила да е и премиер.Всякакви експерименти с академични мъпети трябва да бъдат прекратени.

172

Анонимен

преди 4 седмици

Сглобкатааа, там е истината.:))

171

Анонимен

преди 4 седмици

Номинитайте го за Централния

170

тоти

преди 4 седмици

Явно е че ГЕРБ яко са го закъсали,щом провалил се премиер ще номинират пак ,което значи едно- БЪЛГАРИЯ НИКОГА ДА НЕ СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ,А КОЛОНИЯ !!

169

Мнение

преди 4 седмици

Политическият Ал Капоне ви направи всичките мишки милионери !!! Затова пак ще го номинирате за премиер, за да крадете пак, както 12 години!

168

Тролчо

преди 4 седмици

Само можете да си мечтаете че шлангаджията или шиши ще бъдат изтърпяни като премиер. 3 месеца максимум и ще го изгонят с камъни - който и да е от тях. Смешковци.

167

Анонимен

преди 4 седмици

Този лалугер друга алтернатива няма ли?Любовта към вожда така ги е обсебила,че не виждат друга възможност.В техните очи Боко е най-умният,най-кадърния,най-образования и друг като него няма.А истината е,че им раздава пачки,откраднати от вас и се кани пак да краде,а вие лапайте мухи и пак си го избирайте.

166

Анонимен

преди 4 седмици

Социологическо проучване сочи, че единствената община, която може да бие Бат Бойко, е община Перник!

165

Анонимен

преди 4 седмици

Днес се чувствам като депутат, едно такова ми е, мързеливо и безотговорно.

164

Анонимен

преди 4 седмици

Тyзeeмци хващат един човек, връзват го на един кол и го слагат над огъня да се пече. До него се приближава един от тях и го пита: - Как ти е името? - Какво значение има името ми? Нали и без това ще ме изядете... - Как какво? А в менюто какво ще напишем, за да е вкусно? - Еее, щом ще е вкусно, напишете "Българин"!

163

Анонимен

преди 4 седмици

*** хващат един човек, връзват го на един кол и го слагат над огъня да се пече, До него се приближава един от тях и го пита: - Как ти е името? Какво значение има името ми? Нали и без това ще ме изядете.... - Как какво? А в менюто какво ще напишем за да е вкусно? - Ееее, щом ще е вкусно, напишете "Българин"!