234

кво?

преди 1 месец

НАТО не е част от войната, предприета от Москва - Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски... та ко речи?

233

Щерю

преди 1 месец

Гледайте в ю-тюб, кой разпалва конфликтите по света: - Когато конспирациите оживеят. Или смразяващият анализ на д-р Саймън Ципис при Карбовски. Жестоките и нахалните юдео-ционисти са злодеите!

232

Путин=Хитлер

преди 1 месец

Хитлер=ПутинНационал-фашисти за унищожаване

231

Анонимен

преди 1 месец

Пратете войски,натовци смели :) Те русите са натегнали спусъка отдавна-Е ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО Е ВОЙНА!Вас няма да ви пазят като украинците,те са си техни хора!Няма да разберете какво се случва даже,само ще товарите самолетите с цинкови ковчези.Че както са си калибрирали въоръжението вече,жална ви майка :) Афганистан ще ви се види като пионерски лагер до 5 клас,хаха.Пратете и абрамси още малко,че руснаците искат да пробват една нова джаджа,онези свършиха :)

230

Истината

преди 1 месец

С активната "помощ" на НАТО Русия бе притискана и принудена да започне специалната военна операция в Украйна. Украинското марионетно правителство като зомбирано слушаше западните си "партньори" докато стана най- лошото за украинския народ. В резултат украинците умират, а на Запада му харесва, че умират руснаци без те да се налага да се бият! Украйна е употребена коварно!

229

Чий

преди 1 месец

Чий Гуй търси кремълското Жуже в чуждите съседни държави - Украйна, Грузия, Молдова. Жужето намери ли нацисти в Грузия , че открадна 1/3 от територията на държавата.

228

Путин=Хитлер

преди 1 месец

По време на WW2 САЩ и Великобритания , Канада, Австралия помогнаха с милиони бройки боеприпаси, самолетни двигатели, превозни средства на СъветскияСъюз за разгрома на ХитлероФашизма . Сега същите демократични държави + Япония и Източна Европа помагат за разгрома на ПутлероФашизма

227

Анонимен

преди 1 месец

*** фашистка, не си играй с огъня. Ти луд ли си,или си на път да откачиш напълно? Гадни натовски лешояди,бих желал такива като теб,да се движат от точка А,до точка Б,със специалната двуколка...

226

Анонимен

преди 1 месец

Все си мислех, че е останала капка здрав разум в украинците и ще изметат Зеленски и Квартал 95 от властта, но явно съм се лъгал.

225

Анонимен

преди 1 месец

ОТАН не е готово за война с Русия. Още си мерят оръжията в Украйна. ТСВ ще е най-рано след 10 години. До тогава ОТАН ще е приело де що може в редиците си, с цел да набере необходимата мръвка, която да дърпа спусъка.

224

С помощта

преди 1 месец

Дебелия Ким и ислямистки Иран , московският Жужак бомбардира училища, детски градини, болници и пазара в Харков.

223

Анонимен

преди 1 месец

Човека е временно на тая земя. Русия е вечна.

222

Анонимен

преди 1 месец

А,що бе?Пратете войски,натовци смели :) Те русите са натегнали спусъка отдавна-Е ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО Е ВОЙНА!Вас няма да ви пазят като украинците,те са си техни хора!Няма да разберете какво се случва даже,само ще товарите самолетите с цинкови ковчези.Че както са си калибрирали въоръжението вече,жална ви майка :) Афганистан ще ви се види като пионерски лагер до 5 клас,хаха.Пратете и абрамси още малко,че руснаците искат да пробват една нова джаджа,онези свършиха :)

221

Анонимен

преди 1 месец

На всеки 80-100 години Западът се заиграва с Русия, за да стои още толкова години нассрран и да си ближе раните.

220

Боби

преди 1 месец

До ? Първите дронове на РФ още преди Сирия са Еврейски. Да РФ си купи лицензия за Еврейския ХЕРОН и си ги произвежда. Цялото Дроново наблюдение над Сирия е с такива джвъчки. Вярно вече парктически всичко в него е РФ производство, но това не изключва факта че Дядото е еврейски дрон.

219

Анонимен

преди 1 месец

До БГ сме с Украйна...НО , КОМЕНТ...

218

Анонимен

преди 1 месец

План ''Б'' !Минаваме на ,... ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЕВРОПЕЕЦ !Щом опряха и до най-слабата армия в ЕС , а това е Бг , смятайте !

217

Анонимен

преди 1 месец

История : САЩ запалват войните , Русия ги завършва !!!Айде , кой от къде е !

216

Анонимен

преди 1 месец

А Костя на какво е, че доста неуравновесен изглежда, вика, плюнчи.....

215

Анонимен

преди 1 месец

До БГ сме с Украйна... Може ли по именно , не са много !