13

Схемаджии

преди 1 месец

Не барят курсовете и системата на обучение , а изпитите. Така вече ще си плащат още в началото. Когато карах курса в средното изпитващ ми беше даскал от школото -уволнен за крадене на нафта. Първия му въпрос беше на изпита кво работят ваще за да определи колко да ми иска. Аз бях сигурен в уменията си щото курса ни беше 6 месеца теория и 6 месеца практика, но уви има си места където те къса ако иска. Примерно влизаш в крастовище и ти казва на ляво почти като си излезнал , а ти си караш на право

12

Не, на неграмотните!

преди 1 месец

Първо да им направят една диктовка от една страница, след това да си я прочетат и ако нсе успеят, или диктовката им е пълна с грешки, да не ги допускат до никакъв шофьорски курс. Всички проблеми идват, от тяхната неграмотност, от лошото им възпитание и незачитане правата на околните.

11

Чиновник

преди 1 месец

До Хейт Като не можеш да вземеш един шофьорски изпит МАКСИМУМ от втория път, няма смисъл да се пънеш повече и да търсиш някаква световна конспирация между инструкторите, изпитващите, дълбоката държава, масоните и свидетелите на Йехова. Просто не всеки има достатъчно интелект, за да може да шофира.

10

Анонимен

преди 1 месец

А сега до колко пъти можеш да се явяваш на изпит? Сериозно питам

9

Галин Костов

преди 1 месец

Тези изпити са изключително субективни и зависят от преценката на хора, които многократно са хващани с подкупи. Става въпрос за копоите от ДАИ (или по-правилно ДАЙ). Сега като се въведе таван на изпитите ще се вдигне и мизата. От сега знам и какво ще казват: "Или плащаш, защото това е последната ти възможност, или почваш да плащаш за курс отначало!"

8

Анонимен

преди 1 месец

Брато: "Дами канят" !!!

7

Анонимен

преди 1 месец

До Хейт - Да ги смениш с други, които са се уговорили същото ли??

6

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да санкционират некадърния инструктор те наказват ученика.?!И не стига това СмИ връщат ученика да го дере същия този Некадърен инструктор с нови такси. Страната на ЕдЕотЕте е Бг!!

5

Хейт

преди 1 месец

Ако те връщат непрекъснато на изпита без да си направил значими грешки, значи инструкторът и катаджията са се договорили да те крънкат за повече пари, които да си поделят. И вероятно е време да ги смениш.

4

Реформа ли?

преди 1 месец

Т.е. правят се условия за далавера на Уч.центрове - да предлагат по-слаба подготовка, че кандидат-шофьорите да се връщат при тях пак и пак и паккккк...... ((

3

Анонимен

преди 1 месец

1 испит на 1г. трябва. Като не го издържи има 1 г. да учи. ккакто в училище повтара.

2

Анонимен

преди 1 месец

Честно, ама не съм виждал, срещал, никога ром в Учебен автомобил. Някой да даде обяснение.

1

Анонимен

преди 1 месец

Прават само кекс в колите.