43

Анонимен

преди 3 месеца

Като всичко е отрова : храна,вода,лекарства, ваксини, въздух то край няма.

42

Анонимен

преди 3 месеца

На неразумния човек никой не може да му помогне, каквото и да правите. А лекарите и без това са пренатоварени с работа, не е необходимо да ги слушате. За разумните , само гените, профилактиката и грижата за здравето може да Ви даде дълъг и качествен живот.Не Ви помагат хората както на пример от партия Възраждане, които се ваксинират и Ви казват Вие да не се ваксинирате!

41

Анонимен

преди 3 месеца

По-рано се откриват раковите заболявания. Каквото и да пишете, хората сега живеят много по-дълго в сравнение с преди. Това е благодарение само на медицината, фармацията , науката и по-добрите условия на живот в сравнение с преди 30-40 години. Само за този период , продължителноста на живот се е увеличила с 12-15 години. Тя се намали по време на КОВИД, защото много хора не вярваха че го има и защото много от тях не се ваксинираха. Науката и фактологията преди всичко.

40

До 32

преди 3 месеца

Дейвид Айк, Диляна Гайтанджиева, Цанов, Киро Брейка - корифеите на родния путинофил. Да, забравих и Алекс Джоунс. Дънинг-Крюгер в целия му блясък!

39

До Дейвид Айк

преди 3 месеца

Батко ти Дейвид що пара направи от подобни шарани, хе-хе. Пазарна икономика, кво да правиш!

38

До 33

преди 3 месеца

Нека да позная: вярваш, че дядо ти путин те спасява от рептилите на Дейвид Айк, но въпреки това не желаеш да емигрираш за путинландия и да вземеш участие в свещената му война, а си стоиш в сатанинския ЕС, където те тровят по вода и въздух, нали? Изгледал две пропагандни клипчета в телеграм и вече го раздава просветител. Смешни сте! :)))

37

Дейвид Айк

преди 3 месеца

Управляват ви ГУЩЕРИ от хилядолетия, целта им е много скоро да въведат базавия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода, да се храните с скакалци, и да не правите повече от 10 крачки на ден, защото чипа който ще ив бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ив изхвърлят от някоя скала, и всички ще гледат както е било в Рим.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Храната вече е отрова. Няма нищо истинско.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Пълно е с алергии, които не е ясно от какво са провокирани. Особено потърпевши са децата.

34

Анонимен

преди 3 месеца

10-15 години лидъли и били,51 000 продукта в хранителната индустрия с палмово масло,бабите ръсят с шепи глифозат,ариели и тежки химикали в бита,прекрасен чист въздух от коли каращи газ-спирачка и неизвестно каква вода по старите железни тръби на водопровода.

33

Анонимен

преди 3 месеца

До 31. Смешен и жалък си. Чети бе момче, чети и се просвещавай. Ще си умреш неук.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 24. Ами поинтересувай се за репортажите на Диляна Гайтанджиева. Те са пълни с ФАКТИ. Ама ти нали се развиваш ... едностранно.

31

До 28

преди 3 месеца

Достатъчно е. Само една не разбирам: това преди или след като си изпиеш лекарствата се случва?

30

Светлана

преди 3 месеца

ходихме в турция, много прехвалена, в Истанбул ако знаете около 5 милиона човека в каква мизерия и коптори живеят, особено в Тарлбаши, мизерни сгради, мръсотия по улиците в тарлабаши, мирише на гадно из цял истанбул, даже в магазините за евтини стоки мирише на пластмаса, на овнешко. НЕ ЗНАМ КАКВО МИ ХВАЛЯТ ИСТАНБУЛ, КЪДЕ ЩЕ ГО СРАВНЯ С ЛОНДОН, МИЛАНО, ПАРИЖ, МЮНХЕН, СТОКХОЛМ И КОПЕНХАГЕН. ДАЖЕ ЕДН ГЪРЦИЯ Е 100 ПЪТИ ПО ПРЕГЛЕДНО И УХАЕ ДОБРЕ,ТУРЦИТЕ МАСОВО СА МИЗЕРНИЦИ, МИРИШАТ ИМ УСТИТЕ ОТ 100М

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 14. Сигурно си и ваксиниран.

28

Анонимен

преди 3 месеца

"Те" се крият когато пръскат и не се показват, а след като минат самолетите и се разсее и падне капковото пръскане "Те" излизат. "Те" са световните елити- богатите и властни хора, масони, рептили и тем подобни. Това достатъчно ли е като отговор.

27

Митрофанов

преди 3 месеца

В Русия няма рак. Путин го е обявил за чуждестранен агент и го е забранил с указ.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До до 2, пишеш глупости. Профилактичните по НЗОК са бутафория. Профилактичните по здравна застраховка са друга история. Оправи си дефинициите, че си смешен :)

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Аз просто не ходя на доктор. Ракът се появява само в присъствието на доктор. Докато не посетите медицинско лице всичко е наред.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Ха ха ха, няма да кажеш, защото не знаеш. А това, че някой те пръска се случва само в главата ти. Това е причината поради която не казваш :) Наведена е твоята глава. Толкова ниско, че чак е завряна там къде слънце не огрява. Факти! Факти! Факти! Жалка картинка си. Нека позная: възраждане :)