234

Анонимен

преди 3 месеца

До 237 китайците се придвижват от едно село до друго село или пещера с коне или мулета по богатите имат магарешки каруци Не знаят какво е кола защото развитието им е на ниво 1век преди новата ера Средната пенсия е купичка ориз а за по богатите купичка и половина

233

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Пуделите ще се изпотрепат да изпълняват задачи поставени от Фашингтон!

232

До Факт

преди 3 месеца

Викаш западните олигополи ей така на драго сърце ще приемат някой да им дръпне черджето из под краката,ами няма да стане поне в близко бъдеще,механизми имат твърде много а въпреки това ако те не са успешни ще прибегнат до последният-война!

231

ГЪДЮ

преди 3 месеца

Като застрашава/вж.заглавието/му ударете едни вносни мита на китая,та да му секне ищаха да върти търговия из света и да го подкопава икономически.Да не говорим,че качеството на стоките му е...Нали го знаете какво е!!!

230

До загриженият

преди 3 месеца

Индия специално никога,ама абсолютно никога не може да стигне нивото на Китай,първо е въпрос на манталитет,второ е въпрос на организация,трето е въпрос на образование!

229

Загрижен

преди 3 месеца

До Факт 244И какво ще застреля с това оръжие кокошката със златните яйца? За кого ще произвежда? За *** - цвекло за спирт, ли?Знаеш ли защо китайците мразят индийците - защото те са следващата производствена дестинация - вече сме там и заводите никнат!

228

Съвет

преди 3 месеца

Сега като Китай нападнат Тайван, ембарго като на руснаците. Трябва да спре купуването на *** от Китай , и Запада да си прибере изнесените производства и готово.

227

До Весел Патиланец

преди 3 месеца

20 процента мито е все едно бълха ги е ухапала жълтите,процентните мита трябва да почват от 100+

226

Весел Патиланец

преди 3 месеца

До Анонимен 259"Абе , кой унищожи германската икономика наскоро , американската отдавна си я самоунищожиха , английската и нея я няма , е нема как да си консуматор само ."Икономиста! - ти данни на екран или на хартия виждал ли си някога? Виждал ли си колко пъти тези икономики, по отделно, са по-големи от китайската?Хайде стига с четене на руски сайтове за измислена информация!!!

225

Весел Патиланец

преди 3 месеца

Мито глобално 20% на китаеца и готово! Ще се открият производства в Европа и по-добре да храним наши работници отколкото да наливаме във военния комплекс на Китай!

224

Да допълня...

преди 3 месеца

До Зозо 258 Че и азбука нямат. Рисуват думите с точки и чертички.Народ без азбука.

223

Анонимен

преди 3 месеца

Значи хем се борим с инфлацията хем не шлем евтини стоки?!?!Тая ми кажете ква е?!?!Или всичко е пунта-мара за племената на Запада??!!

222

Анонимен

преди 3 месеца

Абе , кой унищожи германската икономика наскоро , американската отдавна си я самоунищожиха , английската и нея я няма , е нема как да си консуматор само .

221

Зозо

преди 3 месеца

Китай?!? Щом още ядат кучета, котки, прилепи, паяци, змии и гущери. Не ми ги хвали.

220

Анонимен

преди 3 месеца

Този да не е завършил марксизъм-ленинизъм. Пазарът е жесток, но по-добро няма измислено. Никакви административни мерки няма да помогнат.

219

простичко е

преди 3 месеца

В Китай корумпетата ги разстрелват , вземете пример и си преустройте икономиката и прочистете обществата си .

218

Анонимен

преди 3 месеца

Не ни правете внушения , а си реорганизирайте икономиката , китайците не продават на загуба , нали ?

217

Анонимен

преди 3 месеца

Тая западна лакомия е на път да изяде главите на всички нас,тия трябва да бъдат притиснати ако вече не е късно,ако не се случи това,първо ЕС отива в канала а в обозримо бъдеще и САЩ.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Тази новина ми повдигна настроението за деня! Китай го обожавам

215

Славчо

преди 3 месеца

И ако спре да произвежда нещо както се случва с определени неща почват да питат защо го няма пазара...