111

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Всъщност статистиката показва, че децата си живеят с родителите доста дълго време. Иначе евтини кредити и съмнително строителство има предостатъчно.

110

Хоум тъп Ю

преди 1 месец

:D

109

Статистика

преди 1 месец

Това е добър показател. Колкото по-млад вземеш кредита, толкова повече време ще имаш да го връщаш ! 25годишен с 35годишен кредит е равно на 60, тъкмо преди да започнеш да мислиш за пенсия и да си подреждаш живота. За банката е перфектно.

108

Хи хи

преди 1 месец

Аз съм със 20 бона на месец чисти и лепя пликове! Изпратете ми 50 лв кеш за да ви пратя инструкциите как се лепят пликовете !

107

селянин

преди 1 месец

до тия с по 10к заплати намалете малко фукнята

106

Анонимен

преди 1 месец

Добре че са родителите им да им го купят. Няма как на 25 години да имаш пари за жилище у нас, освен в много редки случаи.

105

Хи хи

преди 1 месец

Аз съм на Джип, истински Джип, марка Джип, а вашите са имитации на джипки !

104

Анонимен

преди 1 месец

Ще купуват, дъртите като бъхтят, като улави по Германия, Испания, Гърция за да има дето дом, а то троши кинти в МОЛ-а и ходи по 3 пъти в гърция за по 10 дни. Ама то е младо и сега му се живеее...

103

Пилот

преди 1 месец

Аз няма да казвам какво пилотирам, за да не засенчвам Урус-ите, GL, и другите превозни средства.

102

Анонимен

преди 1 месец

До ЕйЧар Лидер (96)Бах Мааму, значи в Париж един проджект мениджър в IT е на нето 5К евро а в Ганньово един голя дет се праи на IT взема 10К евро.Ти да видиш кво стаа в Бламая балканска:):)Като лъжете бъдете по умерени та някой може да ви се върже.А ако сте от СливИн гледайте съселяните в UK как ще им избамкат по 15 години пандела за злоупотреба с обществени средства.

101

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм на урус, а жена ми е на панамера.

100

Анонимен

преди 1 месец

Възрастта на доброволните роби пада!

99

Анонимен

преди 1 месец

Щом живееш в апартамент е ясно какъв си... бачкатор хората с пари живеят в имения...

98

до 96

преди 1 месец

С 12к заплата нова джипка не се кара. Когато взимах 12к, трудно можех да си позволя автомобил за над 120к лв.. Прочее, имам си максима- вноската на автомобила ми на месец не трябва да надвишава 3-5% от дохода ми. Вноската на нов GLE започва от около 3000лв. на месец. Изхвърлили сте се :)

97

Анонимен

преди 1 месец

Добре звучи, че хората около 25 г. са все по-млади :))))

96

Банкер

преди 1 месец

Работете, ако Ви трябват пари да се хвалите - знаете къде са клоновете на банката. Теглите, давам ви пари колкото желаете, след кредит-риск оценка. Хартия има за всички длъжници.

95

Анонимен

преди 1 месец

Ние имаме ученик на 7 години, и две дъщери на 5 и 3 години. Жена ми е на пуросангуе.

94

ЕйЧар Лидер

преди 1 месец

Аз съм на 12К, мъжът ми е програмист на 18К. Месечния ни доход в семейството е 30К. В нашето семейство всички сме на чисто нови джипки, аз съм на кънтримен, а мъжът ми е на джипка джиели 4матик.

93

нормално

преди 1 месец

след 18-тата си година вече имат първите си милиарди,раждат се милионери и до пълнолетие вече са милиардери,докато мама и тати са крали,крали,крали и трупали имоти и пари

92

Политкоректен

преди 1 месец

Все по млади отрочета на ДС узаконяват откраднатото от дедите им.