131

Анонимен

преди 4 седмици

От месец не гледам новините за Израел , защото тези толкова много прекалиха!!! Такива ужаси правят там! И това с месеци!!! Без ток, без вода , без храна ,без начин да избягат! Седят и чакат да умрат - така живеят хората от Газа , който ги натикаха в Рафа!! Не пожелавам на никого да изпитва този страх и ужас месеци наред..!!! А най- ужасяващото е , че никой нищо не прави това да свърши и да има мир!!

130

Ха-ахдут

преди 4 седмици

Този, който е против евреите е нацист и фашист!

129

Ге Халуц

преди 4 седмици

Евреите са правите, а палестинците кривите!

128

Човече

преди 4 седмици

Т.е. целта на Израел е тотално унищожение на Палестина. Дори и тогава Хамас не виждам как ще е унищожен, напротив вероятно ще последват ужасяващи атентати. А за убитите десетки хиляди цивилни... Потресаващо в 21 век. В Украйна няма толкова жертви за 2 години и кусур, но руснаците са демоните.

127

ПроСоТо

преди 4 седмици

животинска агресия,типична за злите и отмъстителни евреи..Обаче оон се занимава със Сребреница..?!..Тия от Газа са "добитъкзазаколение"..?!

126

Анонимен

преди 4 седмици

Израелската армия и държава се покриха със вечен позор след действията си в Газа.Целият свят ги презира и осъжда за геноцида който осъществяват срещу цивилно население.Дори и техните поръчкови медии вече не могат да прикриват извършваните военни престъпления.

125

Нане Вуте

преди 4 седмици

Кво се пенявите ,бе краварски постелки?? Щом чичко сам не казва нищо , значи всичко е наред! Това е защита на демокрацията!!

124

Анонимен

преди 4 седмици

Откога стана "Рафах", бе? Арее оправте си заглавието!

123

Анонимен

преди 4 седмици

Като ви чета коментарите: българите си заслужавате съдбата. И руския ботуш. Абе, роби.

122

Дучеф

преди 4 седмици

Турция, Саудитите, Иран, Египет и Либия си траят значи всичко е наред;)

121

Анонимен

преди 4 седмици

Само че не се сетихте да пишете как американските бомби взривяваха сръбските жени и деца на няколко километра от България

120

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 118 - Алоууу ... смали малко! Не можеш така, просто да казваш, че всички са християни, че да не отчиташ и деноминации и вече братяяяя ... РАЗБРА ЛИ Е!

119

Стига с тая Рафа

преди 4 седмици

Че на хорта им писна ...

118

Българин

преди 4 седмици

Не не правят същото руснаците. Защото за един гръмнал бойлер в няквя панелка зеленски вика CNN

117

Анонимен

преди 4 седмици

И? Не схващам смисъла? Война. Руснаците правят същото в Украйна. Що не ревете? Или *** са ви по-скъпи от християнските ви братя?

116

аби

преди 4 седмици

Тук един-по-долу като папагал повтаря измислените цифри от жертвите.Ами да отиде в Газа и да ги прочете.Там-такива ,,счетоводители'' са им нужни-ежедневно да прибавят нули-за това мозък не трябва.И тия,които като папагали повтарят това-също са лишени от такъв!!!!

115

Анонимен

преди 4 седмици

А къде е хамас ката... Така де палестинската армия? Под дюшеците ли се крие, когато няма срещу себе си деца и жени? Пфффф

114

Наблюдател

преди 4 седмици

До 108: Война се води срещу армията и по военни цели . Избиването на цивилни е геноцид, тук няма логика, има международни споразумения. Наглите лъжи и изкривяването на истината започват все повече да отвращават народа от вас!

113

аноним

преди 4 седмици

Политиката е ***,обсебена и пристрастена само към терористите.Луд свят,в който злото е добро,а доброто-зло! А къде беше светът,когато в Сирия Асад,с помощта на Русия,уби стотици хиляди сирийски протестиращи срещу режима му-жесток и не човечен,само до преди години.А за децата на Пакистан,децата на кюрдите,Уганда,Африка,Украйна-грижа ли го е светът.А????

112

Ердоган

преди 4 седмици

Претопяване,нещо като в концлагерите на Хитлер.