12

Анонимен

преди 3 месеца

С цел по-малък разход на гориво и по-дълги пътувания се пренебрегва.защитата от турбуленция. Вижте с кои модели самолети се е случило и ще разберете. Дълги композитни крила и т.н. И експертите вече обясняват как било нормално да се превърнеш във въздуха.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Сега сме седнали да се лъжем. Преди милиарди години не е имало турбуленция и сега вече от климатичните промени се появи..

10

Кашкавал

преди 3 месеца

Бате ти сигурно и трамвайните линии ги прескачаш, че знае ли човек? Я играй на сигурно ;-)

9

Анонимен

преди 3 месеца

На такава кръстачка не се качвам. Страх ме е. Ама бил най-сигурния транспорт. Не, благодаря. Качвам се на колата, карам 24 часа и съм по всяка точка на Европа. Спирам си за кратки почивки - чиста работа. Два часа капсулиран в тая тръба горе на 12 км, не го знаеш туй чудо кога може да падне.

8

Ари Голдберг

преди 3 месеца

каквото Решим и Ви Кажем - това е!

7

ЕС

преди 3 месеца

А КОГА ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ТУРБУЛЕНЦИЯТА!?

6

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 3 месеца

Това си е просто вечното нормално. "НОВОТО НОРМАЛНО" е да се ползва всяко нещо за натрапчива, непрекъсна, преувеличена, апокалиптична пропагандичка на клаймътченч плашилото.

5

Айде бе

преди 3 месеца

Ами пролет е. Има облаци, падат градушки. Самолетите икономисват гориво и не заобикалят буреносните масиви. И после за чараните оуууу глобално затопляне дай да Ви обрулим още кинти да го оправим.

4

Стефан

преди 3 месеца

Ами така ще е след като ю ес ей си имат климатично оръжие. HAARP. Така де, изследователска програма. Нали обикновено само ме плюете. Ами четете моля. "Науката е слънце"

3

Уооо

преди 3 месеца

Изведнъж... уоооу.

2

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

Турболенция е имало винаги и винаги ще има. И никак не са били рядкост в миналото. В момента се изпозлват за да "трият сол на главите". Не ви ли писна да сътворявате нови, и нови тъп0тии? Честно вече не сте смешни дори!!!

1

Пневматично окачване

преди 3 месеца

Ако умре пътник на борда, това е световна новина. Ако самолетът се разбие и всички пукясат, това е статистика. Ако им друса, да пробват по тиквените магистрали.