19

Анонимен

преди 4 седмици

Според друга медия Х.С. е Лейди България. Ей това е то българската Лейди! Закъснявала е за фризьор сигурно милата, че така се беше разпеневила. А другата по-достоверна версия е, че любовника и го е играл тънко и тя не харесала подарената Кия. Не е ли си баварец, ауди, джи или ес класичка. Сигурен съм, че сред дружките си тя шофира най-ниския клас автомобил, а все пак е Лейди. Как да не се ядоса!? Живота е толкова несправедлив.

18

Отличник

преди 4 седмици

Интересно ми е къв ли е мишок 14 в реалния живот, дето ако му се сопнеш ще замлъкне рязко и намери нещо много интересно за гледане в краката си :D

17

Анонимен

преди 4 седмици

Явно тази с Тойотата е извадила по-големи връзки, въпреки че беше спряла супер нагло и затворила пътя ! Иначе е добре от време на време такива екземпляри като шофьорката на джипа де се приземяват, понеже се самозабравиха!

16

Анонимен

преди 4 седмици

До 14 - всички вече схванахме що за човек си. Споко, няма да смеем да те запушваме, че живота ни е скъп. Много добронамерен съвет - потърси някаква помощ за нервите, защото положението не изглежда никак добре. С тази агресия няма да стигнеш далеч здравословно. Ще закъсаш с кръвното или просто ще срещнеш някой още по голям бабаит от теб и ще полежиш изпотрошен в някоя болница.

15

Лена с рогата напред

преди 4 седмици

Ужасна жена...

14

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 10, ами почвай да мислиш! Щот мен са ме запушвали така за 40 минути. При пратен смс за синя зона. Ама видиш ли паяка бил на ремонт. К'во прави, а? Седиш и чакаш поредния *** да си изпие кафето! така ли? Обиждам, да, защото мисловните ви процеси са със затихващи функции. Още повече, първата ви работа сутрин е да пречите на другите. Ей за т'ва хората ще ви бият! Заслужено при това! Пич е мъжа ти! Селя ндур!

13

Анонимен

преди 4 седмици

Е, га се прави на мутреса Х.К. и блъска на хората колите. Сега понеже го раздава правораздавателен орган, олекна с 5 бона и висящо дело. Ама така е, кога си си повервал, че си по-голем от Господ, кармата бързо те приземява. Дано другата жена я съсипе от дела, белким й дойде акъла другия път като кара да се съобразява с останалите.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Този с коментар 9 е бааси дивият глиганн. Не го запушвайте по паркинги, че ще извади калашника и ви почва наред. Селскии, ако толкова си готов на бой, в Украйна на фронта ще те вземат моментално. Там със свещ ги търсят такива назлобени индивиди да се впуснат в боя и да трепят наред.

11

Анонимен

преди 4 седмици

абе вие нормални ли сте, тая с Киа-та е за яка глоба и без книжка поне 6 месеца. Кой знае какво прави по пътищата с това поведение. А другата дето е спряла там да бяха извикали полиция вместо да седят 1 час и да гледат.

10

Анонимен

преди 4 седмици

До 9 - уау, пич, усещам, че и ти си кандидат да те разнасят по новините като поредния див ***. Щом обиждаш в нета някой, който дори не познаваш, само защото не си съгласен с него. Щом за едно запушване на паркинг и забавяне с мас си готов да колиш и бесиш, представям си, ако нещо по-сериозно ти се случи какво ще направиш.

9

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 5, дано ти се случи някой да ти заприщи колата един час и да видим какво ще четем за теб по медиите. Поредния празног;авец, който ръси тъп0тии по интернет без грам емпатия към "арестуваните" от мърлата в червения автомобил!

8

Кощрамбата

преди 4 седмици

От Кията и псуваше като каруцар от Столипиново. Бклк селскостопански от околовръстното.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Не може!Мутреса е жинътъ и е с джуки като на патица.И с толкова акъл,де.

6

123

преди 4 седмици

Тези с Киите са така... собственост на мутра, държат се като мутри...

5

Анонимен

преди 4 седмици

Народът е страшно изнервен и има много насъбрана агресия. За елементарни ситуации, хората са готови да се бият и дори да убиват. Да о тази с джипката си вземе поука да си сдържа повечко нервите и да си излива агресията в някаква по-конструктивна дейност.

4

Алекс

преди 4 седмици

Х.К. дзверо в затворо.

3

Ахмат

преди 4 седмици

Българите са лош материал и жените и мъжете, както точно ги определи министър- председателят Бойко Борисов.

2

Българските амазонки

преди 4 седмици

Не се бъркайте в женски спор иначе ше говорите длед това като евнуси! Там почти есички са на фазата - можем да ходим изправени вече!

1

Хахахахахахахахахаха

преди 4 седмици

Мърлата от червеният автомобил какви обвинения получи, че не става ясно?