53

учуден

преди 3 месеца

Нека историците и който знае да кажат- С какво дойде Фердинант в България не е ли с един *** ? И нека с ъщите ако знаят да кажаат-с колко ВАГОНа си тръгна ?!

52

???

преди 3 месеца

Какъв "цар", нали сме РЕПУБЛИКА?

51

Ицо

преди 3 месеца

Исторически момент ... а какво звучно грухтене от коментарите надолу, на хора нямащи капацитета да го осмислят.

50

наблюдател

преди 3 месеца

Като се гътне Мони рептила и алкохололизираната принцеса Кали разпродаде всичко, новия собствник ще ги изрови всичките и ще ги изхвърли на бу нището, където им е мястото.

49

Калина?

преди 3 месеца

Калина не е ли в затвора вече?

48

Анонимен

преди 3 месеца

А Двата вагона Злато върна ли на Българите ? и защо Гвардейците го посрещат ? -от къде на къде Бря ? Народа питахте ли ?

47

Анонимен

преди 3 месеца

А пияндурката Калина там ли е?

46

силно учудЕна

преди 3 месеца

Е от к'ъв зор са ни, кокаляците на дъртата лисица?!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Ееее,и?

44

България я продадоха

преди 3 месеца

За без пари! Армейци! Кой е тоя бе, че ни го връщате да гние на свещенната ни земя? Кубургите са кърлежи! Да си го връщат обратно!

43

До Да допълня...

преди 3 месеца

*** да те допълнят в Дъ Степс и спри със свободните съчинения на тема Русия че в главите ви от толкова глупости на Галя е тотална каша.... фани прочети малко исторически факти че не е ок да си илитерат... ;)

42

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

За да докажа правотата на думите си ще обясня една иначе невъзможно за декодифициране важност,освен ако не я обясня,за да стане ясно,че групата ми -ОБЕДИНЕНО ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ- бе капан за евреи,а не промонархическа в дълбочина. Доказателство за това е водещата с на групата снимка.Те е от Монтаегюр,на който Българите Богомили бяха изгорени живи от монархическата инквизиторска аристокрация,предвождана от престъпният Ватикана. Няма как да съм монархист ако съм Богомил.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Цар ама пъдар.... Защо гвардейците са на снимката те трябва да пазят Рундьо президента ? :)))

40

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Тези,които кликат с отрицание на коментарът ми 38 са безумци.В текста няма нито една лъжа,но всичко може да бъде проверено. Изумен съм,че потъпкване сами себе си. И едно допълнение.Групата -ОБЕДИНЕ О ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ- бе моя. Чрез нея лових който трябваше да ловяя. Или не си спомняте,че съм ловец на евреи? Не бъркайте Израел с Евреите. Евреите са номади,а не държавници,тоест ционисти.Евреи са всички до един сефаради,чиито произход не е АШКЕНАЗИМ.Извън АШКЕНАЗИМ няма Израел.

39

чиляк се учи дорде е

преди 3 месеца

Статията е озаглавена: "Предвесникот на македонскиот револуционерен дух за слобода."

38

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

До 37. Родът ми пазеше мистериите на Богомилите,които бяха сполучлив ход срещу биполяризмът на управляващите ни от няколко ери не-живи същества. Аз никога не съм бил монархист освен в ролята си на мнархист. Потомствено знам,че Кановете не са били властолюбиви а пазители и реализатори на Мистериите. По начин такъв,че дуализмът в този свят може да бъде победен само чрез имитация на дуализма. У Богомилите нямаше нищо религиозно,а само имитация на религиозност ,чрез която ловиха враговете ни.Това е

37

чиляк се учи докато

преди 3 месеца

А в днешния брой на вестник "Нова Македония" има статия посветена на 200 години от раждането на "македонския национален ХЕРОЙ" Дядо Ильо. За него ние преди 1989 г учехме, че е български войвода. Но ето, че сега научих истината. Той бил "македонски национален ХЕРОЙ", който взел участие и в руско-турската война 1877-1878 г. Човек се учи докато е жив, както се казва. Научих и аз нещо от северномакедонския вестник

36

Политкоректен

преди 3 месеца

Мечтали ли сме някога?

35

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Веднъж го сторихе госторя и сега.Ще Ви разкрия кой пазеше част от притежанията на Сакскобургота в България. Няма как да съм в грешка,защото съм свидетел. Преди второто посещение на Симеон в България и конкретно в Търново му бях поканен на гости у Драгойчева в апартамента на бул "Васил Левски" до Гробницата на Христо Ботев,тоест Александър Батемберг.Чавдар знаеше за произходът ми Вокил .Беше и Пейчинов . Там видях бижута,картини,лични вещи на Борис и Йоана. Вече съм казвал. Драгичеви пазеха всич

34

Да допълня...

преди 3 месеца

До До Анонимен 32 То и генщаба на Путин му е казвал да не влиза във война , но той не слуша и ето го резултата.