49

Споко

преди 1 месец

Споко, Украйна няма от какво да се притеснява, украиците защитават родината си от путинската агресия, а както и децата в родилния дом знаят, агресорите винаги губят, Украйна със сигурност ще победи Русия, няма друга възможност, просто така е устроен света. Нали? Иначе ще излезе, че светът е устроен несправедливо, и тогава по-добре да се фърлим от десетия етаж, нали?

48

до АнонимеН

преди 1 месец

Тебе пак ли те изтърваха от психодиспансера ве ненормалник ? Не ти ли омръзна да пишеш едни и същи простотии за тези избори в сащ ? Само ти ли не разбра, че от сащ нищо не зависи. Едни Хути ги направиха смешни и им го нахутиха пък какво остава ако ги подпука Русия хаха ***!

47

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите требе да сапортваме Украйна колкото е необходимо каквото и да ни струва това с цената на всички жертви. Гражданите на Украйна трябва да имат възможност да защитават своята страна.

46

Разклокочен

преди 1 месец

Ох, целия клокоча от справедлив гняв и възмущение срещу трагедията и ужасите на бруталната агресия и извършените военни престъпления и престъпления срещу човечеството от режима на Путин и неговата криминална клика и с нищо непредизвикана агресия на кървавия кремълски диктатор който нападна без никакъв повод и причина Украйна която просто мирно и тихо си седеше и нищо не правеше и само искаше да се развива демократично! Целият съм разклокочен от справедлив гняв, ох.

45

АнонимеН

преди 1 месец

ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ НЕ СА НЕЩО ЕЛЕМЕНТАРНО КАТО ТЕЗИ В ТЕРОРУСКАТА! ТАМ ГЛАСУВАХА 160 МИЛИОНА НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ И ФАЩ Е СЪСТАВЕН ОТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ КОИТО И МИЛИОНИ РУСНАЦИ. ЩЕ Е КАТО ГЛАСУВАНЕ НА ООН. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ДВАТА КАНДИДАТА ИМАТ РЕАЛНИ ШАНСОВЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ ОТ КОЕТО ЩЕ ЗАВИСИ ЖИВОТА НА ОКОЛО 1 МИЛИОН ПРОКЛЕТНИЦИ ОТ ТЕРОРУСКАТА И ТОВА САМО ЗА ПРЕДЯСТИЕ :D

44

Анонимен

преди 1 месец

Maйнaтa вu...

43

до Пичката

преди 1 месец

Значи викаш Путин без причина нападнал Украйна а ? Пичок работя с Украинци преди да почне конфликта има и доста нормални които са ми разправяли какво са правили фашизираните им сънародници към Рускоговорящите. Значи викаш НАТО бил отбранителен съюз ами защо нападна Ирак ве Пичок ? Русия почуства ли се застрашена може да изплющи всяка Натовска държава и пикливото ти НАТО само ще стои и ще гледа. Аман от пубертети които не са виждали оръжие на живо.

42

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Всички живеем в компютърна симулация.

41

Анонимен

преди 1 месец

САЩ се " пробва" веднъж 1945 г.Хайде да си трае вече! Време е на Русия ако " се наложи"! И между другото,ако се стигне до там,доста ядрен заряд Има насочен срещу САЩ! Дали го знаят ли? Попово знаят го,и още как го Знаят!!!-:)

40

пенсионер

преди 1 месец

за сведение на младите - преди наричаха НАТО- агресивен военен блок, а русия-двойна освободителка! днес сме към агресора НАТО, а нашата освободителка е наш враг....о, времена, о, нрави!

39

Кеф, кеф, кеф

преди 1 месец

Последно ще видя истинска ядрена гъба!

38

Боби турбото :D

преди 1 месец

До Анонимен 29/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ МЪ! ТРЪМП ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ ПУТИН Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК И , ЧЕ НЕ Е ЗА СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА МУ И , ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СПРЕ ВОЙНАТА КОЕТО ЗНАЧИ МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ! ТРЪМП Е АБСОЛЮТНА ПОБЕДА ЗА РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА НО САМО АКО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!! А БАЙДЪН ОБЯВИ , ЧЕ ВОЙНАТА НЯМА ДА СПРЕ ДОКАТО НЕ БЪДЕ СВАЛЕН РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН АКО СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ !

37

до 25

преди 1 месец

абе, боби, абе, турбо, тоз филм къде го гледа, и цветен ли е или чернобял?

36

Пич

преди 1 месец

Пичове, да ви светна ако не знаете да знаете, НАТО е отбранителен съюз, и ако Путин ни нападне, НАТО ще ни отбранява. Путин нападна Украйна без никакъв повод и без никаква причина, значи и нас може да ни нападне, но ние сме си добре в НАТО, НАТО е отбранителен съюз и ще ни пази.

35

Анонимен

преди 1 месец

Краят на 2023г западът разбра, че хибридният блиц-крийг с Русия на който разчиташе, е тотално провален. От тук нататък започва ескалация, защото всеки път към деескалация ще означава тотална загуба на лице и авторитет на западната политическа система. Западът никога няма да се примири с поражение. В края на лядото може да се очаква пряк военен сблъсък между Русия и НАТО, при това САЩ ще се дистанцират, и ще оставят ЕС да води войната.

34

Анонимен

преди 1 месец

Фактът че САЩ категорично отказва да разреши на Украйна да използва американски ракети на територията на Русия, означава, че САЩ ще водят войната с Русия на територията на Европа, превръщайки Европа в театър на военните действия.

33

Анонимен

преди 1 месец

Управлението на военния център в Германия за кординация на военните действия в Украйна се предава от САЩ на НАТО. САЩ излизат, и войната ще се води между ЕС и Русия, като напълно ясно е, че САЩ ще диктуват своята воля на НАТО, но официално няма да воюват с Русия.

32

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са pee nuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

31

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

30

Анонимен

преди 1 месец

Европа също ще отговори, само Франция има около 190 ядрени глави, и дори само половината да стигнат, това означава че на територията на Русия ще има около 80-90 ядрени взрива ако Русия не унищожи Франция.