71

Анонимен

преди 1 месец

Нашите управници са доволни с потупаване по рамото без да мислят какво вършат

70

дедо Ташунко

преди 1 месец

Едно говорят, но друго вършат. По - точно насъскват другите да го вършат, а те си измиват ръцете като Пилат.

69

емо

преди 1 месец

празни приказки на един дебилен старец.

68

Анонимен

преди 1 месец

Ние като организатор на така наречената асам блеята на Нато сме превърнати в мишена а това е безотговорно меко казанно.

67

Анонимен

преди 1 месец

Страна в която ще има избори за парламент само след седмица става домакин на збирка на Нато не стига че правителството е служебно а ми провежда подобна збирка. Това ме тревожи. Нато и САЩ са ми ясни но проблема е в това че ние с лека ръка сме в тая сррамна позиция .

66

баба мара

преди 1 месец

естествено че нямат намерение само ще изпращат оръжие което вече ще удря пообекти в русия ние ви вярваме вие сте идол на честността и лицемериетоубии-ци по генезис

65

Анонимен

преди 1 месец

На всеки 80-100 години Западът се заиграва с Русия, за да стои още толкова години нассрран и да си ближе раните

64

Анонимен

преди 1 месец

Напъпно прав е Сега за това че Столтенберг и Блинкен използват реч на омраза но също така и Урсула и прибалтика а също така украйна и Зеленски и натаняху.

63

Дрт Пъън

преди 1 месец

Стандартна краварсска практика. Започват нещо... и като стане напечено и побягват със 200. После започват друга война. Отново рев и високопарни прокламации ... продават оръжия, обещават... и после се сгушват кат пръъъднали . Китай вече ги е усетил . А и Тайван сигурно знае че помощ от САЩ няма да дойде ако китайците решат да анексират. Ей го живия пример с Хонконг. Британски... британски и изведнъж - китайски. Намериха си оправдание наглосаксонците и се ометоха. Така ще е и със Тайван. Гаранция.

62

Йенс

преди 1 месец

Каза вчера, че може да стрелят по вътрешността. И последно - при две противоположни твърдения, отговорността е на изпълнителя, т . е. който е на фронта да се оправя.

61

Анонимен

преди 1 месец

Хахха..добре!След като ваксинирахте 80% от света и се оказа че има странични ефекти и то доста!Сега трябва да има война, иначе трябва се отговаря пред света!

60

БОЛГЪ

преди 1 месец

"демократите" янки дудъл, отдавна са се качили на ЕСКАЛАТОРА! всъщност самите янки са ескалаторана напрежение в цял свят посредством НАТО,БАТО,ГАТО и Еб-аго!

59

Анонимен

преди 1 месец

Първи април мина прЕатели!

58

Анонимен

преди 1 месец

наливат бензин в огъня ,ама нищо,нищо не правят..

57

АзъКанъАьъ7112136860

преди 1 месец

До 74! Нито един народ от СССР не е чист. Руската империя и СССР са реално етническо и генетически отражение на османската империя. Грузинците са тюрки и носят същата кръвчица като тази на Путин,Зеленски и Ердоган. Нито Грузия,нито Армения са критерий за честност. И Грузия,и Армения са инкубатори за производство на роми,които периодически от векове наред играят на бежанци и нахлуват в земите ни. САЩ нямат контрол в Грузия.Конъролът в Грузия е на СССР и Анкара.

56

Гербераст

преди 1 месец

До хайдеНяма да се запиша да ходя на фронта в Украйна, щото знам, че вожда ги плъзга янките да не влезе в магнитски. А, авера му да излезе от магнитски. Да бегат там десносектантите. Все пак бабите и дядовците им са били итернационалисти. А Сорос им е вожд.

55

хайде

преди 1 месец

ГЕРБерите, ДПСарите,*** записвайте се доброволци да спасите Украйна. Асен Агов, Бочко, Шишко , Ококорения и Простотото с Еленка да водят пред всички в окопите.

54

у лево

преди 1 месец

НАТО са лицемери и окупатори.

53

интересно

преди 1 месец

Куба, Виетнам, Корея, Ирак, Афганистан, Либия и Сирия. Кое е общото между тези държави? САЩ ги демократизират и им помагат. Сега Украйна също ще се добави в списъка. Всяка от тези държави са били приятели с Русия преди това.

52

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБР - никой не избира САЩ и Запада. Те си избират кой да ги обича! Затова няма Шенген и свободни визи за щатите! Да живее НЕНО!!!