46

Дон Кикот

преди 4 седмици

Азиатските аборигени дори и в потънала гсм компания като Нокия ще гледат като телета в железница.

45

КаскетЯ

преди 4 седмици

Новото име ще е Путиокия! И телефоните ще се продават с малка раница!

44

хихи

преди 4 седмици

Много ме кефи как неолифералните орли искат да конфискуват руските активи по "западния свят", но някак забравят, че има западни активи дори на по-голяма стойност в Русия... изглежда се надяват, че те ще могат да краднат докато руснаците само седят и гледат, а после Путин като "позволи" определени западни активи да бъдат "купени" за кутия бонбони Аленка и се започва ред съълзи, ред соооо000поли..

43

по-добрата новина

преди 4 седмици

Индия почва да купува руски петрол в РУБЛИ! ХА ХА - на краварите им се вие свят!

42

Анонимен

преди 4 седмици

Жужи си мисли, че като крадне и магически ще стане като финландците.

41

Анонимен

преди 4 седмици

Няма лошо.Желая успех на RoZtelekom.Те решиха и само те,че няма връщане назад.Вчера бях на самолет на EU в държава от техния кръг.Пуснаха коритото фашистко едни 59 Мин преди нас,напук,да ни натрият носа.Пожелах им да се разбият.Нищо лично.Даже и да повторим Тенерифе 77.Аз за моите действия и мисли няма за какво да съжалявам.Да купуват,да мразят,ще избие там дето и самолети не ги лови.

40

Коледа

преди 4 седмици

Какво почукало, такова се обадили. Какво не е ясно. Онези конфискуват и тези конфискуват. Какво е чудно, не знам?

39

НАЕБАНко

преди 4 седмици

АКО ТРЪМП НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ПРЕЗ 2024-ТА ГОДИНА НАПРАВО ЩЕ И СЕ СЦЕПИ ПУТИН НА ТЪПОРАШКА МИЗЕРАШКА!

38

Анонимен

преди 4 седмици

От психиатрията изпращат пациент след лечение. - Хайде,приятно прибиране ,вече сте много добре! - Ха! Че кое му е добрето? Преди бях втория Петър Първи,а сега съм Никой!

37

БАНко

преди 4 седмици

ВСИЧКИ ЗАПАДНИ И ИЗТОЧНИ ФИРМИ СА ВЛОЖИЛИ МИЛИАРДИ В РУСКАТА ИКОНОМИКА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ СТОКРАТНО ПОВЕЧЕ И ДА ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБАТА ОТ РУСИЯ !!! ПРЕЦАКА ГИ МАЛОУМИЕТО НА УРСЪСЕЛА И КОМПАНИЯ С НАЛОЖЕНИТЕ САНКЦИИ !!! ЗАГУБИТЕ СА ЗА ИЗГОНЕНИТЕ ОТ НАТООООООВЦИТЕ ФИРМИ !!!

36

БАНко

преди 4 седмици

АнонимеНчо , НАПИШИ НЕЩО СМИСЛЕНО !!! КАК НЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ПОНЕ ЕДИН ОДОБРЕН ПАСКВИЛ !!!

35

Анонимен

преди 4 седмици

Аз съм с нокиа от 10 години и чакам да се скапе. Новите гледам са водоустойчиви милитари стандарт. Ще имат ли и гайгеров брояч ?

34

Анонимен

преди 4 седмици

Докато ние се чудим как да помагаме на застреляната, бита карта Украйна, хората си правят бизнеса. В един момент пак ще се плеснем по челата, че са ни хързулнали и подвели данаги са правили бизнес с Русия и ще правят и занапред напук на всичко. се водим по нечий нечий чужд интерес. Фините винаги са правили бизнес Русия, ще правят и занапред напук на всичко, че иначе ще станат нищи като прибалтиките.

33

Анонимен

преди 4 седмици

Тук май масово не е ясно, че тази Нокия е Китайски бранд и няма нищо общо с Финландия. Пояснение - нискобюджетен и нискокачествен бранд, целещ се в най-неплатежоспособните сегменти в обществото. Не разбирам на какво се възхищавате. Китайците се отърваха.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Кво ни занимавате с тоя дърт небинар и някви антики като нокия. И мжд другото заглавието е чудовищно грешно. Изкупили са някакви руски дялове, не нокия! Грамотността на мисирчиците е ниво предучилищна.

31

Анонимен

преди 4 седмици

абе що сичките тия безброй западни компании са се намъкнале у Русия а не са дошле у демократическа евросъюзна натофска България изповедваща сичките безценности ? Затуй ли пищите несвестно бре "демократи" ? Щот се сещате и некак си ви е некомфортно ?

30

Анонимен

преди 4 седмици

Нокиа сделано в России. С вграден подслушвател и мини бомба в случай че телефона попадне в ръцете на някоя мишена.

29

Анонимен

преди 4 седмици

За сведение на маааалоооумнииите трооолоове по-долу - "Путин позволи на "Ростелеком" да изкупи "Нокия"" да се чете като "Путин позволи на "Ростелеком" да КОНФИСКУВА "Нокия""! А на собствениците на нокия като обезщетение ще пратят консерва зелен хайвер, който да разделят с крааварските пионки в правителството им. И това се случва с всички компании, които решиха да се правят на високоморални и напуснаха Русия!

28

Империя на злото

преди 4 седмици

Да ти имам и държавата, където един човек решава всичко - дали да има война, дали някой да умре и дали да има подобна сделка в бизнеса.

27

Казума

преди 4 седмици

Накрая ще забранят да се почисти и да те погребват докато три други комисии разледват какво е станало и кой е виновен. И споменатите комисии ще надживеят следващите 3 парламента защото никой не се е сетил да ги закрие или поне да ги пита до какъв извод са стигнали