73

MNENIE

преди 1 месец

Васил Панайотов е Юда и Предател . Защо е натопил Хората от Сливен . Те са намерили вратичка в Закона и са я използвали . Този Юда защо не Предаде на БГ Прокурорите Държавната Мафия , която Краде от Данъците ни в Сливен ?

72

ами то

преди 1 месец

всички българи живеят много по-добре от барони,живеят кто богове

71

Х

преди 1 месец

хванал/изпортил ги е българин, заради това, че в Сливен са забогатели.

70

до това интилизите

преди 1 месец

Не се пише "avstralopitecite", а Аstrolopithecus и не "kochowete" -))), а koShovete!!!!! Ееех..., българи, българиии... нито родния си, нито чужд език владеете...!!! Мъка, мъкаа...

69

Х

преди 1 месец

хванал/изпортил ги е българин заради това, че в Сливен са забогатели.

68

Анонимен

преди 1 месец

Като номер 64 е пълно с такива, с извратено мислене. Но, това е у нас - калпави гени.

67

за награда

преди 1 месец

Да го оставят GOL във махалата !

66

Това ингилизите как?

преди 1 месец

Може да се дадат на avstralopitecite , тука обикалят по kochowete там им разбиха банките !

65

Анонимен

преди 1 месец

БРИТИТЕ КАЖЕТЕ НИ КОЙ Е ТОЗИ ГРАД НА КРАЛСТВОТО, КОЙТО Е НАМАЗАЛ ОТ ИЗМАМАТА?!!...

64

до Българинче

преди 1 месец

Без "БъгаринЧЕТАТА" до 2050г. нема да има Бг..., само те раждат по две и повече деца..., те тъй тя!!!!

63

Анонимен

преди 1 месец

И сега кво? Някакъв ченгефаец натегач прецака най-големите външни инвеститори в източна Блгария и за кво? Да го потупат по рамото а хиляди българи да останат без препитание? От този бизнес се изхранва половин България. Не само преките реципиенти, ами и магазините от които пазаруват, фирмите чиито услуги ползват... Това са милиарди загуби за икономиката ни. Няма по-лошо нещо от работлив ***.

62

Българинче !

преди 1 месец

Гаранция давам ,че този номер не е българо-ромски проект ,а е изкупиран от подобни сръбски или рунънски тегни братчеди най-вече сръбски те ги водят поне 15 г напред ,а *** и сливенските не се дават !

61

до 59

преди 1 месец

""""Сега този български полицай заслужава най-високото отличие....." ------ Е, човека просто си върши работата..., а "наградата" му - потупване по рамото и Грамота, туй-то!

60

До 33

преди 1 месец

Не знам откъде ви е информацията, че 54 млн лири е бюджетът на Сливен за 10 години? За 2024г. е 200 млн лева. За останалото сте прав. Съвсем отделен е въпросът, дали не е станало възможно с дейното съдействие на местните. Сега естествено чужденците ще са виновни.

59

Българинче !

преди 1 месец

Най - много българинче се ражда във Сливен

58

Анонимен

преди 1 месец

Сега този български полицай заслужава най-високото отличие на УК, медал връчен лично от краля и титлата лорд, заедно със замък в Англия.

57

до Турист

преди 1 месец

""Е, сега как да отида на екскурзия в Лондон...""""" ------- Не Лондон, а Лондостан!!! -)))))

56

до АзъКанъАзъ

преди 1 месец

"""""Ако щете и роми го наречете,все тая""""" ------------ Аааа....., не е все тая!!! Все едно бъгарин и монголо-татар... -))))) А, може и да са прави марсианците, кой знае... -))))

55

Турист

преди 1 месец

Е сега как да отида на екскурзия в Лондон. Ако изобщо ме пуснат на летището, после ще ме привикат в районнито и ще ме спукат от проверки, само защото съм с българско гражданство. Прави бяха да искат да се махнат от ЕС. Само такива бандити им докарваме.

54

Анонимен

преди 1 месец

Прочетохте ли английската статия? Добре че инспектор Панайотов от сливенската полиция не се е уплашил за живота си и ги е издал всичките римляне директно в посолството. Иначе и досега щяха да точат милиони и англетата нямаше да се усетят. А ако ги беше предал на неговите шефове, от МВР щяха да го уволнят и да го заплашат да си мълчи.