69

Боко и ШИШИ

преди 4 седмици

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

68

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 4 седмици

ДАНС допуснаха години наред първия полицай в България, главния секретар на МВР, да влиза в престъпни схеми за трафик на дрога, акцизи и точене на ДДС. Какви очи имат тия наглеци? И това ли е "руско влияние", бе некадърници?

67

НЕЗАКОННАТА СЕЧ

преди 4 седмици

В БГ ГОРИТЕ ИЗЦЯЛО СЕ ПРАВИ ОТ ТУРЦИТЕ ОТ ДПС > никакви руснаци няма там

66

баба мара

преди 4 седмици

не чухме нищо за ам и турските агенти в българия

65

ф

преди 4 седмици

Точно преди 4 години Сopoс финансира БЛМ, Антифа и кои ли не екстремитски организации в САЩ. Само за 3 месеца преди изборите в САЩ те превърнаха цялата държава в баpдак, като палиха и ограбваха магазини, убиваха полицаи и основаваха "независими републики" в центъра на редица големи градове. Когато хората в САЩ се уплашиха от хаоса и гласуваха за Байдън, тези протести спряха като по команда. КОЕ ФИНАНСИРАНЕ Е ОПАСНО ЗА БЪЛГАРИЯ, ДРАГИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ДАНС?

64

Бирата

преди 4 седмици

Сибирската усурийска кафява мечка е най-агресивнивт дзвер.Межките са с дължина два и половина м и тегло 800 кг.Трета по големина след полярната и побратимата си от Аляска,но 100;200 кг по-малко тегло не я прави спокойна като тях,а суперзла.1915 60 войника в Японско село успяват да я застрелят след като е убила седем селяни,а година преди това 50 бели мечки влизат в селото гладни,но няма нападнати.

63

Бау

преди 4 седмици

Тея се изказват като странични наблюдатели! И на тях политиците им виновни! Преписали нещо от западната преса и го нарекли ,,анализ"! Не констатирайте, а работете! Как така чуждите служби налазили политиците!? Вие къде блеете!? Както е написано, не са чужди служби, а само една служба и тя не е чужда, а руска! Потресаващо е когато като платени експерти говорите за ,,агресията на Русия в Украйна", сяка това е някакво изолирано природно явление и насреща няма същата агресия срещу Русия от цял свят!

62

тоти

преди 4 седмици

На бедния служител,всеки с пари,може да извади всяква информация,даже и секретна...виж.Станишев каде го скриха от затвора>>>???

61

Анонимен

преди 4 седмици

"А уточнихме ли коя е Галя от посолството?" ---- ---- ---- Внучка на активен борец и дъщеря на номенклатурчик от БКП. Такива са огромен брой от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.

60

Анонимен

преди 4 седмици

А уточнихме ли коя е Галя от посолството? Защо трябва чужди държави да одобряват правителствата ни? И това, ако не е загуба на суверенитет.

59

Ха-ха-ха

преди 4 седмици

Харата имащи дори най-малки знания за банковата система знаят, че всеки един превод на пари от руски източник се засича за по-малко от 1 минута. Да не говорим, че всички руски сметки и активи са блокирани в ЕС. Ако ДАНС твърди за някаква руска схема, то там таботят пълни некадърници и то за много добри заплати на фона на мизерията в България, които трябва да бъдат уволнени за своята некадърност.

58

Евроатлантик

преди 4 седмици

Разпускане и забрана на всички про-руски партии дружеств и организации! Ако трябва организаторите и лидерите им да полежат някоя друга година в затвора!

57

Анонимен

преди 4 седмици

Целия ЕС и България в частност се нуждае от приемането на закон за защита от РуZкото влияние. Трябва да има строги наказания (дълаг зтвор и огромни глоби) за всеки с про-руZи възгледи и действия!

56

В доклада

преди 4 седмици

Има ли го киртака ппдб и послоството му ? Или само руски попове са засегнатин?

55

кене Ф мърдър

преди 4 седмици

вие не ме слушайте какво говоря в предаването брюквзел-дал 1 по чиливизията

54

Невероятни умници

преди 4 седмици

Най-негативно влияние оказва посолствата и НПО-та на САЩ и държавите от ЕС. Плътно зад тях са службите на Турция. За да кажат това открито, обаче ДАНС нямат топки.

53

Go

преди 4 седмици

Arrest Kopeykin now!

52

ушев хондурас

преди 4 седмици

данс всички са праведни и изобщо не се занимават с противозаконни дейности. само влиянието на чуждите служби е антипродуктивно, да знаете.

51

Анонимен

преди 4 седмици

Ай, те сега го разбраха тва ((

50

Домбил Бомбасов

преди 4 седмици

според запознати, столтенберг звънел на радев и рекъл "румци, ако още един път те заварим че си режете салам връз папките със документите на блок70, ше ти земем ключовете от касата"