59

Христо Христов

преди 4 седмици

И кво стана с опорките за диктатура в Русия? Даже в партията на Путин има демокрация и плурализъм. Факт.

58

До 66

преди 4 седмици

До Анонимен Кой е Путин та да вре носа си в делата на една международно призната и независима Украйна, която и те са признали за такава през 1994г. в съществуващите й тогава граници. Да си гледа Русия, да оправи живота на своите хора за да не живеят като скотове, да се справи с проблема на алкохолизъма, да им повиши доходите вместо да троши милиарди за да убива другите.

57

Анонимен

преди 4 седмици

До анонимен *** - Абе, и нЕколко запетайки, ама, хайде, нЕма да ти придирям!

56

анонимен келеш

преди 4 седмици

Една буквичка съм пропуснал накрая бе капейкин:):):)

55

Анонимен

преди 4 седмици

До анонимен *** - Последвай си съвета, Методи може да е комшията ти, другият е Методий.

54

Анонимен

преди 4 седмици

До До 57 - Не, на другото джудже в зелената тениска, дето не можа да прецени докъде ще доведат заигравките му и се хилеше на предупрежденията на Путин, че ще се стигне до сблъсък. Нещо, което и сега се забелязва, само че Европа е тая глухата, дето се прави, че нищо няма да се случи и си въобразява, че владее положението.

53

митове и легенди

преди 4 седмици

такъв провал значи! И къде е слабата Русия разкъсвана от вътрешен безпорядък и гражданска война?

52

анонимен келеш

преди 4 седмици

"официЯлно"кАпейки научете го малко този Български език бе:):):)Нашите Кирил и Методи ви дадоха цяла азбука да я научите бе:):):)

51

СМЕТКАТА

преди 4 седмици

Путин 87% при 75% избирателна активност = 62,25 % от всички с избирателни права.Зеленски 100% при 0% избирателна активност =0% от всички избиратели.

50

До 57

преди 4 седмици

"Цената на тока в Украйна се вдига с 60 %." Благодарение на кого? Кървавото кремълско джудже, което по военен начин се опитва да убеди украинците, че да един народ с руснаците, а всъщност само още повече укрепва и затвърждава тяхното украинско самосъзнание и предизвиква невиждана омраза както към себе си, така и към страната и народа си. Ще бъде запомнен като убиец не само на сумати хора в Украйна, но и на всичко руско.

49

Малка корекура

преди 4 седмици

До 53. ХА ХА ХА! Русия официялно . . . Се пише Русия официАлно . .

48

напишете

преди 4 седмици

Има резултати от изборите в ЮАР - държава , член на БРИКС. От изнесените резултати става ясно, че ръководилата еднолично повече от 20 години партия губи абсолютното си мнозинство, печели с 42 %, след тях са лоберало-демократи (23%), които се обявяват за опозиция, трети са силно националистияна партия с 11%, четвърти - Комунистическа партия с 9%.. Резултатът е важен и за ЕС, защото при опр, коалиция, може там да стане национализация на чужди компании, и др. подобни одържавявания, вредни за ЕС.

47

Анонимен

преди 4 седмици

Затова пък в България, елитът на путин се очертава да удържи пълна победа, само след 9 дена.

46

Анонимен

преди 4 седмици

Офф все едно на некой му е зор кво става в пРосията с колхозниците. Що не пишете и в Еритрея кво става? Не е по-различно

45

Анонимен

преди 4 седмици

Цената на тока в Украйна се вдига с 60 %.

44

КОСВЕНИ УЛИКИ

преди 4 седмици

съдейки по статията - урките пак са яли кьотек!

43

Толуп от Банкя

преди 4 седмици

И елита на Зеления Чорап се провали.

42

анонимен келеш

преди 4 седмици

Сега в русия изборите са като едно време при Комунизма в България:):):)Щеш не щеш Бай Тошо:):):):)Само че там Вовата:):):)В Северна Корея същата работа:):):)Кими доживот и после щерка му,внучка му и така до девето колено:):):)

41

ХА ХА ХА!

преди 4 седмици

Русия официялно изпревари Япония по икономически показатели и е четвърта! Санкциите дадоха резултат!

40

Леомакс

преди 4 седмици

Смях в залата,поредни измишльотини.Доброволците в армията на Русия надхвърлят 600 000.Отделно още толко редовна.Ще има телешко варено.