11

Анонимен

преди 1 месец

О, изобщо. Само дето извършва тотален геноцид върху мирни жители, но това не е важно...

10

Анонимен

преди 1 месец

Отвратителни двойни стандарти! 0 % морал, 100% агресия! Англо саксонска политика.

9

интересно

преди 1 месец

Разбира се, че не е, НО ако това го беше направила Русия, даже и 1% от това, което Израел направи, какво ли щяха да кажат?

8

АзъКанъАьъ7112136860

преди 1 месец

За момента регистрирам само една-единственна грешка във външната политика на Израел,но тя не е грешка на Правителството на брат Нетаняху. Грешката е,че не бяха признати зверствата на украинските наацистинв Донбас. Защото зверствата в Донбас са някаква степен сравними със зверствата ,които палестинските нацисти извършиха срещу Народът на Израел. Други грешки в Израелската външна политика не виждам. От друга страна Путин също се присъедини към терористите ,с което оскверни и руското възмездие.

7

Анонимен

преди 1 месец

Браво бе САЩ. Вие не признаете съда в Хага ама сте готови да му налагате санкции. Еваларката. Каквото не ви изнася по демократичния ви нож. Евала. Света се нужда е от такъв жандарм, строг, но справедлив.

6

Василев

преди 1 месец

Едни и същи закони се тълкуват както и е изгодно.Както дявола чете Евангелието.

5

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Интересно, ако Путин беше ц и онист дали щеше да е обявен за военнопрестъпник ?

4

Анонимен

преди 1 месец

"След Рафах няма никаква разлика между Израел и Третия райх. Срам за САЩ и всички, които са съучастници в този жесток геноцид."Казва Герган Ценов писател и музикант, роден в България, но от 25 години живее в САЩ. През 2015 г. създава в Ню Йорк свой собствен оркестър (Камерен ансамбъл Ценов), чиято основна мисия е изпълнението и популяризирането на българска класическа музика.

3

Вафанкуло

преди 1 месец

Не бяха ли същите тези сащисти, дето обвиняваха Путин за смъртта на няколко стотин цивилни в Украйна и не беше ли същият този Кърби, дето се правеше на потресен и ронеше крокодилски сълзи на пресконференция след случая в Буча?! Беееемти и лецемерието им сащистко!!

2

tozi

преди 1 месец

САЩ и Израел са ктоези и тура при монетата ,различни лица и общ гръб.

1

хаха

преди 1 месец

Хахахахаха. Вчера Нетаняху вика - упс, убихме там едни цивилни, станала е грешка, но няма да спрем.