26

Наблюдател

преди 1 месец

Така трябва за всички окупирали държавна и общинска собственост даже да ги подвеждат под отговорност!Тази земя е на всички нас не на някой определени да окупират и да я ползват за тяхна!Достъпа трябва да е свободен не да е окупиран от псевдо тарикати.Следващата стъпка да е и бетона по морето и заведенията по плажа.

25

Луксозенец

преди 1 месец

В това скъпо село има 2-3 хубави места Бар Бай Да уей, сладоледа отсреща и барчето, всичко друго е нереално скъпо и не отговаря на цените, последно ходих 2020

24

Данъци

преди 1 месец

И глоби със задна дата! Конфискация! Що за тарикатлък? Опищяха медиите от сутринта. Хем собственик, хем земеделска и горска земя, и под наем раздава. Кой го е крил зад гърба си досега?

23

соня

преди 1 месец

хайде при ромите в Приморско

22

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува-там ходят само италианци и мизерници-останалите сме на чистото море

21

Анонимен

преди 1 месец

Тия от видеото - бетер ромска работа, 50г. цоцали наем, данъци около 0 и сега голям проблем. Що не пробват този номер в Швейцария до някое езеро, да видим колко часа ще минат преди да го бутнат, а после глобата ще е колкото 10 такива колиби.

20

Киро Канадеца

преди 1 месец

Всичко около корал ще се застрои , а дърветат изсечени. ивеститора ми обеща да ми псотрои къща там да мога да карам кайт. Слва Украине!

19

защо

преди 1 месец

махат защото хотелите не вземат нищо - ова е мила татковина - държава на ОПГ на хотелиерите . Не се наядоха тези кърлежи но това са и " любимото народно събрание "

18

и те така

преди 1 месец

бунгала мунгала щом са незаконни багер и валяк !

17

Анонимен

преди 1 месец

разчистват за мафията...

16

Почна сезона

преди 1 месец

На банковатните обири удриии народе щом се е бавят да им работиш за без пари.

15

Анонимен

преди 1 месец

Това не е в Лозенец, ми сир киииииииииииии

14

Айдеее

преди 1 месец

Каравани, бараки, контейнери... Всичко що е незаконно да се маха. Аман от тарикати...

13

Съсипахте природата

преди 1 месец

Мутриииии скапаниии

12

Накратко

преди 1 месец

Да започват и по язовирите .И там е пълно с каравани и строежи.

11

Мен

преди 1 месец

Също така е добре община царево като е тръгнала да гледа 500те метра около корал да вземе да измери къде се намира хотел морско конче, че е почти в морето. И там трябва да играе багер, обаче нещо не се получава? Сигурен съм че не е защото общинарите са корумпирани, а просто хотела е в черна дупка.

10

Анонимен

преди 1 месец

екстра.че строиме хотелче

9

В новата ера

преди 1 месец

България няма да я има това е супер!

8

България е

преди 1 месец

Милицюнерска държава и се управлява от престъпен апъртейд и военен режим като в Африканските държави.Науро Умбого Папуа Нова Гнинея

7

Мен

преди 1 месец

Тоя още преди 10 години разправяше как искал да завземе околните парцели, явно е успял. Е с пиянската си глава е продал каравани и бунгала на хората незаконно, сега е време тези хора да го осъдят и да си искат парите. Аз за малко да купя там каравана с навес, нямах идея че е незаконна. Отказах се защото караваната беше пред разпад.