93

Бьорн

преди 4 месеца

Не ви ли прави впечатление следното нещо !? Начинът по който се опитват да запушат устата на Алтернатива за Германия чрез скалъпени съдебни дела и черна медийна кампания, един и същ почерк наблюдаваме и в Щатите срещу Тръмп. Ако имате достатъчно акъл да навържете събитията ще откриете с удивление, че всичко идва от едно и също място и хора, от същия този човеконенавиждащ омразен глобалистки елит, който дори вече не крие намеренията си тотално да ни пороби.Хора, събудете се!

92

Христо Христов

преди 4 месеца

Мухаха... А Бил Клинтън лъга многократно под клетва. Ценности.

91

Правосъдие!

преди 4 месеца

Крайно време беше, да се възстанови пона малко номалитет в тази страна! Не може бай Митьо Пищова да е лидерът на Свободния свят! И бизнесмен при това - капиталист!!

90

Стилиян

преди 4 месеца

Най-великата демокрация на света. Страх тресе краварника

89

АнонимеН

преди 4 месеца

РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН Е НАПЪТ ДА УНИЩОЖИ ЗАВИНАГИ ТЕРОРУСКАТА, А СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ ВМЕСТО ДА ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ ТЕРИТОРИЯ ЗА ТЪПОРУСКАТА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПО-МАЛКО ТЕРИТОРИЯ В УКРАЙНА , ЗАЩОТО ДОНЕЦК И ЛУГАНСК КАКТО И ВСИЧКО ОТ СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗГУБЕНО

88

Анонимен

преди 4 месеца

Тъкър Карлсън: Тръмп ще спечели президентските избори, ако не го убият - "Тази (присъда на съдебните заседатели) няма да спре Тръмп. Той ще спечели изборите, ако първо не бъде убит. Но това означава краят на най-справедливата съдебна система в света. Всеки, който защитава тази присъда, представлява опасност за вас и семейството ви, написа журналистът на своята страница в социалната мрежа "Екс" (бивша Twitter).

87

мдаа

преди 4 месеца

На фона на 46 президенти, включително хора като Хардинг, Джонсън,Труман,Никсън,Клинтън,Буш,Обама...Хора,замесени в корупция,контрабанда,военни престъпления,нелегални подслушвания и какво ли не. На фона на всичко това, ПЪРВИЯТ осъден президент е за...плащане на жена.Колосалното престъпление, пред което Гуантанамо и Уотъргейт просто бледнеят. А Байдън и синът му,замесени в директни схеми за милиони, са чисти като сълза.Лаптопът на Хънтър се изпари по-бързо и от никарагуански кокаин, внесен от ЦРУ.

86

АнонимеН

преди 4 месеца

ОСЪЖДАН ИЗМАМНИК ПРЕСТЪПНИК БУНТАР НЕУВАЖАВАЩ КАПИТОЛА И НАРЕКЪЛ 99.9% ОТ ФАЩ , ЧЕ СА ЖИВОТНИ ЩОТО БИЛИ НЕЛЕГАЛНИ КАКВИТО СА! ИЗБИРАНЕТО НА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ Е КРАЯ НА ФАЩ! НО КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ ГО РЕШАВАТ НАСЕЛЕНИЕТО МУ. ИЗБОРИТЕ В ФАЩ СА ДОСТАТЪЧНО ЧЕСТНИ И НЕ СА ИЗМИСЛИЦА КАТО ТЕЗИ В ТЪПОРУСКАТА КЪДЕТО САМОЗВАНИТЕ ПУТИН СИ ДОБАВИХА НАД 60 МИЛИОНА БРОЯ ГЛАСА ПОЛУЧЕНИ ПО ИНТЕРНЕТ!

85

хаха

преди 4 месеца

Пародия на демократите. И ако това не помогне, ще преминат към краварският спорт - отстрелване на президент или кандидат такъв. ВПК-то и дълбоката държава няма да допуснат Тръмп да им врътне кранчето със спирането на войните.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Американците показаха на практика какво значи там "никой не е над закона". Дали ще влезе в затвора е друга история, но принципа е непоклатим. За това Америка е Америка.

83

АнонимеН

преди 4 месеца

КРИМ МОЖЕ ДА Е ОТДЕЛЕН ОТ УКРАЙНА КАКТО Е ТАЙВАН ОТ КИТАЙ! ИЛИ КОСОВО ОТ СЪРБИЯ! НО КРИМ НИКОГА НЕМОЖЕ ДА Е ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТОВА Е МЕЖДУНАРОДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПОРЕД МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА НАКАЗУЕМО САМО СЪС СМЪ-РТ ЗА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ДОНЕЦК И ЛУГАНС СА ИЗМИСЛЕНИ РЕПУБЛИКИ И ПРЕУСТАНОВЯВАТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ А ТЕРИТОРИЯТА СЕ ВРЪЩА В УКРАЙНА!

82

стига бе

преди 4 месеца

И за какво са го осъдили, че платил на жена, за да си трае за взаимоотношенията им.

81

да питам

преди 4 месеца

е ква е присъдата ???

80

АнонимеН

преди 4 месеца

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЕРОРУСКАТА Е ТЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ! МОЖЕ ДА ИМА ДОРИ КРИМСКА РЕПУБЛИКА ОТДЕЛНА ОТ УКРАЙНА КАКТО Е ТАЙВАН ОТ КИТАЙ.

79

Анонимен

преди 4 месеца

По добре осъден, отколкото с деменция и изпонасран!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп е силен кандидат, защото опонент му е Байдън. За Байдън важи обратното. Битката ще е равностойна. И двамата кандидати са неподходящи за президент на щатите, но идеални за задкулисието което им дърпа конците. Иначе от стотици милилиони точно тези да предложат за избор, какъв е смисъла? Т.е. просто да си мислят, че американците сами си избират президента.

77

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ за полово сношение с жена гонят до дупка.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Кога щатският съд ще осъди синчето на Байдън окраднало милиарди от Украйна и вложило в банкови сметки? Ако не беше така никога Байдън нямаше да крепи фашагите за власт. Защо не се проведоха избори за президент в Украйна след като мандата на Зеленски свърши преди 2 месеца и от този трябваше новият да е стъпил в длъжност.Но фашагата знаеше че си отива и за това не ги насрочи а причината не е войната щото спортни състезания не са спирали там.

75

АнонимеН

преди 4 месеца

И АЗ ИСКАМ ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ И С ТОВА ТЕРОРУСКАТА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ,НО ДОКАТО НЕ МИНАТ ИЗБОРИТЕ АЗ ПОБЕДИТЕЛ НЯМА ДА ОБЯВЯ!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп ако изгуби изборите нищо чудно да изкара хората пак по улиците. Ако не го гръмнат до ноември...