62

Анонимен

преди 4 месеца

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

61

Анонимен

преди 4 месеца

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са pee nuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Въздушно-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Управлението на военния център в Германия за кординация на военните действия в Украйна се предава от САЩ на НАТО. САЩ излизат, и войната ще се води между ЕС и Русия, като напълно ясно е, че САЩ ще диктуват своята воля на НАТО, но официално няма да воюват с Русия.

58

пияница мистик

преди 4 месеца

До Анонимен 56 === Само да ви припомна дрогаре, да не цитирате като папагали какво е казало джудженцето, че то и Маскве и Ленинград са доста гъсто населени и то това май е цялото население на Мордор :))))

57

Анонимен

преди 4 месеца

Фактът че САЩ категорично отказва да разреши на Украйна да използва американски ракети на територията на Русия, означава, че САЩ ще водят войната с Русия на територията на Европа, превръщайки Европа в театър на военните действия.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурен съм, че на нашите путлероджендъри не им плащат от Кремъл, колкото и дебилни да са путлерофашистите, не са чак толкова дебилни, че да дават пари на мозъчни донори. Нашите путлероджендъри просто са неспасяеми зомбита в мозъчна смърт.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Киев ще бъде домакин на ЛГБТ * фестивал и "Марш на равенството". Събитието е насрочено за 16 юни тогава в Швейцария ще се проведе "мирната среща на върха" на Зеленски. От съображения за сигурност гей парадът ще се проведе в метрото в Киев, пишат местните медии.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Древните прото урки са дали на света пшеницата вие кво знаете, нищо

53

Анонимен

преди 4 месеца

Неслучайно Путин напомни, че ЕС е само една малка и гъсто населена територия.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До 51, не ти ли напомнят на някои наши комшии, които големия брат също ги готви за конфликт с нас, нали трябва да се продават оръжия все пак. САЩ са виртуози да продават на краставичар краставици. Имаме реактори, но се оказа, че трябва да купим тяхните, имаме военна промишленост, но трябвало да купуваме тяхната, защото нашата не била по тяхен стандарт, тоест измисления в САЩ натовски.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Краят на 2023г западът разбра, че хибридният блиц-крийг с Русия на който разчиташе, е тотално провален. От тук нататък започва ескалация, защото всеки път към деескалация ще означава тотална загуба на лице и авторитет на западната политическа система. В края на лядото може да се очаква пряк военен сблъсък между Русия и НАТО, при това САЩ ще се дистанцират, и ще оставят ЕС да води войната. Две неща ще бъдат определящи в конфликта: 1) брой ядрени глави, 2) територия и гъстота на населението.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Тази война ще я реши демографията . Развръзката ще е след 20 - 30 години . Тогава днешните дърти и нагли евроатлантици ще са усвоявали до смърта си кото може да се усвои а след себеси ще оставят демографска пустиня . Този свят не е за два дена . А шахматната дъска не е за евроатлантици . България губи войната с дърт ченгеджизма и доживотно хрантутничество а се смее на Украйна .

49

Анонимен

преди 4 месеца

Супер е комикса. И достоверен. Не като онези които изкараха руснаците, че се бият с лопати едва ли не.

48

Пловдив

преди 4 месеца

Във военно отношение и време,Русия,е винаги пред останалите.

47

Укронерез

преди 4 месеца

А батальона на удоволствията кога?

46

Hell Kitchen

преди 4 месеца

Да ви имам и свободата на словото, и цензурата. Просто написах Н.е.л.и.т.у., какво ме е нецензурното. По-добре да прочете какви Глу Пости е написала.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Психологическата война вече се води с хоризонт 2040-2045 год.Бясно облъчване на подрастващите - в Сърбия на 7-мо класниците е дадена задължителна тема "Безчинствата на Българите над мирното сръбско население през ПСВ". Започва поетапно връщане на казармите, ускорява се производство на муниции.А тук се плюнчат приятели или врагове са ни руснаците , при официална ориентация от 20 години.

44

Зозо

преди 4 месеца

До Микола украта.... 53% от американците нямат спестени $1000..... Хахаааааа, а колко % от крепостните имат спестени 1000 долара???? Клоун :))))))))))))))))))))))

43

обикновен българин

преди 4 месеца

До 41. Нищо не знаеш за мен като обикновен българин . Никога не съм ходил в Англия . И опита ми за съветските и по-късно руски граждани е от България , Австрия , Сърбия , Унгария Германия ГФР и ГДР , Дания , Чехословакия , Полша за периода 1969- до днес . Особено в Германия ГФР Тези който се приемаха за немци и те не можеха да свикнат с живота. А се водеха немци родени в СССР.