115

Анонимен

преди 1 месец

Напротив, точно местните *** прикриват истинската информация от света. Първо, Шрьодер скоро каза, че Украйна няма да влезе в нато до 30г. Второ, нито Байдън нито Камала Харис ще отидат в Швейцария да обсъждат плана за мир без Русия и Китай. Трето, хванали са жената на атентатора на Фицо да бяга към Украйна. Четвърто, има опит за атентат срещу принц Салман. Пето, опит за атентат срещу Вучич, опит за преврат срещу Ердоган. Шесто, ред западни издания коментират, че Украйна може да загуби до 25г

114

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате реална информация ползвайте Туйтър и Телеграм !Мъск не плати 44 милиарда от кеф!Ще се стреснете какво става по света без филтър!Ще разберете всичко!

113

Анонимен

преди 1 месец

"Тези Хора Заради Палестина - Чужда Мюсюлманска Държава - От 5 Месеца са по Плащадите и Протестират...." - Вмисту да са радват ... Бааа пални бонаци!

112

Анонимен

преди 1 месец

В Германия възродиха BHB Club и е шошооо!

111

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 месец

5 Месеца са по Плащадите и Протестират....В ОКРАЙНА - Ако Кажеш или Напишеш нещо Против Зеленски - Те Изхвърлят През Балкона - Убиват Те- ТОЙ ЛИ ЩЕ НИ СПАСЯВА - УБИЕЦА НА СОБСТВЕНИЯ СИ ОКРАИНСКИ НАРОД?

110

Информационна война

преди 1 месец

Срещу Русия.

109

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

В Момента си Пишеш Свободно, Правиш Си Каквото си искаш....Това , че Се Оформя Тоталитарен Режим са Гллуупости на Пуутин, Даже и да Има Такава Идея - ЕВРОПЕЕЦА - Гражданина - НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ , Тези Хора Заради Палестина - Чужда Мюсюлманска Държава - От 5 Месеца са по Плащадите и Протестират....В Русия - Ако Кажеш или Напишеш нещо Против Путтин- Те Изхвърлят През Балкона - Убиват Те- ТОЙ ЛИ ЩЕ НИ СПАСЯВА - УБИЕЦА НА СОБСТВЕНИЯ СИ РУСКИ НАРОД?

108

Анонимен

преди 1 месец

На гущерите им е страшно мъчно, че не контролират Телеграма.

107

Анонимен

преди 1 месец

Много е просто, комуникират си, но ако се запитат тези хора: *ще живеете ли в Русия, можете да заминете веднага*. Колко от тях ще изявят желание, единици или николко, така че няма страшно, в социалните мрежи се изпуска парата от недоволството, те са полезни. По добре в мрежите, отколкото на улицата.:))

106

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Да, много Си Прав...Политиците Трябва Да Са По Смели - Трябва Да Казват Истината в Очите - Но Понякога Това Води До Загуба на Гласоподаватели...Русия Винаги е Воювала и Винаги ще Воюва - За Тях Войната е Като Спорт - Като Футбола- Това Им е в Кръвта- Руснака ако Не Се Бие - Той Не Е Руснак- За Него Това е Като Наркотик ...Да , Но На Други Народи Това Не Им Харесва - И Ние в България Не Обичаме Войната...А от Друга Страна - Руснака се Бие, но Това Не Води до Еволюция- 1 автомобил, 1 чип Не Могат

105

Анонимен

преди 1 месец

Ааа, телеграм или др мрежа, все едно коя, разделят Европа. Никой не разделя Европа, политиките са причината. А ако някой греши, не е проблемът в социалните мрежи, има една истина и тя се ражда в спора с аргументи, примери и убеждаване, а не със забрани и набеждаване. Забраненият плод, винаги е най сладък, а не онзи, който се предлага и натрапва до припадък.:))

104

Христо Христов

преди 1 месец

До 99 "Кой вкара пусираят в затвора!" - на хулиганите там им е мястото. ПП. Тези дни имат концерт в Москва.

103

Христо Христов

преди 1 месец

До 101 "Кога палачинката се ибърна?" - около 2010 година. Но беше заложено още от 1999г.

102

Анонимен

преди 1 месец

Не е Лъжа нали някакъв Евро комисар заплашвал примера на Грузия че можел да последва съдбата на Фицо ако не отменя закона за сорос.... Й. Д. И. Т. Е НПо. Измамни са Хазарските фасебоок и вибер.

101

Развеселен

преди 1 месец

То вече стана така, че някой каже ли ти, че е в Телеграм, е гарантирано, че е руско зомби :))) На такива директно им трия телефоните :)))

100

Анонимен

преди 1 месец

Истината е в телеграм не им се понасят лъжите

99

Гражданин на Българи

преди 1 месец

И къв телеграма разделя Европа? Мен ме боли *** за Русия и Украйна. Не искам пеераси, ЛГБТ, войни, мигранти и т.н. Това разделя ЕС. Хора като Макрон, Урсула и разни подобни психопати. Какъв е проблема ако сме за старите европейски традиции,.разума и мужкарството? Европа си беше силна без тези неща. Защо трябва транс да ми е шеф или да пратя сина си да се бие в Украйна която е мафиотска държава и дори не е в ЕС и НАТО?

98

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Има Една Книга *** За Общественият Договор *** на Жан Жак Русо...Там Пише, че Обществото се е Отказва от част от Правата Си - За Да Могат Хората Да Живеят Заедно ( Отказваш се от Правото си да Убиваш Други Хора, от Правото си Да Крадеш, от Правото си да Изнасилваш ...и т.н.)...Ако Искаш Да Правиш Каквото Си Искаш - Отивай Сам На Някой Остров - Обществото Те Отхвърля.....Та и Това за Социалните Мрежи е Така...Демокрацията Не е Анархия

97

Ясно! Проблема е:

преди 1 месец

"Telegram притежавана от руснак," не е от ЦРУ с подставно лице! Ясно!

96

Анонимен

преди 1 месец

Такива приложения които не могат да се контролират от дийп стейта са прът в колелата на евролиберастията. Много ги боли че не могат да заглушават хората с фашистките си методи.