36

Анонимен

преди 1 месец

Вартоломей лукавий, вън от България и БЛЦ.

35

Анонимен

преди 1 месец

Д-р Саймън Ципис предупреди, че следващото нещо, което ще направят е да посегнат на БПЦ. Така, както направиха с украинската. Сценарият е един и същ.

34

Анонимен

преди 1 месец

По-скоро решенията ще се взимат в Банкя и Брюксел. Ще канонизират всички мафиоти и чалгари за светци. Свети Бойко Златоврат, Свети Очи, Свети Ицо Комара Спасител и Свети Мики Маус Денков.

33

Niki13

преди 1 месец

Да не забравяме: на Стефанов ден 27.12.2023 в българската желязна църква "Свети Стефан" беше остлужена Божествена литургия на гръцки език , последвана от назидателно слово срещу БПЦ от същото американско ***. Така че вън от светата БПЦ никанор и всички чужди мекерета.

32

Niki13

преди 1 месец

ако не си с разколниците, ако не рушиш каноните си русофил и слуга на Кремъл, страшна логика "Доколкото БПЦ няма смелост да признае Православната църква на Украйна, която е обективен факт, показва, че не можем да се откъснем от тази зависимо" Ясно е за всички че ПЦУ в разрез с православната традицияи и в нарушение н утвърдения каноничесн ред изка да получи признание през задния ход, с помоща на американския слуга вартоломей

31

Анонимен

преди 1 месец

Човек трябва да контролира суетата си!

30

Анонимен

преди 1 месец

Николай Пловдивски води църквата към нов разкол

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, А ти като хомофоб и расист, ръсещ омраза и дискриминация спрямо руснаците, сеещ омраза и конфликти между хората, вярващ ли си в бога? Всички русофоби, които създавате конфликти и страдание, смърт на различни хора, трябва да ви пуснат в тоалетната и пуснат водата, запъртъци!

28

Анонимен

преди 1 месец

Ако те чуят американските ти събратя, *** така богохулиш, ще бъдеш обявен за комунист и рисофил! Всеки американски войник, всяко американско семейство има поне по две библии! Ти колко имаш? Два апартамента в София?

27

Анонимен

преди 1 месец

Не само църквата, всяка организация веднага се налазва от русофили. Тикат се навсякъде затова далеч от такива работи. И без това няма Бог. Просто няма как и къде да го има така възникнал от самосебе си все можещ и всезнаещ без да го е създал някой, а ние имаме нужда да ни е създал някой, а не може да сме еволюирали от клетка, въпреки че е доказано от фосилите, а доказателства за Бог са нула. хората които твърдят че има бог просто не са интелигентни или нямат мозък, рецитират заучени реплики.

26

Анонимен

преди 1 месец

По-долна пасмина от поповете няма да знаете! Подли, крадливи, жестоки... Нямам думи! Дай им само да влачат. И накрая си тръгват от този свят с книжни обувки... Заслужено!

25

Анонимен

преди 1 месец

Не го пиша, за обидя някого, а да предупредя, но действително си имате работа с истински психопати и социопати, те са убивали и убиваха всякакви хора, дори и своите, ако се усъмнят в тях, преди години са заразили хората в руските републики от южна Русия, някои са починали, други са останали инвалиди, гледах такива деца инвалиди и разказите на техните роднини, гледах репортаж, как са запалили детски център за развлечения на няколко етажа в Русия, затваряйки ги вътре, убивайки децата и родителите.

24

Анонимен

преди 1 месец

Тези хора, се радваха на смъртта на славяните, включително и на смъртта на населението в Украйна, въпреки, че ги използваха за пушечно месо; вие не разбирате, те са обработвани психически и са обучавани в продължение на десетилетия, как да убиват хората от източна Европа и славяните, психопати; трябва да си защитите хората и интересите, трябва да създадете славянски съюз и държави, които им симпатизират, тези убиват умишлено хората, може да ви звучи идииотско, но това са фактите и същността им!

23

Анонимен

преди 1 месец

Корупционера и кървав клоун Зеленски, плати на патриарха в Истанбул, за да направят веднага самостоятелна украинската църква, отделна от руската и след това нахлуха в храмовете и църквите, биха свещеници, палеха, изнасилваха монахини и всяха хаос и ужас в църквите! Православната църква си има ред, закони и канони(!), които се следват от хиляда години и така не се прави!

22

Анонимен

преди 1 месец

Това звучи като публично признание, че всички решения за България досега са вземани в Русия!! Не само тези за църквата. Позор, какъв позор за досегашните политици!

21

Анонимен

преди 1 месец

изборът беше компрометиран, такова не е било, "кресливата" тълпа ви анатемоса, в Новия завет Христос никога не се е отнасял така към вярващите, дори е простил на разбойника, който му се е подигравал на кръста, на неделното богослужение в Сливен предавано пряко по Пловдивската православна телевизия, с което се показа връзката на Николай Пловдивски с избора, стояха шестте митрополити, не бяха щастливи, че им викаха "мафия", отецът забравя, че хората ходят на работа и затова бяха малко пред храма

20

Анонимен

преди 1 месец

Попове п.идираси сър забавляват се се с 50 милиона попска субсидия :)))

19

Анонимен

преди 1 месец

В ноща на 17 Май 2024 г. в Кие беше съборена Владимиро-Олгинската църква!!!! Ей, в това се превърна укро "църквата" подчинена на Вартоломей и Папата, събарят храмове като по времето на укропа Хрушчов!

18

Калипуфий

преди 1 месец

Щом Московския брадат козел държи тон на Радев какво да очаквате от старците в синода. Що не опита да дръпне брадата на някой гръцки поп

17

Анонимен

преди 1 месец

За "30 пробити долара" атеистите с килимявки шъ продадат и БПЦ на бившия капитан от турската армия Димитриос Архондонис (Варталумейчу) и папата! Очаквайте от тях по примера на Гърция и Бг да узакони ЛГБТ браковете!